محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 208
  • بازدید دیروز : 272
  • بازدید کل : 227062
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید

مالیات بر حق تمبر


مالیات بر حق تمبر ، برای حق تمبر برخی اوراق ، اسناد و مدارک ، طبق قانون دریافت می شود . میزان مالیات حق تمبر ، در قانون مالیات های مستقیم ، تعیین شده است و نحوه پرداخت مالیات حق تمبر ، صرفا در خصوص حق تمبر ثبت شرکت ، از طریق سامانه آنلاین می باشد و مالیات سایر انواع حق تمبر ، به صورت حضوری پرداخت می شود .

 

 

یکی از مهم ترین راه های مشارکت شهروندان در تامین هزینه خدمات عمومی ، پرداخت درست و به موقع مالیات می باشد . مالیات ، انواع و اقسام مختلفی دارد ؛ اما وجه مشترک تمامی اقسام مالیات ، این است که مبلغ وصول شده ، صرف هزینه خدمات عمومی شده و به واسطه آن ، امور رفاهی و توسعه ای در کشور ، به نحوه بهتری اداره می گردد .

در میان انواع و اقسام مالیات هایی که در قانون مقرر شده است ، مالیات بر حق تمبر ، یکی از انواع مالیات های مستقیم محسوب می شود که از اشخاصی که متقاضی دریافت برخی اسناد ، اوراق و مدارک هستند ، دریافت می گردد که به آن ، حق تمبر نیز گفته می شود و عدم پرداخت مالیات حق بر تمبر ، ممکن است منجر به اعمال جریمه هایی در خصوص مودی این نوع مالیات گردد . لذا سوال مهمی که در خصوص مالیات بر حق تمبر وجود دارد ، این است که میزان این نوع مالیات چقدر است و چگونه محاسبه می شود ؟

برای پاسخ دادن به این سوال ، در ادامه این مقاله ، ابتدا به بررسی این موضوع می پردازیم که مالیات بر حق تمبر چیست و میزان و نحوه محاسبه آن چگونه است . در ادامه نیز ، سامانه مالیات بر حق تمبر را معرفی نموده و نحوه پرداخت این نوع مالیات را توضیح خواهیم داد .



مالیات بر حق تمبر چیست

در قانون مالیات های مستقیم ، برخی از انواع مالیات ها ، مورد اشاره قرار گرفته و احکام مربوط به آن نیز ، ذکر گردیده است . علاوه بر این ، به موجب قانون مالیات بر ارزش افزوده نیز ، پرداخت مالیات غیر مستقیم ، مورد پیش بینی قرار گرفته است .یکی انواع مالیات هایی که در قانون مالیات های مستقیم ذکر گردیده و احکام آن بیان شده است ، مالیات بر حق تمبر ، می باشد .

در این رابطه ، این سوال مطرح می شود که مالیات بر حق تمبر چیست ؟ در پاسخ به این سوال ، باید گفت که مالیات بر حق تمبر ، نوعی مالیات است که جهت پرداخت مالیات برخی از اوراق ، مدارک و اسناد مذکور در قانون ، پیش بینی گردیده است . از آن جهت که مالیات بر حق تمبر ، نوعی مالیات مستقیم محسوب می شود ، به محض صدور برخی از اسناد ، مدارک و اوراق ، به صورت مستقیم ، دریافت می گردد .

در خصوص مالیات بر حق تمبر ، باید اشاره نمود که احکام مربوط به این نوع از مالیات ، ضمن مواد 44 الی 51 قانون مالیات های مستقیم ، مورد تصریح قرار گرفته است که بررسی آنها ، برای آشنایی با مالیات حق تمبر ، ضرورت دارد . بر اساس این قانون ، اوراق ، اسناد و مدارکی که مشمول مالیات بر حق تمبر می شوند را می توان شامل موارد زیر دانست که در قسمت های بعد ، میزان و نحوه محاسبه آن را نیز ، توضیح خواهیم داد .

اسنادی همچون چک ، سفته ، کلیه اسناد تجاری قابل انتقال که در ایران ، صادر یا معامله می شوند ؛ همچون بارنامه های دریایی ، زمینی و هوایی ، کارت معافیت از خدمت ، گواهینامه رانندگی ، کارنامه ها و دانشنامه های تحصیلی دانشجویان ، پروانه های مشاغلی ، همچون مامایی ، دندانپزشکی ، پیراپزشکی و دامپزشکی ، جواز تاسیس و کارت شناسایی واحدهای تولیدی ، پروانه وکالت ، کارت بازرگانی ، قراردادهای منعقده میان بانک ها و مشتریان ، سهام و سهم الشرکه های کلیه شرکت های مشمول قانون تجارت ، مشمول پرداخت مالیات بر حق تمبر می باشند .

علاوه بر این ، لازم به ذکر است که شرکت های مشمول قانون تجارت نیز ، هنگامی که تاسیس می شوند ، تا مدت دو ماه پس از ثبت شرکت ، می بایست مالیات حق تمبر ثبت شرکت را پرداخت نمایند که برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص ، پیشنهاد می شود مقاله زیر را مطالعه نمایید .

 

میزان و نحوه محاسبه مالیات بر حق تمبر

در قسمت قبل ، به بررسی این موضوع پرداخته شد که مالیات بر حق تمبر چیست . همانطور که گفته شد ، یکی از انواع مالیات های مستقیم ، مالیات بر حق تمبر می باشد که از برخی اسناد ، اوراق و مدارکی که در قانون مشخص شده است ، اخذ می شود . اما سوالی که در این خصوص مطرح می شود ، این است که نحوه محاسبه مالیات بر حق تمبر چگونه است و میزان این مالیات ، چقدر است ؟

در پاسخ به این سوال ، باید گفت که میزان مالیات بر حق تمبر ، به صورت دقیق ، در قانون مالیات های مستقیم ، مورد اشاره قرار گرفته و به همین دلیل ، مراجع و نهادهایی که مالیات بر حق تمبر را دریافت می کنند ، مکلف به اخذ آن ، بر اساس میزان تعیین شده در قانون هستند . به همین مناسبت ، در این قسمت ، قصد داریم به بررسی میزان مالیات بر حق تمبر بر اساس قانون بپردازیم .

میزان مالیات بر حق تمبر ، در مورد هر برگ چک ، دویست ریال و میزان حق تمبر اسنادی همچون سفته ، نیم در هزار مبلغ آن سفته می باشد .

میزان مالیات حق تمبر اسناد تجاری که در ایران ، صادر یا معامله و مورد استفاده هستند ( جز چک و سفته و سهام شرکت های تجاری ) ، بارنامه دریایی و هوایی و اوراق مال التجاره ، به میزان پنج هزار ریال و بارنامه زمینی ، هزار ریال است .

از کارت معافیت مشمولانی که از خدمت سربازی معاف می شوند ، مبلغ ده هزار ریال ، گواهینامه رانندگی بین المللی ، پنجاه هزار ریال و گواهینامه رانندگی انواع خودرو ، به ازای هر سال ، هزار ریال ، مالیات حق تمبر اخذ می شود .

میزان مالیات حق تمبر کارنامه و گواهینامه دانش آموزان ، هزار ریال ، دانشنامه و گواهی دانشجویان مقاطع تحصیلی مختلف ، ده هزار ریال می باشد . همچنین ، گواهی ارزش تحصیلی دوره های ابتدایی ، راهنمایی و متوسطه ، مبلغ بیست هزار ریال و از گواهی ارزش تحصیلی دوره های فنی حرفه ای و دانشگاهی خارجی ، مبلغ پنجاه هزار ریال ، حق تمبر اخذ می شود .

پروانه مامایی و مدرک تحصیلی دوره کاردانی و دندانپزشکی تجربی ، بیست هزار ریال ، پروانه پزشکی ، دندانپزشکی ، دامپزشکی و داروسازی ، یکصد هزار ریال ، جواز تاسیس واحدهای تولیدی و صنعتی ، دریافت کارت بازرگانی ، پروانه وکالت و کارشناسی و سایر پروانه های کسب و کار ، یکصد هزار ریال و تجدید آنها ، پنجاه هزار ریال ، مالیات حق تمبر دارد .

کلیه قراردادهایی که میان بانک و مشتریان منعقد می شود ، در صورتی که در دفاتر اسناد رسمی به ثبت نرسد ، به میزان ده هزار ریال ، مالیات حق تمبر دارد . سهام و سهم الشرکه های شرکت های موضوع قانون تجارت نیز ، به استثنای شرکت های تعاونی ، بر اساس ارزش اسمی سهام ، به میزان نیم در هزار ، مشمول مالیات حق تمبر هستند که می بایست ، ظرف دو ماه از تاریخ ثبت شرکت ، پرداخت گردد .

 

 

 

سامانه مالیات بر حق تمبر

در قسمت های قبل ، به بررسی این موضوعات پرداخته شد که مالیات بر حق تمبر چیست و نحوه محاسبه و میزان آن به چه صورت است . اما مالیات بر حق تمبر ، مانند سایر مالیات ها ، همچون مالیات خودرو و یا مالیات بر سکه ، می بایست پرداخت گردد . لذا سوالی که در این خصوص مطرح می شود ، این است که آیا مالیات بر حق تمبر را می توان به صورت آنلاین و از طریق سامانه پرداخت نمود ؟ در صورت مثبت بودن پاسخ ، سامانه پرداخت مالیات بر حق تمبر چیست ؟

در پاسخ به این سوال ، باید گفت که پرداخت تمبر مالیاتی در مورد حق تمبر مالیاتی ثبت شرکت ، به صورت آنلاین نیز ، امکان پذیر می باشد و افرادی که قصد پرداخت این نوع مالیات بر حق تمبر را دارند ، می توانند با مراجعه به سامانه مالیات بر حق تمبر ، بدون اینکه نیاز به مراجعه حضوری باشد ، این امر را انجام دهند . سامانه پرداخت مالیات بر حق تمبر ، یکی از زیر مجموعه های درگاه ملی خدمات مالیات می باشد .

به منظور پرداخت قبوض مالیاتی مربوط به مالیات بر حق تمبر ، می توان به این سامانه وارد شده و پس از ورود به حساب کاربری شخص ، اقدام به پرداخت مالیات بر حق تمبر نمود . در حال حاضر ، پرداخت مالیات بر حق تمبر ، از طریق سامانه پرداخت قبوض مالیاتی payment.tax.gov.ir میسر است که در قسمت بعد ، نحوه پرداخت مالیات بر حق تمبر از طریق این سامانه را نیز ، توضیح خواهیم داد .

 

نحوه پرداخت مالیات بر حق تمبر

در قسمت های قبل ، به بررسی اینکه مالیات بر حق تمبر چیست و نحوه محاسبه نرخ آن به چه صورت است ، پرداخته شد . همچنین ، توضیح دادیم که پرداخت مالیات بر حق تمبر ، در خصوص مالیات حق تمبر ثبت شرکت ، از طریق سامانه پرداخت قبوض مالیاتی ، امکان پذیر شده و برای پرداخت آن ، نیازی به مراجعه حضوری به اداره مالیات ، جهت پرداخت آن نمی باشد . به همین مناسبت ، در این قسمت ، قصد داریم نحوه پرداخت مالیات بر حق تمبر در این سامانه را مورد بررسی قرار دهیم .

نحوه پرداخت مالیات بر حق تمبر ، به این صورت است که مودی مالیاتی ، باید با ورود به سامانه پرداخت مالیات بر حق تمبر ، به نشانی payment.tax.gov.ir ، اطلاعات مربوطه را تکمیل نماید . در این مرحله ، می بایست ابتدا شناسه 30 رقمی نسیم که مربوط به قبض مالیاتی است و تصویر امنیتی ، به صورت دقیق درج و بر روی گزینه بررسی شناسه قبض نسیم کلیک شود .

 

مالیات بر حق تمبر

 

سپس ، وارد صفحه ای مشابه تصویر زیر می شوید که می بایست سال عملکرد ، نوع مالیات ، مرحله وصول و حق تمبر را انتخاب نموده و از ذیل آن ، نوع حق تمبر را نیز ، تعیین کنید .

 

مالیات بر حق تمبر

 

در این مرحله ، پرداخت مالیات حق تمبر ، نیم در هزار که مربوط به مالیات شرکت های جدید التاسیس می باشد ، قابل مشاهده می باشد که می بایست شناسه یکتای اداره کل ثبت شرکت ها و شناسه ملی شرکت را وارد نموده تا بتوانید به صفحه پرداخت مالیات بر حق تمبر ، هدایت شوید .

 

مالیات بر حق تمبر

 

در این قسمت ، می توانید شماره تلفن همراه را وارد نموده و از ذیل صفحه ، گزینه پرداخت آنلاین شتابی را انتخاب کنید . به این نکته توجه داشته باشید که بر اساس قانون مالیات های مستقیم ، اظهارات خلاف واقع ، در خصوص مالیات بر حق تمبر ، منجر به جریمه شدن 2 برابری مودیان متخلف می شود . لذا ، در تکمیل و تنظیم فرم های مربوط به مالیات حق تمبر ، دقت لازم را به عمل آورید .

 

مالیات بر حق تمبر

 

همچنین ، گفتنی است که پرداخت سایر انواع مالیات بر حق تمبر ، به صورت حضوری انجام می شود و مودیان ، برای پرداخت نمودن آن ، می بایست از طریق مراجعه حضوری به ادارات مالیاتی ، اقدام به انجام این امر نمایند .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص مالیات بر حق تمبردر کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مالیات بر حق تمبر پاسخ دهند .

سوالات متداول

 

1- مالیات بر حق تمبر چیست ؟

مالیات بر حق تمبر نوعی مالیات بر اوراق و اسناد و مدارک است که در قانون مالیات مستقیم مورد پیش بینی قرار گرفته و میزان آن نیز در همین قانون تعیین شده است که برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید مقاله را مطالعه نمایید .

2- مالیات بر حق تمبر شامل چه مواردی است ؟

اسنادی همچون چک و سفته و برخی اسناد تجاری همچون بارنامه ها و گواهی نامه رانندگی و مدارک تحصیلی و نیز پروانه های وکلا و پزشکان و کارت های بازرگانی مشمول پرداخت مالیات بر حق تمبر می باشد که جزئیات آن در مقاله ذکر شده است .

3- نحوه پرداخت مالیات بر حق تمبر چگونه است ؟

صرفا برای پرداخت مالیات حق تمبر ثبت شرکت می توان با مراجعه به سامانه آنلاین پرداخت قبوض مالیاتی به نشانی payment.tax.gov.ir اقدام به پرداخت این مالیات نمود که شرح این موضوع در متن مقاله ذکر شده است .

منبع : مالیات بر حق تمبر

انتشار : ۴ اسفند ۱۴۰۰

تجدید نظر خواهی یعنی چه


تجدید نظر خواهی ، یک روش اعتراض به حکم دادگاه بدوی است که به استناد جهات تجدید نظر که در قانون ذکر شده است ، در مهلت بیست روز از تاریخ صدور رای ، قابل انجام است و مرجع آن نیز ، دادگاه تجدیدنظر آن استان می باشد . نحوه تجدید نظر خواهی ، نیز از طریق مراجعه به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و ثبت دادخواست ، قابل انجام است .

 

 

بر اساس قانون آیین دادرسی مدنی و قانون آیین دادرسی کیفری ، قضات دادگاه ها ، می بایست با لحاظ تشریفات مقرر در قانون و با ملاحظه کلیه جوانب پرونده ، رای صحیح و شایسته صادر نمایند . با این حال ، نمی توان این موضوع را نادیده گرفت که همواره ، بنا به دلایلی ، ممکن است که رای صادر شده از دادگاه ، با اشکالاتی مواجه باشد که نیازمند رسیدگی و بررسی مجدد است . به همین دلیل ، در قانون ، روش هایی برای اعتراض نسبت به آرای این چنینی ، پیش بینی شده است .

از جمله مهم ترین روش هایی که برای اعتراض نسبت به حکم دادگاه ها در قانون مقرر شده ، روش تجدید نظر خواهی است که بر اساس آن ، رای صادره از دادگاه ، بنا به جهات مشخص ، مورد رسیدگی مجدد قرار می گیرد . لذا ، اشخاصی که قصد دارند نسبت به حکم صادره از دادگاه های حقوقی و کیفری ، تقاضای رسیدگی مجدد نمایند ، می بایست با نحوه و مهلت طرح اعتراض تجدیدنظر ، آشنا شوند تا حقوق قانونی ایشان تضییع نشود .

به همین مناسبت ، در ادامه این مقاله ، قصد داریم به بررسی این موضوعات بپردازیم که تجدید نظر خواهی در امور حقوقی و کیفری یعنی چه و مهلت طرح درخواست تجدیدنظر چقدر است . در ادامه نیز ، نحوه و روش تجدید نظر خواهی کردن از رای دادگاه و مرجع رسیدگی به آن ، مورد بررسی قرار خواهد گرفت .



تجدید نظر خواهی یعنی چه

در قانون آیین دادرسی مدنی و قانون آیین دادرسی کیفری ، روش های اعتراض به رای دادگاه ، مورد پیش بینی قرار گرفته است که بر اساس آن ، می توان حکم صادره از دادگاه را ، تحت شرایط مشخصی ، مورد اعتراض و رسیدگی مجدد قرار داد که از جمله آنها ، می توان به واخواهی از احکام غیابی ، تجدید نظر خواهی ، فرجام خواهی ، اعاده دادرسی و اعتراض شخص ثالث ، اشاره نمود که هر کدام از آنها ، شرایط و احکام خاص مربوط به خود را دارند .

بر این اساس ، تجدیدنظر خواهی ، از جمله روش های مهم اعتراض نسبت به حکم دادگاه ، محسوب می شود که هم در خصوص احکام صادره از دادگاه های حقوقی و هم در ارتباط با احکام صادره از دادگاه های کیفری ، می تواند انجام شود . اما سوال مهمی که در این خصوص مطرح می شود ، این است که اصلا تجدید نظر خواهی یعنی چه و در چه شرایطی می توان نسبت به حکم دادگاه ، تجدیدنظر خواهی کرد ؟ در پاسخ به این سوال ، بهتر است تجدید نظر خواهی حقوقی و کیفری را به صورت مجزا ، توضیح دهیم .

بر اساس ماده 348 قانون آیین دادرسی مدنی ، جهات تجدید نظر خواهی حقوقی ، به تفصیل ذکر شده است که بر اساس آن ، در صورتی می توان نسبت به حکم دادگاه حقوقی ، تجدید نظر خواهی کرد که یکی از این دلایل وجود داشته باشد : عدم اعتبار مستندات دادگاه ، فقدان شرایط قانونی شهادت شهود ، عدم توجه قاضی به دلایل بیان شده ، عدم صلاحیت قاضی یا دادگاه صادر کننده رای ، مخالف بودن رای با موازین شرعی یا مقررات قانونی .

علاوه بر این ، در ماده 434 قانون آیین دادرسی کیفری نیز ، جهات تجدید نظر خواهی از آرای دادگاه های کیفری ، بیان شده است که بر اساس آن ، ادعای عدم اعتبار ادله یا مدارک استنادی توسط دادگاه ، مخالفت رای با قانون ، عدم صلاحیت دادگاه صادر کننده رای یا وجود یکی از جهات رد دادرس و عدم توجه به دلایل ابرازی ، از جمله دلایلی است که به موجب آن ، تجدید نظر خواه ، می تواند نسبت به حکم صادره ، اعتراض تجدیدنظر خواهی مطرح کند .

لذا به طور خلاصه ، می توان گفت که تجدید نظر خواهی ، یکی از روش های اعتراض به حکم دادگاه است که در آن ، شخصی که به موجب حکم صادره از دادگاه ، محکوم شده است ، می تواند در صورت وجود یکی از جهات تجدید نظر خواهی ، ضمن ارائه دادخواست تجدیدنظر خواهی ، نسبت به حکم صادره ، اعتراض کند که نحوه این اعتراض را در قسمت های بعد ، توضیح می دهیم . شخصی که نسبت به حکم دادگاه ، اعتراض می کند ، تجدیدنظر خواه و شخصی که علیه او دادخواست تجدید نظر داده شده ، تجدید نظر خوانده ، نامیده می شود .

 

نحوه تجدید نظر خواهی

در قسمت قبل ، به بررسی این موضوع پرداخته شد که تجدید نظر خواهی ، به عنوان یکی از روش های اعتراض به حکم دادگاه ، یعنی چه . همانطور که گفته شد ، تجدیدنظر خواهی ، هم در امور حقوقی و هم در امور کیفری ، قابل انجام است ؛ اما شرایط و احکام خاص خود را دارد . آنچه که در این ارتباط اهمیت دارد ، نحوه تجدید نظر خواهی است . به عبارت دیگر ، ممکن است این سوال، برای افرادی که قصد دارند از رای دادگاه بدوی ، تقاضای تجدید نظر خواهی کنند ، مطرح شود که نحوه تجدید نظر خواهی از رای چگونه است ؟

در پاسخ به این سوال ، لازم است که ابتدا به بررسی این مطلب بپردازیم که کدام دسته از آرای دادگاه را می توان مورد تجدید نظر خواهی قرار داد . با این توضیح که تمامی احکام صادره از دادگاه ، قابلیت تجدیدنظر خواهی را ندارند . در این ارتباط ، لازم است آرای قابل تجدید نظر در امور حقوقی و کیفری را ، به صورت مجزا مورد بررسی قرار دهیم .

بر اساس ماده 331 قانون آیین دادرسی مدنی ، احکام قابل تجدید نظر خواهی در امور حقوقی ، بیان شده است که به موجب آن ، صرفا از حکم صادره در دعاوی مالی ، که خواسته یا ارزش آن ، از سه میلیون ریال بیشتر باشد ، می توان تقاضای تجدید نظر خواهی کرد . اما در دعاوی غیر مالی ، از کلیه احکام صادره توسط دادگاه بدوی ، می توان درخواست تجدیدنظر نمود . همچنین ، حکم راجع به متفرعات دعوی ، همچون خسارت ها ، در صورتی که حکم راجع به اصل دعوی قابل تجدید نظر باشد را نیز ، می توان مورد تجدید نظر قرار داد .

لازم به ذکر است که علاوه بر احکام دادگاه ها ، برخی از قرارهای صادره از دادگاه ها نیز ، قابلیت تجدید نظر خواهی را دارند . به عنوان نمونه ، قرار ابطال دادخواست یا رد دادخواست ، رد دعوی یا عدم استماع دعوی ، قرار سقوط دعوی و عدم اهلیت ، در صورتی که حکم راجع به اصل دعوی ، قابل تجدیدنظر خواهی باشد نیز قابلیت بررسی مجدد خواهند داشت .

بر اساس قانون آیین دادرسی مدنی ، نحوه تجدید نظر خواهی در امور حقوقی ، به این صورت است که متقاضی تجدید نظر خواهی در امور حقوقی ، می بایست دادخواست تجدید نظر خود را در مهلت مقرر ، برای تجدید نظر خواهی ، به دفتر دادگاه صادر کننده رای ، ارائه نماید و مرجع تجدیدنظر خواهی ، پس از اینکه درخواست تجدید نظر وصول شد ، آن را ثبت کرده و اقدامات لازم ، در خصوص ثبت دادخواست و تعیین زمان رسیدگی را انجام می دهد .

اما در خصوص نحوه تجدید نظر خواهی از رای در پرونده های کیفری ، باید گفت که بر اساس ماده 427 قانون آیین دادرسی کیفری ، آرای غیر قابل تجدیدنظر خواهی بیان شده است . بر این اساس ، جرایم تعزیری درجه هشت ، جرایم مستلزم پرداخت دیه یا ارش ( در صورتی که میزان آن ، کمتر از یک دهم دیه کامل باشد ) ، قطعی بوده و قابلیت تجدید نظر خواهی را نخواهند داشت و در غیر این موارد ، احکام صادره از دادگاه های کیفری ، حسب مورد در مرجع صالح ، قابل تجدید نظر خواهی است .

در حال حاضر ، نحوه تجدید نظر خواهی در امور حقوقی و کیفری ، به این شکل است که تجدیدنظر خواه ، باید به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه نموده و با ارائه مدارک لازم که به استناد آنها ، درخواست تجدید نظر خواهی دارد ، درخواست خود را به ثبت برساند و از طریق سامانه ثنا ، ابلاغیه های دادگاه را دریافت نماید؛ همچنین، در صورت تعیین وقت رسیدگی ، پس از اینکه تاریخ و زمان رسیدگی به درخواست تجدیدنظر خواهی به وی ابلاغ شد ، در مرجع تجدید نظر ، حاضر شده و از خود دفاع نماید .

 

 

 

مهلت تجدید نظر خواهی

در قسمت قبل ، به بررسی این موضوع پرداخته شد که تجدید نظر خواهی چیست و در چه شرایطی ، تجدیدنظر خواه ، می تواند اعتراض خود را در دادگاه ، مطرح نماید . همچنین ، نحوه تجدید نظر خواهی از رای دادگاه های حقوقی و کیفری ، به تفصیل مورد بررسی قرار گرفت . اما سوال مهمی که در این خصوص مطرح می شود ، این است که مهلت تجدیدنظر خواهی از رای چقدر است ؟

در پاسخ به این سوال ، باید گفت که بر اساس ماده 336 قانون آیین دادرسی مدنی ، مهلت تجدید نظر خواهی در دعاوی حقوقی ، مشخص شده است . بر اساس این ماده ، مهلت درخواست تجدیدنظر اصحاب دعوی ، برای اشخاصی که مقیم ایران هستند ، بیست روز و برای اشخاصی که مقیم خارج از کشور هستند ، دو ماه می باشد . اما این مهلت ، از تاریخ ابلاغ رای دادگاه بدوی ، آغاز می شود و در مواردی هم که رای دادگاه بدوی ، به صورت غیابی صادر شده باشد ، این مهلت ، از تاریخ اتمام مهلت واخواهی از آن ، شروع می شود .

لازم به ذکر که گاهی ، تجدیدنظر خواه ، نمی تواند در طول مهلت تجدید نظر خواهی ، اقدامات لازم را انجام دهد . در چنین شرایطی ، تجدید نظر خواهی خارج از مهلت قانونی ، در صورتی امکان پذیر است که تجدید نظر خواه ، عذر موجهی داشته باشد و یا اینکه سمت نماینده دعوای بدوی از بین رفته یا محکوم علیه ، فوت کرده یا ورشکسته شده باشد .

در خصوص اینکه مهلت تجدید نظر خواهی از رای در دعاوی کیفری چقدر است نیز ، ماده 430 قانون آیین دادرسی کیفری ، تعیین تکلیف نموده که بر اساس آن ، مهلت درخواست تجدید نظر خواهی ، برای اشخاصی که مقیم ایران هستند ، بیست روز و برای اشخاصی که مقیم خارج از کشور می باشند ، دو ماه از تاریخ ابلاغ رای دادگاه بدوی و یا انقضای مهلت واخواهی می باشد .

البته ، اگر تجدید نظر خواه ، درخواست تجدیدنظر خواهی خود را خارج از مهلت مقرر تقدیم نماید ولی عذر موجهی برای این موضوع داشته باشد ، دادگاه صادر کننده رای ، ابتدا به عذر موجه تجدید نظر خواهی ، رسیدگی می نماید و در صورت احراز موضوع ، درخواست تجدیدنظر را قبول کرده و در غیر این صورت ، آن را رد می نماید .

 

مرجع تجدید نظر خواهی

در قسمت های قبل ، به بررسی این موضوعات پرداخته شد که تجدید نظر خواهی یعنی چه و درخواست تجدیدنظر خواهی از آرای دادگاه حقوقی و کیفری ، به چه نحوی است و مهلت زمانی آن چقدر است . همانطور که گفته شد ، در حال حاضر ، دادخواست تجدید نظر خواهی ، از طریق مراجعه تجدید نظرخواه به یکی از دفاتر خدمات قضایی و به صورت الکترونیکی ، قابل ثبت و ارجاع است . اما سوالی که در این خصوص مطرح می شود ، این است که مرجع تجدید نظر خواهی از رای ، کجاست ؟

در پاسخ به این سوال ، باید گفت که در ساختار قضایی نظام حقوقی ایران ، علاوه بر دادگاه های بدوی که عهده دار رسیدگی ابتدایی به پرونده و صدور رای می باشند ، دادگاه هایی ، تحت عنوان دادگاه تجدیدنظر نیز مورد پیش بینی قرار گرفته است که این دادگاه ها در مرکز هر استان تشکیل می شوند و مرجع اصلی تجدید نظر خواهی از رای دادگاه های بدوی محسوب می شوند .

البته ، باید به این نکته مهم در خصوص مرجع تجدید نظر خواهی اشاره کرد و آن هم این است که در مورد برخی از دعاوی کیفری ، مرجع تجدید نظر خواهی ، به جای دادگاه تجدیدنظر استان ، دیوان عالی کشور است . بر اساس ماده 428 قانون آیین دادرسی کیفری ، آرایی که توسط دادگاه کیفری یک صادر شده و مجازات آنها سلب حیات ، قطع عضو ، حبس ابد ، تعزیر درجه سه و بالاتر و جنایات عمدی که میزان دیه آنها نصف دیه کامل و بیشتر است و آرای صادره در خصوص جرایم سیاسی و مطبوعاتی ، توسط دیوان عالی کشور ، مورد رسیدگی تجدید نظر قرار می گیرند.

نکته مهمی که در خصوص دادگاه تجدیدنظر وجود دارد ، این است که اصولا دادگاه های تجدید نظر حقوقی و دادگاه های تجدید نظر کیفری ، برخلاف دیوان عالی کشور که صرفا به صورت شکلی ، آراء صادره را بررسی می نماید ، به لحاظ ماهوی ، آرای مورد اعتراض را مورد رسیدگی مجدد یا تجدیدنظر قرار می دهند و در صورتی که وجود یکی از جهات تجدید نظر خواهی را احراز نمایند ، رای را نقض کرده و مجددا ، رای صحیح صادر می کنند و در صورتی هم که رای صادره را واجد ایراد خاصی ندانند ، آن را ابرام یا تایید می نمایند.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص تجدید نظر خواهی در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون تجدید نظر خواهی پاسخ دهند .

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- تجدید نظر خواهی یعنی چه ؟

تجدید نظر خواهی یکی از روش های اعتراض به حکم است که بنا به جهات ذکر شده در قانون تجدید نظر خواه ظرف مهلت مشخص اقدام به طرح اعتراض نسبت به حکم دادگاه بدوی می کند که شرح بیشتر این موضوع در مقاله ذکر شده است .

2- مهلت تجدید نظر خواهی چقدر است ؟

بر اساس قانون مهلت تجدید نظر خواهی در امور حقوقی و کیفری برای اشخاص مقیم ایران بیست روز و برای افراد مقیم خارج از کشور دو ماه از تاریخ ابلاغ رای یا از زمان اتمام مهلت واخواهی است که جزئیات این موضوع در مقاله آمده است .

3- نحوه تجدید نظر خواهی از رای چگونه است ؟

نحوه تجدید نظر خواهی نسبت به حکم دادگاه های بدوی به این صورت است که متقاضی به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه و ضمن پرداخت هزینه درخواست تجدید نظر خواهی را در سامانه ثنا ثبت می کند که شرح این مطلب در مقاله ذکر شده است .

منبع : تجدید نظر خواهی یعنی چه

انتشار : ۴ اسفند ۱۴۰۰

نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک


نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، از طریق نصب اپلیکیشن همراه بانک و وارد کردن اطلاعات هویتی و اقامتی و پرداخت هزینه مربوطه بوده؛ همچنین، شرط سنی 18 سال و داشتن گوشی هوشمند، از جمله شرایط و کارت ملی هوشمند و شناسنامه، از جمله مدارک لازم برای افتتاح حساب آنلاین و اینترنتی در بانک، می باشد.

 

 

مرحله اول، در بهره مندی از تسهیلات بانکی، در تمامی بانک ها و موسات مالی و اعتباری، افتتاح حساب در بانک مورد نظر می باشد. اما، افتتاح حساب در بانک، به روش حضوری، علاوه بر اینکه وقت گیر و هزینه بر بوده، یکی از علل اصلی گسترش بیماری کرونا نیز می باشد.

به دلیل وجود مشکلات فوق و با هدف گسترش خدمات الکترونیک و جلوگیری حداکثری از گسترش بیماری کرونا در کشور، شورای عالی مبارزه با پولشویی، در بهمن ماه سال 1400، مصوبه ای را تصویب نمود که بر اساس آن، به کلیه بانک های کشور، این اجازه داده شده تا برای افتتاح حساب در بانک، از روش آنلاین و اینترنتی، استفاده نمایند. از آنجا که باز کردن اینترنتی حساب بانکی، دارای شرایط، نحوه و مراحل مخصوص به خود می باشد، لازم است تا متقاضیان افتتاح حساب بانکی، به این شیوه، با مقررات آن آشنا شوند.

با توجه به توضیحات فوق و نظر به اهمیت این موضوع، در این مقاله، ابتدا، به معرفی شرایط افتتاح حساب غیرحضوری در بانک پرداخته؛ سپس، در بخش های بعد، مراحل و نحوه، مدارک لازم و هزینه باز کردن اینترنتی حساب بانکی را توضیح خواهیم داد.



شرایط افتتاح حساب غیرحضوری در بانک

بانک ها، در اقتصاد هر کشور، یکی از مهم ترین نهادهای تاثیر گذار بر اقتصاد آن کشور می باشند. این شرکت های تجاری بزرگ، از طریق جمع آوری سرمایه اشخاص و سرمایه گذاری این مبالغ جمع آوری شده، در فعالیت های تجاری، به کسب سود پرداخته و به چرخش چرخ اقتصاد ، یاری می رسانند.

بانک ها، برای آنکه سرمایه مشتریان خود را جذب کرده و از این وجوه، برای سرمایه گذاری در فعالیت های تجاری و تولیدی استفاده نمایند، تسهیلات متنوعی را به مشتریان خود ارائه می نمایند. گام نخست، در بهره مندی از تسهیلات بانکی، در تمامی بانک ها و موسات مالی و اعتباری، افتتاح حساب در بانک مورد نظر می باشد.

نحوه افتتاح حساب در بانک ها، به شیوه سنتی، مستلزم آن است که مشتری، حضورا، به بانک مورد نظر خود مراجعه کرده، پس از تحویل مدارک لازم به متصدی مربوطه، فرم های ضروری برای افتتاح حساب بانکی را پر کرده و در نهایت، پس از واریز مبالغ لازم، برای افتتاح حساب در بانک، اقدام نماید.

افتتاح حساب در بانک، به روش حضوری، علاوه بر اینکه با نگه داشتن مشتریان در صف های طولانی نوبت، بسیار وقت گیر است، هزینه بر نیز می باشد. از سوی دیگر، با شیوع بیماری کرونا، در کشور ما، همانند سایر بخش های جهان، نحوه افتتاح حساب در بانک ها، به شیوه سنتی یکی از علل اصلی گسترش این بیماری می باشد.

به دلیل وجود مشکلات فوق، در افتتاح حساب در بانک ها، به شیوه سنتی و با هدف گسترش خدمات الکترونیک و جلوگیری حداکثری از گسترش بیماری کرونا در کشور، شورای عالی مبارزه با پولشویی، در بهمن ماه سال 1400، مصوبه ای را تصویب نمود که بر اساس آن، به کلیه بانک های کشور، این اجازه داده شده تا در ادامه گسترش سامانه های بانکی اینترنتی، همچون سامانه اینترنت بانک مرکزی intranet.cbi.ir، برای افتتاح حساب در بانک و ارائه سایر خدمات بانکی، نیز از روش آنلاین و اینترنتی، استفاده کرده و به این ترتیب، شرایط افتتاح حساب غیرحضوری در بانک ها برای اشخاص متقاضی، فراهم شده است.

اما، همچون سایر فعالیت های تجاری و غیرتجاری، نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، نیز مستلزم وجود شرایط مخصوص به خود می باشد. به عبارت دیگر، متقاضیان باز کردن اینترنتی حساب بانکی، باید شرایطی را دارا باشند که دراین بخش، قصد داریم به توضیح این شرایط بپردازیم. شرایط افتتاح حساب آنلاین در بانک، عبارت است از :

اولین و مهم ترین شرط از شرایط افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، شرط سنی متقاضی می باشد؛ با این توضیح که بر اساس اعلام سیستم بانکی کشور، نحوه افتتاح حساب آنلاین در بانک، تنها برای افرادی که دارای 18 سال تمام شمسی بوده، امکان پذیر است و برای افتتاح حساب بانکی اشخاص کمتر از 18 سال، توسط ولی، قیم یا نماینده آن ها، باید به شیوه حضوری، اقدام نمود.

دومین شرط از شرایط نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، عقل و رشد متقاضی افتتاح حساب اینترنتی در بانک، می باشد؛ با این توضیح که متقاضی افتتاح حساب بانکی، نباید مجنون بوده و از آنجا که افتتاح حساب در بانک، یک فعالیت مالی می باشد، لازم است که رشید نیز باشد؛ یعنی دارای عقل معاش بوده و سفیه نباشد.

داشتن مدارک لازم، برای باز کردن اینترنتی حساب بانکی، از دیگر شرایط افتتاح حساب آنلاین در بانک، می باشد؛ به عنوان مثال، متقاضیان، باید دارای کارت هوشمند ملی بوده یا رسید تعویض کارت ملی خود را دریافت کرده باشند؛ در غیر این صورت، امکان افتتاح حساب اینترنتی در بانک را نخواهند داشت. لازم به ذکر است، مدارک افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، در بخش سوم مقاله، به طور کامل توضیح داده شده است.

یکی از مهم ترین شرایط افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، داشتن گوشی هوشمند می باشد. دلیل این امر، آن است که متقاضی افتتاح حساب اینترنتی در بانک، باید اپلیکیشن بانک مورد نظر خود را نصب کرده و از طریق این برنامه، برای افتتاح حساب آنلاین در بانک، اقدام نماید.

 

مراحل و نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک

در بخش قبل، در مورد شرایط افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، توضیح داده و گفتیم که شرط سنی 18 سال، عاقل و رشید بودن، داشتن مدارک لازم و دسترسی به گوشی هوشمند، از مهم ترین شرایط افتتاح حساب اینترنتی در بانک، می باشد. در این بخش، قصد داریم تا در مورد مراحل و نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، صحبت کرده و افتتاح حساب آنلاین در بانک را ضمن یک راهنمای تصویری، به خوانندگان محترم، آموزش دهیم.

مراحل و نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، به طور کلی، بدین صورت بوده که، در مرحله اول، متقاضی، باید اپلیکیشن همراه بانک بانک مورد نظر، همچون سامانه بام بانک ملی my.bmi.ir، را بر روی گوشی موبایل خود، نصب نماید. در مرحله بعد، با توجه به مراحل و نحوه باز کردن اینترنتی حساب بانکی در آن اپلیکیشن، باید اطلاعات هویتی و اقامتی متقاضی، در کادرهای مربوطه وارد شود. پس از بارگذاری تصویر مدارک هویتی، یعنی کارت ملی و شناسنامه، لازم است که متقاضی، جهت احراز هویت، یک فیلم ویدئویی از خود ضبط کرده و آن را نیز در برنامه، بارگذاری کند.

در نهایت، پس از استعلام از ثبت احوال و سایر مراجع مربوطه، در صورت عدم وجود مشکل قانونی، مراحل و نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، به پایان رسیده و افتتاح حساب اینترنتی در بانک، انجام می گیرد. چنانچه بر روی حسابی که متقاضی افتتاح کرده، کارت بانکی نیز صادر شود، توسط بانک، به آدرس متقاضی ارسال می گردد.

از آنجا که مراحل و نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک های مختلف، تا اندازه ای با یکدیگر، متفاوت می باشد، ما در این قسمت، مراحل و نحوه باز کردن اینترنتی حساب بانکی، در بانک آینده را به عنوان نمونه توضیح داده و یادآور می شود، مراحل و نحوه افتتاح حساب آنلاین در سایر بانک ها نیز تا حد زیادی مشابه این راهنما می باشد.

در اولین مرحله از مراحل و نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، لازم است تا متقاضی، سامانه کلید را دانلود کرده و آن را بر روی تلفن همراه خود نصب نماید. سپس، باید وارد بخش (سایر خدمات) شده و بر روی گزینه (افتتاح حساب در بانک آینده) کلیک نمود.

با کلیک بر روی گزینه افتتاح حساب در بانک آینده، صفحه زیر به متقاضی افتتاح حساب غیرحضوری در بانک آینده، نشان داده می شود. بر روی دکمه مشاهده قوانین، کلیک کرده و پس از مطالعه این قوانین، دکمه (قوانین افتتاح حساب را مطالعه نموده ام و قبول دارم) را بزنید.

 

نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک

 

در مرحله بعد، همانطور که در تصویر زیر ملاحظه می کنید، لازم است تا تاریخ تولد و شماره سریال پشت کارت ملی هوشمند، در کادرهای مربوطه وارد شده و در نهایت، بر روی دکمه ادامه، کلیک شود. لازم به ذکر است، اشخاصی که هنوز کارت ملی هوشمند خود را دریافت نکرده اند، لازم است تا شماره رهگیری رسید تعویض کارت ملی خود را به جای شماره سریال مربوطه، وارد نمایند

 

مدارک لازم برای افتتاح حساب غیرحضوری در بانک

 

در گام بعد، متقاضی باید از چهره خود، یک عکس واضح بگیرد. لازم به ذکر است که عکس گرفته شده، باید دارای رزولیشن مناسب و پس زمینه روشن باشد. همچنین، فرد، نباید از ماسک استفاده کرده، چهره وی کاملا مشخص باشد و در مورد خانم ها، حجاب اسلامی رعایت گردد.

 

نحوه افتتاح حساب آنلاین در بانک

 

در این مرحله از مراحل و نحوه باز کردن اینترنتی حساب بانکی، متقاضی افتتاح حساب آنلاین در بانک، باید از کارت ملی خود، عکس گرفته وآن را بارگذاری نماید.

 

باز کردن اینترنتی حساب بانکی

 

مرحله بعد از مراحل و نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، مربوط به گرفتن عکس از صفحه اول و صفحه توضیحات شناسانامه و بارگذاری این تصاویر می باشد.

 

نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک

 

در این مرحله از مراحل و نحوه افتتاح حساب اینترنتی در بانک، متقاضی باید با زدن دکمه قرمز رنگ ضبط فیلم در اپلیکیشن، در حالی که بر روی یک کاغذ سفید و بدون خط، امضا می زند، فیلم امضا زدن خود را ضبط نماید.

 

مدارک لازم برای افتتاح حساب غیرحضوری در بانک

 

در صفحه جدید، متقاضی باید، تلفن ثابت، کد پستی و آدرس محل سکونت خود را در کادرهای مربوطه وارد کرده و در انتها، دکمه ادامه را کلیک نماید.

 

نحوه افتتاح حساب آنلاین در بانک

 

در این مرحله از مراحل و نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، مشتری ، باید نوع حساب بانکی خود را تعیین کرده و سپس، دکمه ادامه را کلیک نماید.

 

باز کردن اینترنتی حساب بانکی

 

پیغام (ثبت نام با موفقیت انجام شد) و صدور کد پیگیری، همانطور که در تصویر زیر ملاحظه می کنید، نشان دهنده آن است که مراحل و نحوه افتتاح حساب آنلاین در بانک، با مموفقیت به اتمام رسیده؛ پس از مراجعه به بانک و، پرداخت هزینه و تایید اطلاعات، توسط متصدی مربوطه، شماره مشتری و شماره حساب، به وی پیامک می گردد.

 

نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک

 

بعد از توضیح شرایط و مراحل و نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، در ادامه، به بررسی مدارک لازم برای افتتاح حساب آنلاین و اینترنتی در بانک و هزینه مربوط به آن می پردازیم.

 

 

 

مدارک لازم برای افتتاح حساب غیرحضوری در بانک

در بخش های قبل، در مورد شرایط افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، صحبت کرده و سپس، مراحل و نحوه باز کردن اینترنتی حساب بانکی را، ضمن یک راهنمای تصویری توضیح دادیم. همچنین گفتیم که اگرچه مراحل و نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک های مختلف، بسته به نوع اپلیکیشن همراه بانک، دارای تفاوت هایی بوده، اما، کلیات این مراحل، در بانک های مختلف، تا حد زیادی، مشابه یکدیگر می باشد.

از آنجا که همچون هر فعالیت تجاری و غیر تجاری دیگری، داشتن مدارک لازم برای افتتاح حساب آنلاین در بانک، از شرایط افتتاح حساب، می باشد، در این بخش، به معرفی مدارک لازم برای افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، می پردازیم که شامل موارد زیر می باشد:

کارت ملی هوشمند یا رسید تعویض کارت ملی، در صورت ثبت نام کارت ملی هوشمند و عدم دریافت آن

شناسنامه

نشانی و کد پستی دقیق محل سکونت متقاضی

لازم به ذکر است شماره همراهی که از طریق آن، برای نصب اپلیکیشن بانک و افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، استفاده می شود، باید به نام متقاضی بوده و با شماره ملی وی به ثبت رسیده باشد.

 

هزینه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک

در بخش های قبل، به بررسی شرایط افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، پرداخته و سپس، مراحل و نحوه افتتاح حساب اینترنتی در بانک و مدارک لازم برای افتتاح حساب، به این روش را توضیح دادیم . همچنین، گفتیم که کارت ملی هوشمند یا رسید تعویض کارت ملی، شناسنامه و نشانی و کد پستی دقیق محل سکونت متقاضی، مدارک لازم برای باز کردن اینترنتی حساب بانکی می باشد.

اما، از آنجا که ارائه خدمات بانکی، نظیر صدور چک رمزدار بانکی و چک رمزدار بین بانکی، مستلزم پرداخت هزینه مربوط به آن خدمات می باشد، پس از بحث شرایط، نحوه و مدارک لازم، سوال مهمی که در رابطه با افتتاح حساب آنلاین در بانک مطرح می شود، آن است که هزینه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، چقدر می باشد؟ به عبارت دیگر، برای افتتاح حساب اینترنتی در بانک، چه مبالغی باید از سوی مشتری، پرداخت گردد؟

در پاسخ به این سوال که هزینه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، چقدر می باشد؟ باید گفت، در حال حاضر، هزینه افتتاح حساب آنلاین در بانک، بسته به عواملی، همچون نوع حساب بانکی و خدمات ارائه شده بر روی حساب، از جمله صدور کارت عابر بانک، در بانک های مختلف، متفاوت بوده و بنابراین، نمی توان از یک مبلغ ثابت به عنوان هزینه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک های مختلف، صحبت کرد.

 

ویرایش اطلاعات افتتاح حساب اینترنتی

در قسمت های قبل، در مورد شرایط افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، مراحل و نحوه افتتاح حساب اینترنتی در بانک، مدارک لازم و هزینه این نوع از افتتاح حساب، توضیح دادیم، همچنین، گفتیم که هزینه افتتاح حساب آنلاین در بانک، بسته به عواملی، همچون نوع حساب بانکی و خدمات ارائه شده بر روی حساب، از جمله صدور کارت عابر بانک، در بانک های مختلف، متفاوت بوده و بنابراین، نمی توان از یک مبلغ ثابت به عنوان هزینه باز کردن اینترنتی حساب بانکی در بانک های مختلف، صحبت کرد.

اما، از آنجا که نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، از طریق اپلیکیشن های همراه بانک بوده و در جریان باز کردن اینترنتی حساب بانکی، همانند دریافت وام از سامانه های بانکی مختلف، مثل سامانه ثبت نام وام بانک رسالت ibank.rqb.ir، هیچ فرم کاغذی، پر نمی شود، ممکن است این سوال مطرح شود که ویرایش اطلاعات افتتاح حساب اینترنتی به چه صورت می باشد؟

در پاسخ به این سوال که ویرایش اطلاعات افتتاح حساب اینترنتی به چه صورت می باشد؟ باید گفت که در حال حاضر، با توجه به اینکه، افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، از طریق اپلیکیشن های همراه بانک، انجام گرفته، متقاضی، می تواند در هر مرحله، با زدن دکمه قبلی یا مرحله قبل (بسته به اپلیکیشن بانکی خود)، برای ویرایش اطلاعات افتتاح حساب اینترنتی، اقدام نماید.

بدیهی است که پس از اتمام مراحل باز کردن اینترنتی حساب بانکی و دریافت کد پیگیری، متقاضی، دیگر امکان ویرایش اطلاعات را نداشته و برای ویرایش اطلاعات افتتاح حساب اینترنتی، باید حضورا به شعبه بانک مورد نظر خود، مراجعه نماید.

 

پیگیری افتتاح حساب اینترنتی

در بخش قبل، در مورد ویرایش اطلاعات افتتاح حساب اینترنتی، صحبت کرده و توضیح دادیم که برای ویرایش اطلاعات افتتاح حساب اینترنتی، متقاضی، می تواند در هر مرحله از افتتاح حساب از طریق اپلیکیشن بانکی، با زدن دکمه قبلی یا مرحله قبل (بسته به اپلیکیشن بانکی خود)، برای ویرایش اطلاعات افتتاح حساب اینترنتی، اقدام نماید. البته، پس از اتمام مراحل افتتاح حساب غیرحضوری در بانک و دریافت کد پیگیری، متقاضی، دیگر امکان ویرایش اطلاعات را نداشته و برای ویرایش اطلاعات افتتاح حساب اینترنتی، باید حضورا به شعبه بانک، مراجعه نماید.

اما متقاضیان باز کردن اینترنتی حساب بانکی، که به منظور دریافت خدمات بانکی، همچونضمانت نامه بانکی، اقدام به افتتاح حساب نمورده اند، با سوال مهم دیگری نیز مواجه هستند؛ با این توضیح که بعد از اتمام مراحل افتتاح حساب آنلاین در بانک، به چه نحو می توانند برای پیگیری افتتاح حساب اینترنتی خود، اقدام نموده واز نتیجه درخواست خود، مطلع شوند؟

در پاسخ به این سوال که بعد از اتمام مراحل افتتاح حساب غیرحضوری در بانک، به چه نحو می توان برای پیگیری افتتاح حساب اینترنتی خود، اقدام نمود؟ باید گفت، بعد از پایان مراحل افتتاح حساب آنلاین در بانک، یک کد پیگیری، برای متقاضی، صادر می شود. متقاضی، در صورت تمایل، برای پیگیری افتتاح حساب اینترنتی، می تواند با در دست داشتن این کد پیگیری، به صورت حضوری، به شعبه بانک مراجعه کرده و افتتاح حساب غیرحضوری خود را پیگیری نماید.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک پاسخ دهند.

سوالات متداول

 

1- مراحل و نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک به چه صورت می باشد؟

نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک از طریق نصب اپلیکیشن همراه بانک و وارد کردن اطلاعات هویتی و اقامتی و پرداخت هزینه مربوطه می باشد و جزئیات انجام آن در متن مقاله توضیح داده شده است.

2- شرایط افتتاح حساب اینترنتی در بانک چیست؟

شرط سنی 18 سال و عاقل و رشید بودن و داشتن گوشی هوشمند از جمله شرایط افتتاح حساب اینترنتی در بانک بوده که جزئیات هر یک از این شرایط در متن مقاله توضیح داده شده است.

3- مدارک لازم برای افتتاح حساب آنلاین در بانک شامل چه مواردی است؟

کارت ملی هوشمند و شناسنامه از جمله مدارک افتتاح حساب آنلاین و اینترنتی در بانک می باشد و جزئیات این مدارک در متن مقاله توضیح داده شده است.

منبع : نحوه افتتاح حساب غیرحضوری در بانک

انتشار : ۴ اسفند ۱۴۰۰

استعلام محکومیت مالی


موارد امکان استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی، اجازه قانون و رضایت شخص استعلام شونده است. نحوه استعلام آنلاین محکومیت های مالی، با ورود به سامانه خدمات قضایی من بوده و اعتراض به سوابق محکومیت ارائه شده، با ارائه درخواست به مرجع صالح می باشد. از موارد حذف سابقه محکومیت مالی، نیز می توان به بلااثر شدن محکومیت مالی به موجب حکم قطعی، اشاره کرد.

 

 

بند پ ماده 116 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه مقرر می دارد: "قوه قضائیه، مکلف است در راستای شفاف سازی فعالیت های اقتصادی و ایجاد زمینه اعتبار سنجی، سامانه سجل محکومیت های مالی را ایجاد نماید تا امکان استعلام برخط کلیه محکومیت های مالی اشخاص محکوم علیهم، از این سامانه، برای بانک ها و موسسات مالی و اعتباری و دستگاه های اجرایی و دفاتر اسناد رسمی فراهم آید."

با تصویب این ماده، ضرورت و لزوم راه اندازی سامانه الکترونیکی، جهت استعلام آنلاین محکومیت های مالی افراد، بیش از پیش، احساس می شد. در همین راستا، قوه قضائیه، سامانه مخصوص این امر را تاسیس و راه اندازی نموده و متقاضیان، صرفا باید، از طریق ورود به سامانه و طی کردن نحوه و مراحل آن، از محکومیت های مالی شخص مورد نظر، مطلع گردند.

از این رو، در این مقاله، قصد داریم، در خصوص موارد امکان پذیر نحوه استعلام آنلاین محکومیت های مالی صحبت کنیم و سامانه مخصوص استعلام را معرفی نماییم؛ سپس، نحوه استعلام آنلاین، نحوه اعتراض به سوابق محکومیت های مالی نمایش داده شده و موارد حذف سوابق از سامانه را توضیح دهیم. چنانچه، پیرامون این موضوع، سوالاتی دارید، با ما همراه باشید.



در چه مواردی استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی امکان پذیر می باشد

در پاسخ به این پرسش که در چه مواردی، استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی امکان پذیر می باشد؟ باید به ماده 2 دستور العمل تعیین نحوه و میزان دسترسی به سامانه سجل محکومیت های مالی که در راستای اجرای بند پ ماده 116 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه، تصویب شده است، مراجعه کرد. ماده 2 این آئین نامه، در خصوص موارد استعلام آنلاین محکومیت های مالی مقرر می داد:

 

"دسترسی به اطلاعات سامانه، در موارد زیر مجاز است: الف) به موجب قانون یا مقررات، دسترسی به این اطلاعات، تجویز شده باشد. ب) با رضایت استعلام شونده."

 

بر اساس این ماده، امکان استعلام آنلاین محکومیت های مالی، صرفا، در مواردی که خود شخص، قصد داشته باشد، از طریق ورود به سامانه مخصوص، اقدام به استعلام کند، یا در موارد مورد نیاز به موجب قانون، نظیر زمانی که قاضی، در تعدد مجازات ها، قصد صدور حکم مجازات واحد، برای فرد مجرم را دارد یا بانک ها، می خواهند به فرد متقاضی، اعطای وام و تسهیلات نمایند، مجاز خواهد بود.

پس از توضیح موارد امکان پذیر نحوه استعلام آنلاین محکومیت های مالی، در ادامه، قصد داریم، به معرفی سامانه مخصوص این امر بپردازیم.

 

 

سامانه استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی

در قسمت اول، توضیح دادیم که در چه مواردی، امکان نحوه استعلام آنلاین محکومیت های مالی، وجود دارد و گفتیم قوه قضائیه، همانطور که سامانه ای، جهت استعلام وضعیت کارشناس فراهم آورده، سامانه ای نیز برای استعلام آنلاین محکومیت های مالی طراحی نموده است. لذا، در این قسمت، قصد داریم، به معرفی سامانه استعلام آنلاین محکومیت های مالی بپردازیم.

سامانه خدمات قضایی من، به آدرس my.adliran.ir، سامانه ای می باشد که به دستور قوه قضائیه و در راستای اجرای بند پ ماده 116 قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه، راه اندازی شده است. این سامانه، امکان استعلام آنلاین محکومیت های مالی را برای شخص متقاضی این امر یا در صورت نیاز و به موجب قوانین و مقررات، فراهم آورده است.

از جمله امکانات این سامانه، علاوه بر امکان استعلام آنلاین محکومیت های مالی، مواردی همچون، مشاهده ابلاغ الکترونیک قضایی، مشاهده سوابق پرونده، استعلام وضعیت وکیل، استعلام وضعیت کارشناس دادگستری و سایر موارد، می باشد که متقاضی هریک از امکانات، باید از طریق ورود به سامانه، یعنی، my.adliran.ir، اقدام کند.


پس از معرفی سامانه استعلام آنلاین محکومیت های مالی، در ادامه، قصد داریم، درباره نحوه استعلام محکومیت های مالی، از طریق سامانه آن، صحبت کنیم.

 

 

 

 

نحوه استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی

در قسمت های قبل، در خصوص موارد استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی و سامانه مخصوص این امر، توضیح دادیم و گفتیم که متقاضیان این موضوع، باید، به سامانه خدمات قضایی من، به آدرس my.adliran.ir، مراجعه نمایند. پس از توضیح در خصوص این موارد، در این قسمت، قصد داریم، نحوه استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی را از طریق سامانه آن، بررسی کنیم که مطابق مراحل زیر می باشد:

 

در ابتدا، آدرس سامانه استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی یعنی، my.adliran.ir را در مرورگر خود جست و جو کرده تا وارد صفحه ای مشابه صفحه زیر شوید و سپس، در کادر مربوطه، نام کاربری و رمز عبور ثنای خود را وارد نمایید. چنانچه هنوز، از حساب کاربری سامانه ثنا، برخوردار نیستید، ابتدا، با مراجعه حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا مراجعه به سامانه اینترنتی adliran.ir، اقدام به ثبت نام خود، در سامانه ثنا کنید.

 

استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی

 

در این مرحله، رمز موقت ثنای ارسال شده به تلفن همراه خود را در کادر مربوطه وارد کنید تا وارد صفحه استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی شوید.

 

نحوه استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی

 

در این قمست، از بین گزینه های موجود، گزینه استعلام سوابق و محکومیت های مالی را انتخاب کنید.

 

سامانه استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی

 

در این بخش، باید، گزینه استعلام جدید را انتخاب کنید.

 

استعلام  محکومیت ‌های مالی

 

در این گام، اطلاعات شخصی که قصد دارید، استعلام سوابق و محکومیت های مالی او را بگیرید، در کادرهای مربوطه وارد نمایید. این اطلاعات، شامل کد ملی و تلفن همراه شخص می باشد. سپس، ارسال کد تاییدیه به شخص را انتخاب کرده تا کد تاییدی به شماره همراه وی ارسال شود.

 

استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی

 

در این قسمت، کد تائیدیه ارسال شده به تلفن همراه را وارد کرده و پس از وارد کردن عدد تصویر، گزینه ثبت کد تائیدیه را انتخاب کنید.

 

سامانه استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی

 

در این مرحله، شما وارد صفحه پرداخت می شوید و باید هزینه استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی را پرداخت نمایید که در حال حاضر، این هزینه 1000 تومان می باشد. برای پرداخت هزینه، پس از وارد کردن عدد تصویر در کادر مربوطه، گزینه نمایش فهرست هزینه ها را انتخاب کرده و سپس، گزینه پرداخت هزینه را انتخاب کنید تا به درگاه پرداخت هدایت شوید.

 

نحوه استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی

 

در این گام، با وارد کردن اطلاعات کارت بانکی خود، پرداخت هزینه را جهت استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی انجام دهید.

 

استعلام محکومیت ‌های مالی

 

پس از پرداخت هزینه، شما مجددا، به صفحه ای، مانند صفحه زیر هدایت شده و باید، اطلاعات سامانه ثنای خود که شامل نام کاربری، رمز عبور و رمز موقت ثنا می باشد را وارد نمایید.

 

استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی

 

در این قسمت، در کادر مربوطه، شماره ملی فرد استعلام شونده را وارد کنید و گزینه جستجو را انتخاب نمایید تا لیست استعلامات شما نمایش داده شود. سپس در لیست استعلامات نمایش داده شده، گزینه ادامه فرایند را انتخاب کنید.

 

نحوه استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی

 

در این صفحه، گزینه سبز رنگ پرداخت کردم را انتخاب نمایید.

 

سامانه استعلام آنلاین محکومیت های مالی

 

در این مرحله، لیست محکومیت های مالی، برای شما، نمایش داده خواهد شد.

 

 استعلام محکومیت های مالی

 

چنانچه، قصد کسب اطلاعات بیشتر، در خصوص نحوه استعلام مدارک قضایی خود را دارید، مطالعه مقاله ای که در قسمت بیشتر بخوانید آمده است، به شما پیشنهاد می گردد.

 

 

نحوه اعتراض به استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی

در قسمت های قبل، در خصوص نحوه استعلام آنلاین محکومیت های مالی توضیح دادیم و گفتیم که برای انجام این امر، فرد باید، در سامانه ثنا، ثبت نام باشد. پس از توضیح در خصوص نحوه استعلام این امر از طریق ورود به سامانه مخصوص آن، در این قسمت، قصد داریم، در خصوص نحوه اعتراض به استعلام آنلاین محکومیت های مالی، توضیح دهیم که به شرح زیر می باشد:

 

چنانچه فرد، قصد اعتراض به استعلام آنلاین محکومیت های مالی خود را داشته باشد، باید درخواست خود را به مرجع صالح ارائه دهد. مرجع صالح این امر می تواند، دوایر اجرای ثبت یا اجرای احکام دادگستری باشد. این مراجع، باید، ظرف ده روز، اعتراض را مورد رسیدگی قرار داده و پاسخ آن را از طریق سامانه ثنا، به فرد، ابلاغ نمایند.

پس از توضیح، در خصوص نحوه اعتراض به سوابق آنلاین محکومیت های مالی، در ادامه، قصد داریم، درباره موارد حذف سابقه از سامانه استعلام آنلاین محکومیت های مالی صحبت کنیم.

 

 

موارد حذف سابقه از سامانه استعلام آنلاین محکومیت ‌های مالی

در قسمت های قبل، توضیح دادیم که نحوه اعتراض به استعلام آنلاین محکومیت های مالی، چگونه است و گفتیم که مراجع صالح دریافت اعتراض، باید حداکثر، ظرف مدت 10 روز، به اعتراض، رسیدگی کرده و پاسخ را به فرد، ابلاغ نمایند. در این قسمت، قصد داریم، درباره موارد حذف سابقه، از سامانه استعلام آنلاین محکومیت های مالی صحبت کنیم. این موارد، بر اساس ماده 6 دستورالعمل تعیین نحوه و میزان دسترسی به سامانه سجل محکومیت های مالی، عبارتند از:

چنانچه، محکومیت مالی فرد، به موجب حکم قطعی، بدون اثر شود.

چنانچه، مرجع صالح ابطال کننده اجرائیه ثبتی، اقدام به ابطال اجرائیه صادره نماید.

چنانچه، در احکام ورشکستگی، فرد ورشکسته، اعاده اعتبار نماید.

چنانچه، فرد محکوم، کلیه محکومیت های مالی و آنچه به موجب اجرائیه ثبتی برای وی وجود دارد را اجرا نموده باشد و شش ماه از اجرائیه های صادره برای وی گذشته و محکومیت مالی یا اجرائیه ثبتی دیگری، برای وی، صادر نشده باشد.

 

چنانچه قصد کسب اطلاعات بیشتر، در خصوص نحوه اجرای محکومیت های مالی را دارید، مطالعه مقاله ای که در قسمت در ادامه بخوانید آمده است، به شما پیشنهاد می شود.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد استعلام آنلاین محکومیت های مالی ​در کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون استعلام آنلاین محکومیت های مالی پاسخ دهند.

سوالات متداول

 

1- در چه مواردی استعلام آنلاین محکومیت های مالی امکان پذیر می باشد؟

استعلام آنلاین محکومیت های مالی به موجب قانون و مقررات یا با رضایت شخص استعلام شونده امکان پذیر خواهد بود که جزئیات آن در متن مقاله ارائه شده است.

2- آدرس سامانه استعلام آنلاین محکومیت های مالی چیست؟

سامانه خدمات قضایی من یا سامانه آنلاین استعلام محکومیت های مالی به آدرس my.adliran.ir می باشد که جزئیات آن در متن مقاله رائه شده است.

3- موارد حذف سابقه از سامانه استعلام آنلاین محکومیت های مالی چیست؟

بلا اثر شدن محکومیت مالی به موجب حکم قطعی از جمله موارد حذف سابقه از سامانه استعلام آنلاین محکومیت های مالی می باشد که جزئیات آن در متن مقاله ارائه شده است.

منبع : استعلام محکومیت مالی

انتشار : ۴ اسفند ۱۴۰۰

خرید سهام استقلال


باشگاه استقلال، جهت عرضه سهام خود، در فرابورس، ثبت شده است. نحوه خرید سهام باشگاه استقلال در بورس، از طریق کارگزاری ها است. از شرایط خرید این سهام، می توان به داشتن کد بورسی، اشاره کرد که از طریق سامانه سجام، قابل دریافت می باشد. قیمت هر سهم388 تومان بوده و زمان خرید آن نیز پس از عرضه 10 درصد از سهام این باشگاه، تعیین می شود.

 

 

در سال های گذشته، بسیاری از کشور های جهان، جهت انجام اصلاحات، در زمینه اقتصاد و نظام اداری کشور خود، فرآیند خصوصی سازی را آغاز و اجرا کرده اند. در این طرح، تعادلی، بین حکومت و بازار برقرار می شود که لازم به ذکر است که اجرای آن، به نفع بازار می باشد.

به تازگی، خصوصی سازی باشگاه استقلال تهران، که واگذاری سهام آن، در طول سال های اخیر، با مشکلات زیادی مواجه بود، در فرابورس ایران به ثبت رسیده است. ورود باشگاه استقلال به بازار سرمایه ایران، می تواند نقطه عطفی برای اقتصاد این صنعت باشد و طرفداران این باشگاه نیز می توانند با سرمایه گذاری در آن، از طریق خرید سهام استقلال، به اقتصاد کشور، کمک بسزایی داشته باشند.

با توجه به اهمیت نحوه خرید سهام استقلال، برای طرافداران این تیم بزرگ و همچنین، سرمایه گذاران بازار سرمایه، در ادامه، در رابطه با نحوه خرید سهام باشگاه استقلال در بورس، شرایط لازم برای دریافت آن، قیمت هر سهم و همچنین، زمان خرید این سهام، مطالبی آورده شده است.



راهنمای خرید سهام استقلال

برای خرید سهام استقلال، متقاضیان، می بایست در رابطه با ارزش این برند و همچنین، در رابطه با ارزش هر سهم آن، اطلاعات لازم را داشته و پس از کسب این اطلاعات، برای خرید سهام، اقدام نمایند. در ادامه، در رابطه با نحوه خرید سهام استقلال در فرابورس و همچنین، موارد مورد نیازی که می بایست سرمایه گذاران، پیش از خرید این سهام، به آن ها توجه داشته باشند، راهنمایی های لازم، آورده شده است.

 

ارزش گذاری سهام استقلال، بر اساس روش مبنای NAV یا همان ارزش خالص دارایی های یک شرکت سرمایه گذار، در بازار سرمایه، که برای محاسبه ارزش ذاتی سهام آن شرکت، استفاده می شود، صورت گرفته است؛ زیرا بر اساس ارزیابی های صورت گرفته، در رابطه با قیمت باشگاه استقلال، با توجه به زیان دهی، امکان ارزش گذاری، بر طبق ضوابط مربوط به سود آوری وجود ندارد و به همین دلیل، از این روش، برای ارزش گذاری سهام استقلال، استفاده شده است.

 

همچنین، بر اساس اصول استاندارد های بین المللی صورت گرفته، برای برآورد ارزش برند استقلال که یک برند پر طرفدار می باشد، ارزش این برند، 1780 میلیارد تومان، محاسبه گردیده است. لازم به ذکر است که این ارزش گذاری، با توجه به پیش بینی نرخ رشد 30 درصدی، نرخ تنزیل و یا همان ارزش فعلی 25 درصدی و همچنین، درآمد های این باشگاه و در آمد های آینده آن، انجام شده است. همچنین، از فرمول 10 برابر قیمت اسپانسر، جهت محاسبه ارزش برند این باشگاه نیز الهام گرفته شده است.

 

سرمایه گذاران، برای خرید سهام استقلال در فرابورس، می توانند همانند خرید سهام در بازار بورس اقدام نمایند. جهت خرید سهام استقلال، متقاضیان، باید ابتدا، از طریق ثبت نام الکترونیکی، در سامانه سجام، به نشانی اینترنتی www.sejam.ir و همچنین، انجام فرآیند احراز هویت آن، کد معاملاتی خود را دریافت نمایند.

 

سپس، در یکی از کارگزاری های معتبر که در زمینه بورس فعالیت می کنند، ثبت نام نموده و همچنین، فرآیند احراز هویت آن را نیز به صورت کامل انجام دهند. افراد متقاضی، پس از اخذ کد سهامداری و ثبت نام در یک کارگزاری رسمی، می توانند به راحتی، برای خرید سهام استقلال، از طریق کارگزاری خود اقدام کنند.

 

افرادی که تمایل دارند، به صورت غیر حضوری، کد بورسی خود را دریافت نمایند، می توانند از طریق سایت sejam.ir، ثبت نام کنند. جهت راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه ثبت نام در سامانه سجام، به صورت آنلاین، به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

شرایط لازم برای خرید سهام استقلال

افرادی که قصد خرید سهام استقلال را دارند، می بایست پیش از خرید این سهام، حتما از شرایط لازم برای خرید این سهام در فرابورس مطلع باشند. سهام استقلال نیز همانند دیگر سهام های عرضه شده در بازار بورس اوراق بهادار بوده که صرفا، به افراد واجد شرایط، تعلق می گیرد. بنابراین، تنها افرادی، مجاز به خرید سهام استقلال می باشند که حتما دارای شرایط لازم، برای دریافت آن باشند.

 

در حال حاضر، کارگزاری های مختلفی، از جمله کارگزاری مفید، کارگزاری آگاه، کارگزاری بانک ملت و غیره، اقدام به ارائه خدمات مربوط به خرید و فروش سهام شرکت های مختلف و معاملات در بازار بورس می کنند. شرایط کلی خرید سهام استقلال در فرابورس، برای هر یک از این کارگزاری ها به یک صورت می باشد که در ادامه، این شرایط را توضیح می دهیم.

 

افرادی که دارای کد بورسی، از طریق سامانه جامع اطلاعات مشتریان یا همان سجام هستند، می توانند همانند خرید سهام در بازار بورس، برای خرید سهام استقلال نیز در فرابورس ایران اقدام نمایند.

 

افرادی که در هر یک از کارگزاری های رسمی، فعال هستند، می توانند از طریق پلتفرم معاملاتی آن، سهام استقلال را به صورت آنلاین، خریداری کنند.

 

خرید سهام استقلال، از طریق اپلیکیشن های معاملاتی، همانند برنامه ایزی تریدر مفید، امکان پذیر می باشد.

 

محدودیت سنی، برای خرید سهام استقلال، تعریف نشده است.

 

باشگاه استقلال نیز جهت کشف قیمت در بازار بورس، ابتدا 10 درصد از سهام خود را واگذار می کند.

 

افرادی که تمایل دارند، وارد بازار بورس اوراق بهادار شوند، می بایست بدانند شرکت های سرمایه گذار، پس از کسب مجوز های لازم برای عرضه سهام خود، از سازمان بورس، ابتدا، اقدام به عرضه سهام خود، در تعداد و قیمت مشخص می کنند، که به این نوع از عرضه سهام، برای اولین بار، عرضه اولیه گفته می شود. جهت راهنمایی بیشتر، در رابطه با خرید عرضه اولیه، به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 

قیمت سهام استقلال

اگر تاکنون، کمی تجربه فعالیت در بازار سرمایه ایران را داشته باشید می بایست بدانید که ارزش هر سهم یک نماد بورس یا همان سهام، بر اساس عوامل و معیار های مختلفی تعیین می گردد. در حال حاضر، ارزش هر سهم استقلال، 388 تومان، اعلام گردیده است. همچنین، جهت تعیین این میزان ارزش برای قیمت هر سهم استقلال، با توجه به اینکه، برای سال آینده، معادل مبلغ 260 میلیارد تومان، برای این باشگاه، درآمد برآورد شده است و همچنین، بر اساس بررسی های انجام شده، حدود 272 میلیارد تومان نیز بدهی برآورد شده، ذخایر لازم در نظر گرفته شد.

مجموع تعدیل بدهی‌ ها، 170 میلیارد تومان می باشد و حدود 445 میلیارد تومان، بر مبنای ارزش دفتری، بدهی استقلال است، در نهایت، با توجه به تمامی عوامل موثر در تعیین ارزش هر سهم این سهام، ارزش این مجموعه، حدود 2790 میلیارد تومان تعیین شده که به ازای هر سهم، همان 388 تومان خواهد بود.

 

افرادی که قصد سرمایه گذاری، در بازار بورس اوراق بهادار را دارند، لازم است، در رابطه با میزان دریافت کارمزد معاملاتی هر یک از کارگزاری ها، مطلع باشند. جهت راهنمایی بیشتر، در رابطه با میزان کارمزد معاملات بورس، به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

زمان خرید سهام استقلال

در رابطه با زمان خرید سهام استقلال، باید گفت، بر اساس اقدامات صورت گرفته توسط دولت، برای واگذاری سهام باشگاه استقلال تهران، می بایست ابتدا این باشگاه، در بازار پایه فرابورس، درج نماد شود و سپس، تاریخ عرضه سهام باشگاه استقلال، برای اولین بار، توسط شرکت سپرده گذاری مرکزی، اعلام می گردد.

 

در ابتدا، پس از عرضه 10 درصد از سهام استقلال، سهام این باشگاه بزرگ، برای متقاضیان آن، قابل معامله می باشد. علی رغم اینکه در شهریور ماه سال جاری، اعلام شد، روند مربوط به عرضه سهام باشگاه استقلال، در حال انجام می باشد و در تاریخ 1 اسفند ماه 1400، باشگاه استقلال، وارد بازار فرابورس ایران شد، اما، در حال حاضر، زمان مشخصی، جهت خرید سهام استقلال، برای سرمایه گذاران اعلام نشده است.

 

 

به محض مشخص شدن زمان خرید سهام استقلال، متن مقاله بروز رسانی خشده و زمان خرید این سهام، اعلام می گردد.

 

افرادی که قصد سرمایه گذاری، در بازار سرمایه را دارند، لازم است، در رابطه با روش های افزایش سرمایه شرکت های سرمایه گذار در بازار بورس اوراق بهادار، به عنوان سهامدار، مطلع باشند. جهت راهنمایی بیشتر، در رابطه با انواع روش های افزایش سرمایه در بورس، به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد خرید سهام استقلال در کانال تلگرام سرمایه گذاری عضو شوید، همچنین، کارشناسان مرکز مشاوره سرمایه گذاری دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون خرید سهام استقلال پاسخ دهند.

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- ✔️نحوه خرید سهام استقلال به چه صورت می باشد؟

✔️خرید سهام استقلال به صورت آنلاین از طریق سایت های معاملاتی کارگزاری های رسمی امکان پذیر می باشد که در متن مقاله توضیحات لازم آورده شده است.

2- ✔️شرایط لازم برای خرید سهام استقلال به چه صورت است؟

✔️یکی از شرایط خرید سهام استقلال این است که سرمایه گذار دارای کد معاملاتی باشد که در متن مقاله نیز دیگر شرایط لازم توضیح داده شده است.

3- ✔️زمان خرید سهام استقلال در چه تاریخی می باشد؟

✔️زمان خرید سهام استقلال در حال حاضر مشخص نمی باشد که در متن مقاله توضیحات لازم آورده شده است.

منبع : خرید سهام استقلال

انتشار : ۴ اسفند ۱۴۰۰

پیش بینی بورس فردا چهار شنبه 4 اسفند


پیش بینی بازار بورس چهار شنبه 4 اسفند 1400

 

روند طی شده توسط شاخص کل بورس در جریان ساعات معاملاتی بازار امروز با روندی صعودی شروع شد اما رفته رفته در نیمه دوم بازار از موج تقاضای بوجود آمده کاسته شد و شیبی نزولی به خود گرفت. فلذا می‌توان این پیش بینی را داشت که بورس فردا با فشار نسبی عرضه کار خود را آغاز خواهد کرد. چرا که با توجه به داده‌ های گذشته نگر این را می‌ دانیم که شیب روند طی شده توسط شاخص کل در پایان یک روز معمولا در روز آتی معاملاتی پیگیری خواهد شد.

با بررسی وضعیت تکنیکالی شاخص کل بورس متوجه آن خواهیم شد که شاخص کل بار دیگر به محدوده میانگین‌ های متحرک خود رسیده است و به احتمال قوی شاهد موجی از عرضه در کلیت بازار به موجب این اتفاق خواهیم بود. لازم به ذکر است که میانگین متحرک توانی 25 و 30 روزه شاخص کل بورس در این ناحیه قرار دارد. مادامی که این سطح مقاومتی شکسته نشود نمی‌ توان به رشد قدرتمند شاخص کل بورس امیدوار بود. از طرف دیگر هم باتوجه به اینکه شاخص کل بورس بالای سطح حمایتی استاتیک خود قرار دارد نمی‌ توان انتظار ریزش سنگینی در شاخص کل بورس را داشت.

نکته بسیار مهم دیگر آن است که اندیکاتور RSI شاخص کل بورس در به سطح مقاومت داینامیک خود رسیده است. این مقاومت داینامیک از شهریور ماه سال جاری روی اندیکاتور RSI شاخص کل سنگینی می‌کند و تا به حال 3 تلاش ناموفق در شکست این مقاومت را پشت سر گذاشته‌ایم. باید دید که آیا این بار شاخص کل به مدد سهام پالایشی و سهام متاثر از برداشته شدن ارز ترجیحی 4200 یارای عبور از سد این مقاومت تکنیکالی را پیدا خواهد کرد یا خیر. اما نکته‌ای که واضح است آن است که برای اینکه با قاطعیت بتوان گفت این سطح مقاومتی شکسته شده است نیاز است حجم معاملات افزایش داشته باشد و می‌توان این پیش بینی را داشت که احتمالا ارزش معاملات فردا نسبت به امروز بازهم افزایش پیدا خواهد کرد.

ارزش معاملات خرد سهام و حق‌ تقدم با احتساب معاملات صورت گرفته در صندوق‌ های سهامی به عدد 3632 میلیارد تومان رسید. باتوجه به اینکه نسبت به میانگین 3 روز اخیر این عدد افزایش یافته است می‌توان این موضوع را نکته‌ ای مثبت در نظر گرفت. از این میان شاهد خروچ پول 228 میلیارد تومانی از گردونه معاملات سهام بودیم و جریان ورودی پول به بازار سهام بیش از یک روز نتوانست دوام آورد که سیگنالی مثبت جهت رشد مداوم بازار سهام محسوب نمی‌ شود.

 

منبع : بورسان

 

در ادامه بخوانید: ثبت نام بورس سجام



سوالات متداول

 

1- ✔️بازار بورس در روز آینده به چه صورت خواهد بود؟

✔️روند آینده بازار بورس با توجه به عوامل تاثیر گذار بر آن در پایان هر روز کاری پیش بینی خواهد شد که در متن خبر به طور کامل توضیح داده شده است.

2- ✔️چه عواملی بر شاخص کل و روند آن تاثیر گذار هستند؟

✔️عوامل سیاسی و اقتصادی متفاوتی بر این شاخص تاثیر گذار است که در متن خبر به آن ها اشاره شده است.

3- ✔️تاثیر گذار ترین سهام ها بر روند شاخص مربوط به چه بخش ها و شرکت هایی می باشد؟

✔️معمولا سهام شرکت های بزرگ تر تاثیر بیشتر و مشهود تری بر روند بازار دارند که در متن خبر به این سهام ها اشاره شده است.

منبع : پیش بینی بورس فردا چهار شنبه 4 اسفند

انتشار : ۳ اسفند ۱۴۰۰

مراحل قاضی شدن


قاضی، شخصی است که در منصب امر قضاوت، اختلافات میان اصحاب دعوا را در دادگاه، حل و فصل می نماید. مراحل قاضی شدن، ثبت نام و قبولی در آزمون کتبی و شفاهی قضاوت بوده و داشتن تابعیت ایرانی و مدرک کارشناسی حقوق، نیز به ترتیب، از شرایط لازم عمومی و اختصاصی قاضی شدن می باشد.

 

 

قضاوت، یکی از مهمترین مشاغل و مقامات، در نظام حقوقی ایران، همچون سایر نظام های حقوقی، می باشد. بسیاری از دانشجویان حقوق، بعد از اتمام دوران تحصیل خود در مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد حقوق، متقاضی این امر هستند که برای آینده شغلی خود، شغل قضاوت را انتخاب کنند.

اشخاصی که متقاضی شغل قضاوت هستند، برای قاضی شدن، باید مراحل متعددی را طی نمایند. همچنین، باید شرایط لازم برای قرار گرقتن در این موقعیت شغلی را داشته باشند. بنابراین، در این وضعیت، متقاضیان شغل قضاوت، باید بدانند چه اقداماتی، لازم است انجام دهند تا بتوانند، در منصب قضاوت قرار بگیرند.

با توجه به اهمیت این مساله، در این مقاله قصد داریم، در ابتدا به این سوال پاسخ دهیم که قاضی به چه کسی گفته می شود؟ سپس در ادامه، شرایط و مدارک لازم برای این شغل را بررسی نماییم و در نهایت، مراحل قاضی شدن را بیان کنیم. اگر در خصوص این موضوع، سوالاتی دارید، در این مقاله، همراه ما باشید.



قاضی به چه کسی گفته می شود

اگر بخواهیم به این سوال پاسخ دهیم که قاضی به چه کسی گفته می شود؟ باید بگوییم، قاضی، کسی است ریاست دادگاه، توسط او انجام می گیرد و امر قضاوت، بر عهده او قرار داده شده است. قاضی، در مراجع قضایی مختلف، از قوانین استفاده کرده و بر روند قانونی دادگاه، نظارت می کند. به طور معمول، او، در وهله اول، اختلافات میان اصحاب دعوا را با انجام مذاکره میان آن ها حل می نماید و در صورت عدم حصول سازش، نهایتا، بر اساس قوانین و مقررات، اقدام به صدور حکم می کند.

 

چندین اصل از قانون اساسی، به امر مهم قضاوت اختصاص یافته اند. به عنوان مثال، در خصوص صدور حکم از جانب قاضی، در اصل 167 قانون اساسی، این چنین مقرر شده است: " قاضی، موظف است کوشش کند، حکم هر دعوا را در قوانین مدونه بیابد و اگر نیابد، با استناد به منابع معتبر اسلامی یا فتاوای معتبر، حکم قضیه را صادر نماید و نمی‌ تواند به بهانه سکوت یا نقص یا اجمال یا تعارض قوانین مدونه، از رسیدگی به دعوا و صدور حکم امتناع ورزد."

 

به دلیل اهمیتی که منصب قضاوت، در نظام حقوقی و کیفری ایران دارد، برای انتخاب قضات، آیین نامه ای تحت عنوان آیین نامه نحوه جذب، گزینش و کار آموزی داوطلبان تصدی امر قضا و استخدام قضات، در سال 1392، به تصویب رسید که در آن، نحوه گزینش قضات، به طور دقیق ذکر شده است.

 

اگر بخواهیم به این سوال پاسخ دهیم که راه های قاضی شدن چیست و چگونه قاضی شویم؟ پاسخ دهیم باید در پاسخ به این سوال بگوییم در نظام حقوقی ایران، چندین راه برای قاضی شدن پیش بینی شده است که اشخاص متقاضی می توانند از طریق این روش های برای امر قضاوت اقدام نمایند که این روش ها شامل موارد ذیل می باشد:

 

تحصیل در دانشگاه علوم قضایی : دانشگاه علوم قضایی و خدمات اداری دادگستری، در سال 1356 ایجاد گردید. دانشجویان، پس از اتمام دوران تحصیل خود در دانشگاه علوم قضایی، می توانند بعد از تعیین صلاحیت، به عنوان کارمند قوه قضاییه و یا قاضی، فعالیت نمایند.

 

شرکت در آزمون قضاوت : قوه قضاییه، هر ساله، آزمون قضاوت را برای جذب نیرو برگزار می نماید. این آزمون به صورت تشریحی برگزار شده و دارای منابع مختلفی، همچون حقوق اساسی، حقوق مدنی، حقوق تجارت، آیین‌ دادرسی کیفری، آیین دادرسی مدنی، حقوق جزا و فقه و اصول فقه می باشد. برای ثبت نام آزمون قضاوت، باید به سایت سازمان سنجش مراجعه نمود.

 

آزمون قضاوت طلاب : آزمون قضاوت طلاب، هر ساله و در استان قم برگزار می گردد و طلاب حوزه علمیه قم، می توانند در این آزمون شرکت نمایند. منابع آزمون قضاوت طلاب، نسبت به منابع آزمون قضاوت قوه قضاییه، متفاوت می باشد. این آزمون در اوایل هر سال و در ماه فروردین، به صورت متمرکز برگزار می گردد.

 

جذب اختصاصی : در جذب اختصاصی، تنها اشخاصی که دارای مدارک کارشناسی یا کارشناسی ارشد، از دانشگاه های علامه طباطبایی، شهید بهشتی و تهران هستند و دارای معدل بالای 16 می باشند، می توانند ثبت نام نمایند. در خصوص سایر دانشگاه ها، اشخاصی که دارای حداقل معدل 17 بوده و دارای مدرک دکترا می باشند، می توانند برای جذب اختصاصی، درخواست نمایند. در روش جذب اختصاصی، از میان متقاضیان، گزینش علمی، روانشناختی، سیاسی و مذهبی صورت می گیرد.

 

جذب ایثارگران : در جذب ایثارگران، گزینش عقیدتی، سیاسی و روانشناختی انجام می گیرد و ایثارگران، بدون آن که در آزمون قضاوت شرکت نمایند، جذب قوه قضاییه می شوند. روشقاضی شدن از طریق جذب ایثارگران، از سال 1396 آغاز گردید.

بنابراین، اگر بخواهیم به این سوال پاسخ دهیم که چگونه قاضی شویم؟ باید بگوییم اشخاص متقاضی، برای قاضی شدن، باید از طریق یکی از 5 روش مذکور که شامل آزمون قضاوت، تحصیل در دانشگاه علوم قضایی، جذب اختصاصی، جذب ایثارگران و آزمون قضاوت طلاب می باشد، اقدام نمایند.

 

 

شرایط لازم برای قاضی شدن

در بخش قبل، به این سوال پاسخ دادیم که قاضی به چه کسی گفته می شود؟ و در پاسخ به این سوال گفتیم، قاضی، شخصی است که در دادگاه، اختلافات میان اصحاب دعوا را حل کرده و براساس قانون و عدالت حکم می دهد. حال، در این بخش از مقاله قصد داریم، شرایط لازم برای قاضی شدن را بیان کنیم. شرایط لازم برای قاضی شدن، به دو گروه شرایط اختصاصی و عمومی تقسیم می شود که اشخاص متقاضی در صورت داشتن این شرایط می توانند کارت ورود به جلسه آزمون قضاوت را دریافت نمایند. این شرایط شامل موارد ذیل می باشد:

 

متقاضیان منصب قضاوت، برای قرار گرفتن در منصب امر قضا، باید در ابتدا، دارای یک سری شرایط عمومی باشند. شرایط عمومی لازم برای قاضی شدن، به موجب ماده 13 آیین نامه نحوه جذب، گزینش و کار آموزی داوطلبان تصدی امر قضا و استخدام قضات، تعیین شده است. به موجب این ماده قانونی، شرایط عمومی برای قاضی شدن، عبارتند از:

 

تابعیت اصلی ایران

 

اعتقاد و التزام عملی به دین مبین اسلام، ایمان و عدالت

 

التزام عملی به قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و اصل ولایت مطلقه فقیه و عدم وابستگی تشکیلاتی به احزاب، سازمان ها و گروه های غیر قانونی یا هواداری از آن ها، مگر در صورت احراز توبه

 

طهارت مولد

 

داشتن سلامت جسمی و روانی و توانایی برای انجام کار قضایی، به موجب شیوه نامه ای که به تصویب رییس قوه قضاییه می رسد

 

داشتن کارت پایان خدمت وظیفه یا معافیت از خدمت، با لحاظ مقررات ماده واحده قانون گذرانیدن مدت خدمت نظام وظیفه فارغ التحصیلان دانشکده علوم قضایی در محاکم قضایی کشور

 

نداشتن سابقه محکومیت کیفری موثر

 

حسن شهرت، اخلاق و امانت داری

 

عدم اعتیاد به دخانیات، مواد مخدر و روان گردان

 

داشتن حداقل 22 و حداکثر 36 سال تمام در روز ثبت نام

 

علاوه بر شرایط عمومی برای قاضی شدن، در قانون، شرایط اختصاصی نیز برای متقاضیان در نظر گرفته شده است. شرایط اختصاصی لازم برای قاضی شدن، در ماده 3 آیین نامه نحوه جذب، گزینش و کار آموزی داوطلبان تصدی امر قضا و استخدام قضات، تعیین شده است که این شرایط، عبارت است از:

 

کارشناسی حقوق در یکی از گرایش ها

 

کارشناسی الهیات، با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی

 

کارشناسی فقه و حقوق

 

کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و حقوق در یکی از گرایش ها

 

کارشناسی ارشد پیوسته الهیات، معارف اسلامی و ارشاد، با گرایش فقه و مبانی حقوق اسلامی

 

دانش آموختگان حوزه های علمیه، باید دارای مدرک سطح (2) فقه و اصول یا سطح (2) گرایش حقوق و قضای اسلامی، از حوزه‌ های مورد تایید شورای عالی حوزه‌ های علمیه باشند.

لازم است به این نکته اشاره شود که براساس تبصره همین ماده، دارندگان مدارک تحصیلی دانشگاهی بالاتر، به شرطی، امکان شرکت در آزمون ورودی کتبی را دارند که یکی از مدارک بند (1)، مانند کارشناسی حقوقی در یکی از گرایش ها و یا مدارکی از موارد نام برده را داشته باشند.

 

 

 

 

مدارک لازم برای قاضی شدن

در بخش قبل، در خصوص شرایط لازم برای قاضی شدن صحبت کردیم و گفتیم این شرایط، به طور کلی، به دو دسته عمومی و اختصاصی تقسیم می شوند که تمامی اشخاصی که قصد دارند، در این منصب فعالیت کنند، باید دارای این شرایط باشند. حال، در این بخش از مقاله قصد داریم، مدارک لازم برای قاضی شدن را بررسی نماییم. اصلی ترین راه قاضی شدن، شرکت در آزمون قضاوت می باشد که مدارک لازم برای شرکت در این آزمون، در دفترچه ثبت نام آزمون قضاوت ارائه شده است و شامل موارد ذیل می باشد:

 

تکمیل فرم تقاضا نامه ثبت نام در آزمون قضاوت

 

پرداخت هزینه ثبت نام، به صورت الکترونیکی، از طریق سایت سازمان سنجش، به آدرس اینترنتی sanjesh.org

 

فایل عکس اسکن شده داوطلب

 

فایل عکس اسکن شده کارت ملی داوطلب

داوطلب، باید تصویر کارت ملی خود را به صورت فایل با فرمت JPG و با وضوح و کیفیت بالا، در سامانه، بارگذاری نماید. حجم این فایل، باید حداقل 30 کیلو بایت و حداکثر، 200 کیلوبایت باشد و حاشیه های زائد، حذف و ترجیحا رنگی باشد.

عکس پرسنلی دواطلب، باید دارای مشخصات ذیل باشد:

 

عکس تمام رخ داوطلب در سایز 3 در 4 ( عکس لزوما باید در سال ثبت نام گرفته شده باشد)

 

عکس اسکن شده، باید در فرمت JPG تهیه شده باشد.

 

اندازه عکس اسکن شده، باید حداکثر 400 در 300 پیکسل و حداقل 300 در 200 پیکسل باشد.

 

تصویر داوطلب، باید واضح و مشخص بوده و اثر مهر، منگنه و هرگونه لکه در آن وجود نداشته باشد.

 

حجم فایل ذخیره شده عکس، حداکثر 70 کیلو بایت است.

 

عکس اسکن شده، باید بدون حاشیه‌ های زاید تهیه شده باشد.

 

حتی الامقدور عکس باید رنگی و دارای زمینه سفید باشد.

لازم است، این نکات در خصوص عکس، در نظر گرفته شود که عکس داوطلبین خانم، لزوما باید با حجاب بوده و چهره آن ها به صورت کامل، مشخص باشد. و همچنین، داوطلبین آقا و خانم، موظف هستند عکس معتبر ارسال نمایند و در صورت ارسال عکس غیر معتبر، ثبت نام آن ها، باطل شده و حق شرکت در آزمون از داوطلب خاطی، سلب می شود.

 

 

مراحل قاضی شدن چیست

در بخش قبل، در خصوص مدارک لازم برای قاضی شدن، توضیح دادیم و گفتیم که عکس پرسنلی و کارت ملی، از مهم ترین مدارک برای ثبت نام می باشد. در این بخش، قصد داریم به این سوال مراحل قاضی شدن چیست؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم اشخاص متقاضی امر قضاوت، مانند مراحل دادستان شدن، باید سه مرحله ذیل را طی نمایند:

 

داشتن شرایط عمومی و اختصاصی لازم برای قاضی شدن: اولین مرحله برای قاضی شدن شخص داوطلب، داشتن شرایط عمومی و اختصاصی ای است که در بخش های قبل، آنها را توضیح دادیم که شامل مواردی، مانند داشتن تابعیت ایرانی، اعتقاد و التزام عملی به دین مبین اسلام، ایمان و عدالت و داشتن مدارک کارشناسی یا کارشناسی ارشد حقوق می شود.

 

ثبت نام و قبولی در آزمون کتبی قضاوت: در مرحله بعدی، شخص داوطلب، باید به سایت سازمان سنجش، مراجعه کرده و در آزمون قضاوت که توسط قوه قضاییه برگزار می شود، ثبت نام نماید و در این آزمون، شرکت کند. شخص متقاضی، باید حداقل نمره قبولی را در این آزمون کسب نماید تا بتواند به مرحله آزمون شفاهی ورود پیدا کند.

 

قبولی در مصاحبه شفاهی آزمون قضاوت: متقاضیانی که در مرحله آزمون کتبی، نمره قبولی را کسب کرده باشند، می توانند به مرحله آزمون شفاهی وارد شوند. در این آزمون، یک گزینش علمی، عقیدتی از میان اشخاص متقاضی، انجام گرفته که بعد از قبولی در آزمون شفاهی، آنها می توانند در منصب امر قضاوت قرار بگیرند.

بنابراین، اگر بخواهیم به این سوال پاسخ دهیم که چگونه قاضی شویم؟ باید بگوییم برای قاضی شدن، در صورت وجود شرایط لازم، باید در آزمون قضاوت شرکت کرد و با کسب نمره قبولی، در آزمون کتبی و پذیرش در گزینش علمی و عقیدتی شفاهی، می توان در منصب مهم امر قضاوت قرار گرفت.

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مراحل قاضی شدن در کانال تلگرام آزمون های حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مراحل قاضی شدن پاسخ دهند.

 

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- قاضی به چه کسی گفته می شود؟

قاضی شخصی است که در منصب امر قضاوت اختلافات میان اصحاب دعوا را در دادگاه حل می نماید که این موضوع در متن مقاله به صورت کامل توضیح داده شده است.

2- مراحل قاضی شدن چیست؟

مراحل قاضی شدن ثبت نام و قبولی در آزمون کتبی و شفاهی قضاوت می باشد که تمامی مراحل این امر در متن مقاله به صورت کامل توضیح داده شده است.

3- شرایط لازم برای قاضی شدن چیست؟

داشتن تابعیت ایرانی و حداقل کارشناسی حقوق به ترتیب از شرایط عمومی و اختصاصی قاضی شدن می باشد که تمامی این شرایط به تفصیل در متن مقاله ارائه شده است.

منبع : مراحل قاضی شدن

انتشار : ۳ اسفند ۱۴۰۰

خرید بیمه عمر


خرید بیمه عمر، در حال حاضر، به صورت اینترنتی، از طریق سایت های فروش آنلاین بیمه عمر، صورت می گیرد. از شرایط نحوه خرید آنلاین این بیمه نامه، می توان به مدت زمان قرارداد آن، اشاره کرد که حداقل، 5 سال و حداکثر، 30 سال بوده و همچنین، دریافت سود تضمینی اندوخته های بیمه عمر، از دلایل لزوم خرید این بیمه می باشد.

 

 

در سال های اخیر، وضعیت اقتصادی کشور ما، به دلایل مختلفی، با نوسانات بسیاری، مواجه شده است و در این میان، بسیاری از افراد، از اقشار مختلف جامعه، به دنبال راهی بوده اند تا بتوانند تامین نیاز های مادی آینده خود و خانواده خود را در سال های پیش رو، تضمین نمایند.

بیمه نامه عمر، بیمه ای اختیاری است که می توان از آن، جهت یک آینده نگری مناسب، برای روز هایی که ممکن است اشخاص، به هر دلیلی، نیاز به حمایت مالی داشته باشند، استفاده نمود. افرادی که تمایل دارند، از خدمات این نوع بیمه نامه استفاده کنند، می توانند از طریق سایت های معتبر فروش آنلاین بیمه، برای خرید آن، اقدام نمایند.

با توجه به اهمیت بیمه نامه عمر، برای اقشار مختلف جامعه، بر اساس نیاز و شرایط مالی متفاوت آن ها، در ادامه، در رابطه با شرایط خرید بیمه عمر برای متقاضیان دریافت این بیمه، نحوه خرید آنلاین این بیمه نامه و همچنین، دلایل لزوم خرید آن، مطالبی آورده شده است.



شرایط خرید بیمه عمر

متقاضیان، جهت استفاده از پوشش های بیمه نامه عمر، می بایست شرایط لازم، برای دریافت این بیمه نامه را داشته باشند. شرکت های بیمه گر مختلفی مانند بیمه پارسیان، این بیمه نامه را به صورت غیر حضوری، همانند بیمه تکمیلی درمان، به مشتریان خود، ارائه می کنند. بنابراین، افراد متقاضی، می توانند با توجه به شروط لازم، جهت خرید بیمه عمر، اقدام نمایند. در ادامه، در رابطه با شرایط کلی خرید بیمه عمر، برای متقاضیان، توضیحات لازم ارائه شده است.

 

محدوده سنی متقاضیان خرید بیمه عمر :

یکی از مواردی که زمان خرید بیمه نامه عمر، به آن، توجه ویژه ای می شود، شرایط سنی افراد متقاضی می باشد. این بیمه نامه، برای کودکان، از بدو تولد آنان و برای بزرگسالان، تا سن 70 سالگی و یا حتی، در برخی از شرکت های بیمه گر، تا سن 90 سالگی، ارائه می شود. همچنین، می بایست توجه داشته باشید، هر چه سن افزایش پیدا کند، حق بیمه عمر نیز افزایش خواهد یافت.

 

مدت زمان قرارداد بیمه نامه عمر :

یکی دیگر از شرایط بیمه عمر، مدت زمان قرارداد با شرکت بیمه گر، جهت استفاده از پوشش های بیمه عمر می باشد. افراد متقاضی، می توانند به مدت حداقل، 5 سال و حداکثر، 30 سال، تحت پوشش بیمه نامه عمر قرار گیرند که لازم به ذکر است که هر چه مدت زمان قرارداد افزایش پیدا کند، سرمایه بیشتری به شخص بیمه شده، تعلق می گیرد.

 

میزان مبلغ حق بیمه عمر :

متقاضیان، می بایست بدانند که برای بیمه نامه عمر، حق بیمه ثابتی، تعیین نگردیده است و هر یک از متقاضیان، می‌ توانند با توجه به شرایط مالی خود، میزان مبلغی را به عنوان حق بیمه عمر، انتخاب نموده و به صورت ماهانه، سه ماهه، شش ماهه و یا سالیانه، به شرکت بیمه گر، پرداخت نمایند.

 

افرادی که تمایل دارند، تحت پوشش بیمه تکمیلی انفرادی قرار بگیرند، می توانند از طریق سایت معتبر فروش اینترنتی بیمه بیمیتو، به صورت غیر حضوری، برای دریافت این بیمه نامه، اقدام نمایند.

 

همچنین، انتخاب بیمه نامه عمر، با توجه اهداف متقاضیان، متفاوت می باشد. افراد، می توانند با توجه به شرایط خود، یکی از انواع بیمه نامه های عمر را خریداری نموده، و از پوشش های آن، بهره مند شوند. در ادامه، برای متقاضیان، انواع مختلف بیمه نامه عمر، آورده شده است.

 

بیمه تمام عمر :

در این نوع بیمه نامه عمر، در صورت فوت شخص بیمه شده در هر زمانی، سرمایه فوت وی به ذینفعان آن، پرداخت می گردد. برای این بیمه نامه، محدودیت زمانی وجود ندارد. متقاضیان، پس از دریافت آن، می توانند تا زمان فوت و یا مدت زمان مشخصی، حق بیمه پرداخت نمایند.

 

بیمه عمر زمانی :

در این بیمه نامه، بیمه عمر برای مدت زمان مشخصی، اعتبار خواهد داشت و در صورت فوت فرد بیمه شده، سرمایه فوت شخص، در مدت زمان اعتبار بیمه‌ نامه آن، پرداخت خواهد شد. لازم به ذکر است، در بیمه نامه عمر زمانی، اگر شخص بیمه شده، تا پایان مدت زمان اعتبار بیمه ‌نامه خود، فوت نکند، هیچگونه سرمایه فوت و یا حق‌ بیمه ‌ای به وی، برگردانده نخواهد شد.

 

بیمه عمر انفرادی و مشترک :

انواع بیمه نامه های عمر را می توان به صورت انفرادی و یا مشترک، خریداری نمود. افراد، در بیمه نامه مشترک، می توانند تنها با پرداخت یک حق بیمه، یکی از اعضای درجه یک خانواده خود را نیز بیمه کنند. همچنین، بیمه نامه عمر مشترک، یکی از طرح‌ های سرمایه‌ گذاری می باشد و در مدت زمان مشخصی نیز می توان از آن استفاده کرد.

 

بیمه عمر مختلط پس انداز :

در این نوع از بیمه نامه عمر، متقاضیان، از سرمایه فوت و پس انداز قابل بازگشت بهره مند خواهند شد. همچنین، افراد، پس از اتمام اعتبار بیمه نامه خود، می توانند از سرمایه اندوخته خود استفاده کنند و یا در صورت فوت شخص بیمه شده، سرمایه فوت آن، به ذینفعان شخص، پرداخت می شود.

 

بیمه عمر مستمری :

این بیمه نامه، مناسب افرادی می باشد که تمایل دارند، در طول حیات خود، مستمری دریافت نمایند. با دریافت بیمه نامه عمر مستمری، شخص بیمه شده، می تواند سرمایه اندوخته خود را در هر زمان که به آن، نیاز داشت، به صورت یکجا و یا به صورت مستمری، دریافت کند.

 

بیمه عمر بازنشستگی :

این نوع از بیمه عمر، مزایای بسیاری برای بیمه شدگان، در سنین بالا دارد. با افزایش سن، توانایی انجام کار، جهت کسب درآمد، بسیار دشوار خواهد شد. افراد، می توانند زمان بازنشستگی خود، همانند حقوق بازنشستگی، از درآمد اضافه ای که با خرید این بیمه نامه خواهند داشت، به راحتی، از عهده هزینه های زندگی برآیند.

 

بیمه عمر گروهی :

این بیمه نامه، توسط گروه ها، سازمان ها و نهاد های مختلف، به صورت گروهی و برای تعداد زیادی از افراد، خریداری می‌ شود. همچنین، لازم به ذکر است میزان حق بیمه این نوع از بیمه نامه عمر، از بیمه انفرادی آن، بسیار کمتر بوده و شرایط خرید آن نیز برای متقاضیان دریافت این بیمه نامه، آسان تر است.

 

 

نحوه خرید آنلاین بیمه عمر

بیمه عمر، یکی از انواع بیمه نامه اختیاری است و به عنوان بستری، برای یک سرمایه گذاری مطمئن، بدون دغدغه و دارای پوشش های بسیار متنوع و کاربردی، در اختیار افراد متقاضی، قرار می گیرد. بسیاری از شرکت های بیمه گر، با فراهم نمودن امکان خرید آنلاین بیمه عمر، توانسته اند کمک بزرگی به متقاضیان دریافت این نوع بیمه نامه، برای خرید غیر حضوری آن کنند. در ادامه، در رابطه با نحوه خرید آنلاین بیمه عمر، توضیحات لازم، ارائه شده است.

 

برای خرید آنلاین بیمه عمر، ابتدا، وارد سایت بیمیتو، شوید. پس از ورود به این سایت، به نشانی اینترنتی bimito.com، بر روی گزینه عمر، کلیک نمایید.

 

خرید بیمه عمر

 

حال، به بخش خرید آنلاین بیمه عمر، وارد شده اید. به منظور خرید این بیمه نامه، به صورت آنلاین، می بایست تاریخ تولد خود را انتخاب کرده و سپس، گزینه مرحله بعد را انتخاب نمایید.

 

نحوه خرید آنلاین بیمه عمر

 

در این قسمت، مدت قرارداد خود را انتخاب نموده و بر روی گزینه مرحله بعد بزنید.

 

نحوه خرید بیمه عمر

 

در این مرحله، می بایست روش پرداخت خود را انتخاب کرده و سپس، بر روی گزینه مرحله بعد کلیک نمایید.

 

خرید آنلاین بیمه عمر

 

در این صفحه، می بایست به این سوال پاسخ دهید که توان پرداخت ماهانه شما برای حق بیمه عمر، چقدر است و پس از پاسخ به آن، گزینه استعلام قیمت را انتخاب نمایید.

 

نکته : توجه داشته باشید حداقل مقدار پرداخت برای حق بیمه عمر، می بایست بیشتر از 50000 تومان باشد.

 

خرید بیمه عمر

 

حال، در این صفحه، می توانید لیست بیمه نامه های عمر، را مشاهده نمایید.

 

نحوه خرید آنلاین بیمه عمر

 

در نهایت، می توانید بر اساس شرایط خود، این بیمه نامه ها را با یکدیگر مقایسه کنید و با کلیک کردن بر روی گزینه سفارش، اقدام به خرید بیمه عمر مد نظر خود همانند بیمه بدنه خودرو، به صورت آنلاین، از طریق سایت بیمیتو نمایید.

 

افرادی که تمایل دارند، به صورت غیر حضوری، بیمه نامه مدنظر خود را خریداری نمایند، می توانند از طریق سایت های معتبر فروش آنلاین بیمه ای، اقدام کنند. جهت راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه خرید انواع بیمه نامه ها، به صورت غیر حضوری، به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

 

 

لزوم خرید بیمه عمر

خرید بیمه عمر، برای اقشار مختلف جامعه، تضمینی برای تامین نیاز های افراد، در سال های آینده می باشد و افرادی که تمایل دارند، تحت پوشش این بیمه نامه قرار بگیرند، می توانند به صورت غیر حضوری، نیز برای خرید آن، همانند خرید بیمه تکمیلی، اقدام نمایند. همچنین، افراد متقاضی، ممکن است که پیش از دریافت بیمه عمر، نیاز به راهنمایی داشته باشند. به همین دلیل، در ادامه، در رابطه با دلایل لزوم خرید بیمه عمر، توضیحات لازم ارائه شده است.

 

خرید بیمه عمر، یک سرمایه گذاری بلند مدت، به همراه سود تضمینی، برای بیمه شدگان، می باشد. مقدار سود تضمینی این بیمه نامه نیز توسط سازمان بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، اعلام می گردد که تمامی شرکت های بیمه گر، موظف به پرداخت آن، می باشند. همچنین، نرخ تضمینی سود که به صورت سالانه، در نظر گرفته شده است، برای دو سال ابتدایی، 16 درصد، برای دو سال دوم، 13 درصد و برای سال های بعدی، 10 درصد می باشد.

 

بیمه گذاران، می توانند در زمان حیات خود، پس از به اتمام رسیدن مدت زمان قرارداد بیمه نامه عمر، اندوخته های بیمه عمر خود را به همراه مجموع سود های تعلق گرفته به آن، به صورت یکجا و یا به صورت مستمری دریافت نمایند.

 

بیمه نامه عمر، می تواند به عنوان سرمایه فوت نیز تلقی شود؛ زیرا، اگر شخص بیمه شده، به هر علتی فوت کند، سرمایه بیمه عمر آن، به ورثه و یا هر شخصی که خودش انتخاب نموده باشد، تعلق خواهد گرفت.

 

همچنین، بیمه نامه عمر، پوشش های بسیار متنوعی را به بیمه شدگان خود، ارائه می کند.

 

افرادی که قصد دریافت استعلام بیمه عمر را دارند، می توانند از طریق سایت بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، به نشانی اینترنتی centinsur.ir، اقدام نمایند. جهت راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه دریافت استعلام بیمه عمر، به صورت اینترنتی، به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد خرید بیمه عمر ​در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون خرید بیمه عمر پاسخ دهند.

سوالات متداول

 

1- ✔️نحوه خرید آنلاین بیمه عمر به چه صورت می باشد؟

✔️خرید بیمه عمر به صورت آنلاین از طریق سایت های معتبر فروش اینترنتی بیمه ای امکان پذیر است که مراحل آن از طریق سایت بیمیتو نیز در متن مقاله آورده شده است.

2- ✔️آیا خرید بیمه عمر اجباری است؟

✔️خیر بیمه عمر یکی از انواع بیمه نامه های اختیاری می باشد و خرید آن الزامی نیست که در متن مقاله نیز توضیحات لازم آورده شده است.

3- ✔️شرایط کلی خرید بیمه عمر به چه صورت است؟

✔️یکی از شرایط خرید بیمه عمر این است که مدت زمان قرارداد این بیمه نامه حداقل 5 سال و حداکثر 30 سال می باشد که در متن مقاله نیز دیگر شرایط لازم توضیح داده شده است.

منبع : خرید بیمه عمر

انتشار : ۳ اسفند ۱۴۰۰

ثبت نام پروانه کسب


سایت ایران اصناف، سایت ثبت نام اینترنتی پروانه کسب و دریافت جواز اینترنتی می باشد. برای ثبت نام پروانه کسب، باید ابتدا به درگاه ملی مجوزهای کشور، مراجعه نموده و پس از اخذ کد پیگیری، به سامانه ایران اصناف رفته و با وارد کردن کد اخذ شده، ثبت نام را انجام داد. هزینه اخذ پروانه کسب نیز با توجه به نوع صنف، متفاوت خواهد بود.

 

 

پروانه کسب، مجوزی محسوب می شود که بر اساس مقررات قانون نظام صنفی و با هدف شروع و ادامه حرفه یا کسب و کار، برای شخص مشخص و محل مشخص صادر می گردد. تاسیس هر گونه محل کسب و کار یا واحد صنفی، مستلزم کسب مجوز و پروانه از اتحادیه صنفی مربوط به همان صنف می باشد و در صورت راه اندازی کسب و کار، بدون اخذ پروانه کسب، فعالیت افراد، غیرقانونی خواهد بود.

‌بر اساس ماده 12 قانون تعزیرات حکومتی، مصوب 1367، نداشتن پروانه کسب واحدهای صنفی یا به عبارتی، عدم اخذ پروانه، بدون عذر موجه، در مهلت و ضوابط و مقرراتی که در قانون تعیین شده است، تبعاتی مانند قطع تمام یا برخی خدمات دولتی، اخذ جریمه و تعطیلی واحد تا زمان اخذ پروانه کسب را به همراه خواهد داشت.

در همین راستا، در این مقاله، قصد داریم، سایت جواز اینترنتی، نحوه ثبت نام پروانه کسب و مدارک و هزینه لازم برای اخذ این نوع از مجوز را بیان نماییم. برای دریافت اطلاعات بیشتر در این زمینه، با ما همراه باشید.



سایت ثبت نام اینترنتی پروانه کسب

بر اساس ماده 54 قانون نظام صنفی کشور، مصوب سال 1382، هیات عالی نظارت، دارای دبیرخانه‌ ای مستقر در وزارت بازرگانی‌ می باشد که بازوی اجرایی هیات عالی نظارت به شمار می رود. این دبیرخانه، موظف به هماهنگی امور، تهیه و تدوین مکتوبات مورد نیاز جهت تصویب هیات و ارائه ‌پیشنهاد می باشد.

بر اساس بند 14 آیین‌نامه اجرایی تشکیلات اداری و امور مالی و نحوه اداره دبیرخانه هیات عالی نظارت، مصوب 1393، دبیرخانه هیات، علاوه بر وظایف مذکور، موظف به ایجاد زیر ساخت­ های لازم، برای تاسیس انجمن های صنفی کارگران و کارفرمایان، صدور پروانه کسب به صورت الکترونیکی و ارتقاء کیفیت ارائه خدمات اداری به‏ صورت مکانیزه می باشد.

بر اساس همین آیین نامه، بررسی و ارائه گزارشات کارشناسی لازم، درخصوص پرونده ‏ها و موضوعات قابل طرح در هیات، نظارت بر عملکرد اتاق اصناف ایران، بررسی و ارزیابی عملکرد سازمان­ های صنفی و کمیسیون ­های نظارت و ابلاغ مصوبات هیات به کمیسیون‌ ها و سازمان­ های صنفی نیز از دیگر وظایف این دبیر خانه می باشد.

دبیرخانه فوق الذکر، در جهت اعمال بند 14 آیین نامه، اقدام به راه اندازی سایت ثبت نام اینترنتی پروانه کسب، به آدرس iranianasnaf.ir و به عنوان سایت جواز اینترنتی، نموده است. بخش خدمات الکترونیکی سایت ایران اصناف، خدماتی، مانند درخواست صدور و تمدید پروانه کسب، درخواست انتقال پروانه کسب به ورثه یا نماینده قانونی، درخواست تغییر صاحب پروانه کسب، درخواست مجوز محصولات دخانی، درخواست پروانه کسب المثنی، درخواست شعبه فروشگاه زنجیره ای و مواردی از این قبیل را ارائه می دهد.

 

نحوه ثبت نام پروانه کسب

در بخش قبل، به معرفی دبیرخانه اصناف، به عنوان مرجع دارای صلاحیت صدور پروانه کسب و وظایف این دبیرخانه پرداختیم و در ادامه، سایت ثبت نام اینترنتی پروانه کسب که همانند سایت صدور مجوز های وزارت کار دارای امکانات متعددی می باشد را توضیح دادیم. در این بخش، به آموزش نحوه ثبت نام پروانه کسب خواهیم پرداخت.

برای ثبت نام پروانه کسب، ابتدا، به درگاه ملی مجوزهای کشور، به آدرس g4b.ir، رفته و روی گزینه ثبت نام، کلیک نمایید.

 

ثبت نام پروانه کسب

 

در صفحه پیش رو، اطلاعات خواسته شده، از جمله نوع متقاضی، کد ملی، شماره شناسنامه، نام، تاریخ تولد، نام پدر، شماره موبایل و کد امنیتی را وارد نموده و دکمه ثبت نام را بزنید. پس از تایید و صحت سنجی، ثبت نام شما انجام شده و نام کاربری و کلمه عبور، به شماره همراه شما، پیامک می گردد.

 

سایت جواز اینترنتی

 

پس از ثبت نام، در صفحه نخست، نام کاربری و گذرواژه خود را وارد نموده و گزینه ورود را بزنید.

 

نحوه ثبت نام پروانه کسب

 

پس از ورود، صفحه زیر را مشاهده می کنید. در این صفحه، می بایست، روی گزینه ثبت و پیگیری مجوز، از منوی سمت راست سامانه، کلیک نمایید.

 

نحوه کسب جواز اینترنتی

 

در صفحه پیش رو نیز می بایست، روی گزینه ثبت درخواست مجوز، کلیک نمایید.

 

ثبت نام پروانه کسب

 

در این قسمت، لازم است، اطلاعاتی از جمله دستگاه اجرایی، سازمان تابعه، موقعیت جغرافیایی و نوع مجوز را انتخاب نمایید. در بخش دستگاه اجرایی، اتاق اصناف ایران، در بخش سازمان تابعه، اتحادیه های کشوری یا شهرستانی و در بخش نوع مجوز، پروانه کسب را وارد نمایید. پس از وارد کردن پروانه کسب، صفحه پایین، برای متقاضیان حقیقی نمایش داده خواهد شد که می بایست نوع پروانه کسب، نوع درخواست، وضعیت نظام وظیفه، تاهل و سرپرست خانواده را وارد نمایند.

 

سایت جواز اینترنتی

 

سپس، در پایین صفحه، روی ثبت موقت یا ثبت نهایی، کلیک نمایید. با کلیک روی هر یک، کد رهگیری شما، نمایش داده خواهد شد اما در صورتی که ثبت نهایی را تایید نمایید، درخواست شما مستقیما، برای سازمان مربوطه، ارسال خواهد شد.

 

نحوه ثبت نام پروانه کسب

 

سپس به سایت ایران اصناف یا همان سایت جواز اینترنتی، به آدرس iranianasnaf.ir، رفته و روی گزینه تکمیل درخواست سامانه پیشخوان مجوزها، کلیک نمایید.

 

نحوه کسب جواز اینترنتی

 

در این بخش، می بایست، کد رهگیری دریافت شده از سامانه پیشخوان مجوزها، کد ملی و کد امنیتی را وارد نموده و دکمه تایید را بزنید.

 

ثبت نام پروانه کسب

 

سپس، به صفحه اصلی سامانه بازگشته و روی درخواست صدور پروانه کسب، کلیک نمایید.

 

سایت جواز اینترنتی

 

در صفحه پیش رو، پس از مطالعه موارد گفته شده، از قبیل مدارک مورد نیاز، اطلاعات خواسته شده، شامل پروانه، نوع، نوع شخص متقاضی پروانه و مدت پروانه را تعیین نمایید.

 

نحوه ثبت نام پروانه کسب

 

در مرحله بعد، لازم است، رسته شغلی مربوط به کسب و کار خود را انتخاب کنید.

 

نحوه کسب جواز اینترنتی

 

در قسمت بعدی، آیین نامه عمومی پروانه کسب را مطالعه نموده و دکمه تایید را بزنید. و در مرحله اطلاعات فردی و صنفی، اطلاعات خواسته شده را وارد نموده و روی تایید و ادامه کلیک نمایید. در صورتی که برای کد ملی شخص ثبت نام شده، قبلا پروانه کسبی ثبت شده باشد، برای ثبت نام پروانه کسب جدید، ثبت نام مباشر، لازم می باشد که در این بخش می بایست، اطلاعات شخص مباشر را وارد کرده و تایید نمایید. پس از این مرحله، پیش نمایشی از اطلاعات ثبت نام شما، نشان داده خواهد شد که می بایست، پس از مطالعه آن، روی تایید و ادامه کلیک نمایید.

 

ثبت نام پروانه کسب

 

در این قسمت، نوبت به وارد کردن مدارک می رسد. در بخش بعدی، مدارک مورد نیاز مربوط به اشخاص حقیقی و حقوقی را به تفکیک، بیان خواهیم نمود.

 

سایت جواز اینترنتی

 

بعد از اتمام مراحل فوق، کد رهگیری خود را دریافت خواهید نمود. اکنون، می توانید از بخش پیگیری ثبت نام، با وارد کردن کد رهگیری و کد ملی، آخرین وضعیت درخواست خود را مشاهده نمایید.

 

نحوه ثبت نام پروانه کسب

 


همانطور که گفته شد، برای ثبت نام پروانه کسب باید، به سامانه ایران اصناف، به آدرس iranianasnaf.ir مراجعه نمود. به همین دلیل، مطالعه مقاله زیر، جهت آشنایی با این سامانه و امکانات آن، توصیه می شود.

 

 

 

مدارک لازم برای ثبت نام پروانه کسب

در قسمت های قبل، پس از معرفی سایت ثبت نام اینترنتی پروانه کسب، نحوه ثبت نام پروانه کسب را بررسی نمودیم. همانطور که گفته شد، همچون سامانه جامع تجارت ایران، آپلود مدارک، یکی از مراحل ثبت نام پروانه کسب می باشد. به همین دلیل، در این بخش، مدارک لازم برای ثبت نام پروانه کسب، در مورد اشخاص حقیقی و حقوقی را بررسی خواهیم نمود.

 

مدارک لازم برای ثبت نام پروانه کسب اشخاص حقیقی

مدارک لازم برای ثبت نام پروانه کسب اشخاص حقیقی، شامل موارد زیر می باشد:

عکس پرسنلی متقاضی

تصویر سند مالکیت یا اجاره نامه به نام متقاضی

تصویر کارت ملی

تصویر صفحه شناسنامه

 

مدارک لازم برای ثبت نام پروانه کسب اشخاص حقوقی

مدارک لازم برای ثبت نام پروانه کسب اشخاص حقوقی، شامل موارد زیر می باشد:

عکس پرسنلی متقاضی

تصویر سند مالکیت یا اجاره نامه به نام متقاضی

تصویر کارت ملی

تصویر صفحه شناسنامه

تصویر اساسنامه و روزنامه رسمی ثبت شرکت

طرح

لوگوی فروشگاه

تصویر مصوبه هیئت مدیره، به نام مدیرعامل یا یکی از صاحبان امضا

 

لازم به ذکر است، مدارک، برای آپلود در سامانه می بایست، دارای حجم کمتر از 120 کیلو بایت و فرمت JPEG باشد و برای آپلود اطلاعات چند برگی، لازم است از فایل Rar کمتر از 4 مگابایت استفاده نمود.

 

هزینه ثبت نام پروانه کسب

در بخش های قبل، پس از بررسی سایت جواز اینترنتی، نحوه ثبت نام پروانه کسب و مدارک لازم برای ثبت نام پروانه کسب، در مورد اشخاص حقیقی و حقوقی را بررسی نمودیم. در این بخش، به موضوع هزینه ثبت نام پروانه کسب، خواهیم پرداخت که مطابق توضیحات زیر می باشد.

در مورد هزینه اخذ پروانه کسب، لازم به ذکر است، هنگام ثبت نام، نیازی به پرداخت وجه نمی باشد، اما در ادامه، می بایست وجوهی را به حساب خزانه کشور و همچنین، به عنوان حق عضویت، به اتحادیه پرداخت نمود. هنگام ثبت نام اخذ پروانه کسب، لازم است فیش واریزی، به مبلغی معادل پنج برابر حق عضویت اتحادیه، جهت ورود به اتحادیه پرداخت شود.

علاوه بر این موارد، در مورد برخی اصناف، گذراندن دوره های آموزشی نیز از سوی اتحادیه، الزامی می باشد که این امر، مستلزم پرداخت وجوه مختص به خود می باشد. اما به طور کلی، میزان هزینه های اخذ پروانه کسب، بر اساس نوع صنف، بین 500000 تا 2000000 تومان، متغیر می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص ثبت نام پروانه کسب، در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ثبت نام پروانه کسب پاسخ دهند .

سوالات متداول

 

1- سایت ثبت نام اینترنتی پروانه کسب چیست؟

ثبت نام اینترنتی پروانه کسب در سایت ایران اصناف به آدرس اینترنتی iranianasnaf.ir انجام می شود برای کسب اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه نمایید.

2- نحوه ثبت نام پروانه کسب چگونه است؟

برای ثبت نام پروانه کسب باید ابتدا به درگاه ملی مجوزهای کشور مراجعه نموده و پس از اخذ کد پیگیری به سایت ایران اصناف رفته و با وارد کردن کد اخذ شده ثبت نام را انجام نمود که در متن مقاله مراحل ثبت نام با ذکر جزئیات بیان شده است.

3- هزینه ثبت نام پروانه کسب چقدر است؟

هزینه ثبت نام پروانه کسب بر اساس نوع صنف متفاوت خواهد بود برای دریافت جزئیات بیشتر به متن مقاله مراجعه نمایید.

منبع : ثبت نام پروانه کسب

انتشار : ۳ اسفند ۱۴۰۰

تعریف عقد رضایی، عقد تشریفاتی و عقد عینی


تعریف عقد رضایی و عقد تشریفاتی و عقد عینی و تفاوت آنها​، در قانون مدنی آمده است. عقد رضایی، عقدی بوده که صرف رضایت طرفین عقد، برای انعقاد آن، کافی می باشد. در عقد تشریفاتی، علاوه بر رضایت طرفین، نیاز به رعایت تشریفات مخصوص بوده و عقد عینی، نیاز به قبض موضوع معامله، خواهد داشت. تفاوت این عقود، در شرایط انعقاد آن ها می باشد.

 

 

افراد، با مقاصد مختلفی، اقدام به انعقاد قرارداد ها و عقود می نمایند. قراردادها و عقود، انواع مختلفی داشته که عقد معوض، عقد مجانی، عقد لازم یا عقد جایز از مصادیق آن ها می باشند. قرارداد بستن، در خصوص انواع عقود، همیشه به این صورت نیست که افراد، توافقات خود را بر روی یک کاغذ بنویسند و با امضا، به آن، متعهد شوند. البته، اکثر قراردادها به این صورت منعقد می شوند؛ اما گاهی، تشریفات لازم برای بستن یک قرارداد، متفاوت می باشد.

عقود رضایی، عقود عینی و عقود تشریفاتی، از جمله عقودی هستند که کاربرد بسیار زیادی داشته و آثار حقوقی مخصوص به خود را دارند. از آنجا که انعقاد این دسته از انواع عقود، بدون رعایت شرایط انعقاد مخصوص به آن ها، سبب می شود، عقد واقع شده، صحیح نبوده، ضروری است تا با قواعد مخصوص به این دسته از عقود و تفاوت آن ها با یکدیگر، آشنا شد.

از این رو، در این مقاله، قصد داریم، با ذکر مثال، بررسی کنیم که تعریف عقد رضایی و عقد تشریفاتی و عقد عینی چیست و تفاوت آن ها با یکدیگر را توضیح دهیم. چنانچه، پیرامون این موضوع، سوالاتی دارید، با ما همراه باشید.



عقد رضایی چیست ؟

در پاسخ به این پرسش که تفاوت عقد رضایی با عقد تشریفاتی و عینی چیست؟ ابتدا باید، با ذکر مثال، بگوییم که تعریف عقد رضایی و عقد تشریفاتی و عقد عینی چه می باشد، سپس با مقایسه این سه عقد که از انواع عقود هستند، تفاوت آن ها با یکدیگر را بیان کنیم. در این قسمت از مقاله، توضیح خواهیم داد که عقد رضایی چیست.

عقد رضایی، یکی از انواع عقود می باشد که مطابق قانون مدنی، برای انعقاد آن، کافی است متعاقدین، یعنی طرفین عقد، راضی باشند. در این صورت، می توانیم بگوییم عقد ، بین آن ها، واقع گردیده و نیاز به انجام تشریفات ویژه دیگری، نخواهد بود. مثلا، نیاز به انجام تشریفاتی، مانند تنظیم سند رسمی نیست و صرف رضایت طرفین، کافی می باشد.

عقد رضایی، مانند این است که وقتی از فروشگاهی خرید می کنیم، پول را پرداخت کرده و فروشنده، کالا را ارائه می دهد. در اینجا، هیچ تشریفاتی صورت نمی گیرد؛ همین که ما برای پرداخت پول و فروشنده برای تحویل دادن کالا، رضایت دارد، برای انعقاد عقد، کافی می باشد. زیرا، خریدار، با قرار دادن اجناس در فروشگاه، رضایت خود برای فروش آن ها را اعلام کرده و ما با ورود به فروشگاه و انتخاب کالا، رضایت خود را به خرید اعلام کرده ایم؛ بنابراین، نیازی به بیان لفظی و قراردادی این اراده و رضایت نیست.

 

 

عقد تشریفاتی چیست ؟

همانطور که ذکر شد، برای اینکه بتوانیم، تفاوت عقد رضایی و عقد تشریفاتی و عقد عینی را با یکدیگر بگوییم، باید هر یک از این عقود را تعریف کنیم. در قسمت قبل، گفتیم که تعریف عقد رضایی چیست و با ذکر مثال، اشاره کردیم که صرف رضایت متعاقدین، برای انعقاد این نوع از عقد، کافی می باشد. در این قسمت، قصد داریم، درباره عقد تشریفاتی صحبت کنیم و بگوییم که تعریف عقد تشریفاتی چیست.

عقد تشریفاتی، عقدی است که صرف اعلام رضایت متعاقدین بر عقد، کافی نبوده و انعقاد آن، نیاز به رعایت تشریفات مخصوص و مورد پیش بینی قانون گذار دارد. از جمله مثال های عقد تشریفاتی، می توان بهعقد نکاح دائم یا موقت اشاره کرد که صرف رضایت طرفین، کافی نیست و حتما باید با لفظ و صیغه مخصوص منعقد شود.

در ادامه، در خصوص تعریف عقد عینی از منظر قانون، صحبت خواهیم کرد و پس از آن، تفاوت سه عقد عینی، تشریفاتی و رضایی را خواهیم گفت.

 

 

 

 

عقد عینی چیست ؟

در قسمت های قبل، توضیح دادیم که تعریف عقد رضایی و عقد تشریفاتی چیست و به ارائه مثال، در خصوص هریک از آن ها پرداختیم. پس از تعریف عقد رضایی و عقد تشریفاتی، در این قسمت، قصد داریم، درباره عقد عینی، صحبت کرده و با ذکر مثال، بگوییم که عقد عینی چیست.

عقد عینی، نوعی عقد تشریفاتی است که وقوع آن، وابسته به این می باشد که موضوع تعهد، تسلیم شود؛ به عبارتی در آن، باید، قبض، صورت بگیرد. در عقد عینی، صرف رضایت متعاقدین، برای وقوع عقد، کافی نبوده و عقد، زمانی محقق خواهد شد که قبض، توسط طرف دیگر عقد، صورت پذیرد و مال، به تصرف او درآید.

برای مثال، در عقد وقف، به عنوان یک عقد عینی و تشریفاتی، تا زمانی که واقف ( وقف دهنده ) عین موقوفه ( مالی که وقف شده است ) را به تصرف ندهد، عقد وقف، ایجاد نمی شود. ولی هر وقت واقف، اقدام کند و مال موقوفه را تحویل دهد، عقد، تحقق پیدا می کند و صحیح خواهد بود.

 

 

تفاوت عقد رضایی، عقد تشریفاتی و عقد عینی

در قسمت های قبل، توضیح دادیم که تعریف عقد رضایی و عقد تشریفاتی و عقد عینی چیست و برای هر یک مثال زدیم. پس از توضیح در این خصوص، در این قسمت، قصد داریم، در خصوص تفاوت این عقود با یکدیگر، صحبت کنیم و بگوییم که تفاوت عقد رضایی، عقد تشریفاتی و عقد عینی، چیست. بر اساس مقدمات بالا، تفاوت این عقود، عبارت است از:

در عقد تشریفاتی، رعایت تشریفات مورد نظر قانون گذار، ضروری بوده و صرف رضایت طرفین، برای انعقاد عقد کافی نخواهد بود.

در عقد رضایی، بر خلاف عقد تشریفاتی، صرف رضایت طرفین، کافی است و نیاز به رعایت تشریفات خاصی نمی باشد.

در عقد عینی، علاوه بر رضایت طرفین عقد، باید قبض مال، توسط طرف دیگر عقد، صورت گیرد و در غیر این صورت، عقد واقع نخواهد شد.

 

چنانچه قصد کسب اطلاعات بیشتر، درباره عقد معین و عقد نامعین و تفاوت این دو از انواع عقود با یکدیگر را دارید، مطالعه مقاله ای که در قسمت در ادامه بخوانید آمده است، پیشنهاد می گردد.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد تعریف عقد رضایی، عقد تشریفاتی، عقد عینی و تفاوت آنها در کانال تلگرام حقوق قراردادها و عقود عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاور حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاور حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون تعریف عقد رضایی، عقد تشریفاتی، عقد عینی و تفاوت آنها پاسخ دهند.

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- تعریف عقد رضایی چیست؟

عقد رضایی عقدی است که وقوع آن تشریفات بخصوصی مانند تنظیم سند رسمی نداشته و صرف اعلام رضایت دو طرف در انعقاد آن کافی می باشد که جزئیات آن در متن مقاله ارائه شده است.

2- تعریف عقد تشریفاتی چیست؟

عقد تشریفاتی عقدی است که انعقاد آن نیازمند رعایت تشریفات مشخص و مندرج در قانون نظیر خواندن صیغه مشخص تنظیم سند رسمی و سایر موارد می باشد و بدون آن ها عقد صحیح نخواهد بود که جزئیات آن در متن مقاله ارائه شده است.

3- تعریف عقد عینی چیست؟

عقد عینی عقدی است که هم نیاز به ایجاب و قبول متعاقدین داشته و هم باید قبض در آن صورت بگیرد که جزئیات آن در متن مقاله ارائه شده است.

منبع : تعریف عقد رضایی، عقد تشریفاتی و عقد عینی

انتشار : ۳ اسفند ۱۴۰۰

ممنوعیت انتشار محتوای کودک آزاری در فضای مجازی


رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا انتظامی کشور نسبت به انتشار محتوای کودک‌آزاری در فضای مجازی هشدار داد و گفت: انتشار محتوای مربوط به اذیت و آزار کودکان و صحنه‌های دارای خشونت علیه کودکان ممنوع است.

سرهنگ علی‌محمد رجبی در تشریح این مطلب بیان کرد: متأسفانه پیشرفت تکنولوژی در فضای مجازی در کشور با سرعت ارائه آموزش‌های لازم برای مواجهه ایمن با این فضا متناسب نبوده و این شکاف باعث شده فضای ناایمنی برای کودکان به وجود آید و آن‌ها را در معرض آزارها و آسیب‌های مجازی قرار دهد.

وی از محتوای کودک‌آزاری و خشن منتشرشده در فضای مجازی به‌عنوان نمونه‌ای از جرایم رایانه ای و آسیب‌های این فضا برای کودکان نام برد و گفت: این محتواها گاهی اوقات با نیت شخصی و بدون هدف از سوی کاربران در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود که کنش و واکنش‌های پررنگ اجتماعی را در بر خواهند داشت.

سرهنگ رجبی به قانون حمایت از حقوق کودکان و نوجوانان در خصوص کودک‌آزاری و بهره‌کشی از کودکان اشاره کرد و افزود: بر اساس قانون حمایت از اطفال و نوجوانان به‌کارگیری غیرقانونی طفل و نوجوان و یا وادار کردن یا گماردن او به کار یا خدمتی که ازلحاظ جسمی، روانی، اخلاقی یا اجتماعی با نظر به وضعیت طفل و نوجوان برای وی مضر یا خطرناک باشد ممنوع بوده و قانون‌گذار برای این موضوع، تعیین جرم کرده است.

وی بابیان اینکه برخی کانال‌ها و صفحات در شبکه‌های اجتماعی به‌منظور جذب مخاطب، دنبال کننده و افزایش میزان بازدید اقدام به انتشار چنین محتوایی می‌کنند ، اظهارکرد: بر اساس ماده ۱۹ قانون حمایت از اطفال و نوجوانان "هر کس هویت یا اطلاعات و اسرار طفل یا نوجوان بزه دیده یا در وضعیت مخاطره‌آمیز را افشا و یا جزئیات جرم ارتکابی توسط طفل و نوجوان یا علیه وی را از طریق رسانه‌های گروهی و یا با توزیع، تکثیر، انتشار و نمایش فیلم یا عکس و مانند آن تشریح کند به‌گونه‌ای که موجب تجری دیگران، اشاعه جرم، آموزش شیوه ارتکاب آن یا بروز هرگونه ضرر یا آسیب به طفل یا نوجوان یا خانواده وی شود به مجازات حبس درجه شش قانون مجازات اسلامی محکوم می‌شود.

تبصره- هرگاه توزیع، انتشار و نمایش فیلم یا عکس و مانند آن به‌صورت محدود و به‌منظور استفاده علمی یا در جهت مصالح طفل یا کمک به او باشد و همچنین سایر موارد با تشخیص قاضی از شمول این ماده مستثنی است."

این مقام مسئول در ادامه به انتشار برخی محتواهای خشن نیز در فضای مجازی و وقوع جرم هتک حیثیت در فضای مجازی اشاره کرد و ادامه داد : متأسفانه در پی وقوع برخی حوادث اجتماعی در کشور از قبیل خودکشی، نزاع و ..... تصاویر و فیلم‌های چنین مواردی بدون حذف صحنه‌های خشن توسط صفحات، کانال‌ها و حتی برخی پایگاه‌های خبری در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی انتشار و بازنشر می‌شوند که این امر می‌تواند سلامت و امنیت روانی جامعه را تحت تأثیر قرار دهد.

سرهنگ رجبی، با توجه به قانون جرائم رایانه ای، به سردبیران خبرگزاری‌ها، پایگاه‌های خبری، سکوهای اشتراک ویدئو و سایر وب سایت‌ها که در بستر وب فارسی داخلی فعالیت می‌کنند نیز توصیه کرد: محتواهای خود را پالایش کرده و چنانچه درگذشته همچنین محتوایی منتشر کرده‌اند حذف کنند و در تائید و انتشار محتواهای جدید دقت لازم را به عمل‌آورند.

رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرائم سایبری پلیس فتا انتظامی کشور از هم‌وطنان درخواست کرد: در صورت مواجهه با موارد کودک‌آزاری موضوع را به ۱۲۳ اورژانس اجتماعی و ۱۱۰ پلیس اعلام کرده و از بازنشر محتواهای دارای خشونت علیه کودکان در فضای مجازی خودداری کنند و در صورت مشاهده موارد مرتبط با کودک‌آزاری در فضای مجازی موضوع را از طریق سایت پلیس فتا بخش مرکز فوریت‌های سایبری به پلیس فتا اعلام کنند.

وی همچنین با اشاره به نقش اساسی والدین در محافظت از کودکان در فضای مجازی به آن‌ها توصیه کرد: در خصوص آسیب‌های فضای مجازی با کودکان خود صحبت کنند و از آن‌ها بخواهند که محتوای نامناسب ازجمله محتوای آزاردهنده و خشن را بازدید یا پسند نکرده و در صورت مواجهه با چنین محتوایی والدین خود را در جریان گذاشته و لینک محتوای مذکور را از طریق سایت پلیس فتا به نشانی cyberpolice.ir با ما در میان بگذارند. کاربران در صورت نیاز می‌توانند گزارش موارد مشکوک را در سامانه پاسخگویی فوریت‌های سایبری و شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ به‌صورت شبانه‌روزی با همکاران ما در میان بگذارند.

منبع: ممنوعیت انتشار محتوای کودک آزاری در فضای مجازی

در ادامه بخوانید : مجازات کودک آزاری

انتشار : ۳ اسفند ۱۴۰۰

پیش بینی بورس فردا سه شنبه 3 اسفند


پیش بینی بازار بورس سه شنبه 3 اسفند 1400

 

مدتی است که به طرز محسوسی قدرت خریداران بازار بیشتر شده و البته دو گروه بانک و خودرو بیشترین مقدار نقدینگی را به خود جذب کرده اند و همان طور که در شاخص کل هم می بینیم، باوجود این که روز های مثبت بازار در این مدت بیشتر بوده، ولی تغییر آنچنانی در عدد شاخص نداریم که این موضوع خود موید بر ورود نقدینگی به گروه هایی است که تاثیر کم تری بر شاخص دارند و اکثر گروه های بزرگ مانند پتروپالایشی و فلزی ها در حال درجا زدن هستند.

با توجه به قوت احتمال توافقات هسته ای و در نتیجه کاهش احتمالی قیمت دلار فعالان لااقل در کوتاه مدت و تا زمان تثبیت نوسانات ارزی تمایل چندانی به صنایع وابسته به ارز نشان نخواهند داد و گروه های کوچک تر بیشتر مورد اقبال خواهد بود.

دو گروه بانک و خودرو که بیشترین عواید را از ماحصل توافقات خواهند داشت و قابلیت جذب نقدینگی خوبی هم دارند، در حال حاضر پیشرو های بازار هستند که این مهم به احتمال زیاد تا اوایل سال جدید ادامه دار خواهد بود.

همان‌طور که در نمودار بالا مشخص است شاخص کل هنوز از کانال نزولی میان مدت خود خارج نشده و شکسته شدن و تثبیت بالای این کانال ( عبور پرقدرت از 1.330.000 ) برای تغییر روند الزامی است؛ البته در حال حاضر نکته امیدوار کننده ای که در چارت شاخص به چشم میخورد موقعیت میانگین ها نسبت به کندل قیمتی است که به نوعی می توان کف بازار را بسته شده دانست و احتمال ریزش مجدد را ضعیف دانست.

باتوجه به متعادل شدن در محدوده فعلی باید منتظر حرکت به سمت مقاومت معرفی شده بود و بررسی واکنش به این مقاومت برای تعیین روند آتی الزامی است.

 

منبع : نبض بورس

 

در ادامه بخوانید: ثبت نام بورس سجام



سوالات متداول

 

1- ✔️بازار بورس در روز آینده به چه صورت خواهد بود؟

✔️روند آینده بازار بورس با توجه به عوامل تاثیر گذار بر آن در پایان هر روز کاری پیش بینی خواهد شد که در متن خبر به طور کامل توضیح داده شده است.

2- ✔️چه عواملی بر شاخص کل و روند آن تاثیر گذار هستند؟

✔️عوامل سیاسی و اقتصادی متفاوتی بر این شاخص تاثیر گذار است که در متن خبر به آن ها اشاره شده است.

3- ✔️تاثیر گذار ترین سهام ها بر روند شاخص مربوط به چه بخش ها و شرکت هایی می باشد؟

✔️معمولا سهام شرکت های بزرگ تر تاثیر بیشتر و مشهود تری بر روند بازار دارند که در متن خبر به این سهام ها اشاره شده است.

منبع : پیش بینی بورس فردا سه شنبه 3 اسفند

انتشار : ۲ اسفند ۱۴۰۰

بارگذاری مدارک مسکن ملی مرحله دوم


مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ شامل کارت ملی متقاضی، شناسنامه متقاضی و افراد تحت تکفل وی، گواهی سرپرستی، سند مالکیت برای متقاضیانی که صاحب زمین می باشند و گواهی سابقه سکونت در شهر محل تقاضا در پنج سال اخیر بوده؛ و نحوه بارگذاری و ارائه اصل مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی 1400 از طریق بخش «مشاهده درخواست متقاضی» سامانه مسکن ملی و سپس، تحویل مدارک فیزیکی به ادارات کل راه و شهرسازی می باشد.

 

 

در چند سال گذشته ، بازار مسکن همچون سایر بخش های اقتصاد کشور ما درگیر مشکلی به نام تورم بوده و به همین دلیل، شاهد بحران افزایش شدید قیمت ها در بازار مسکن در کنار سایر بخش های اقتصاد بوده ایم . این مساله باعث شده تا قشر گسترده ای از افراد جامعه، توانایی خرید مسکن متناسب با نیاز های خود را از دست داده و در نتیجه به اجاره نشینی روی بیاورند.

متاسفانه ورود بیماری کرونا به کشورمان از سال 98 به این مشکل دامن زده و آن را تشدید کرده است. چرا که با شیوع این بیماری در کشورمان، بسیاری از مشاغل، تعطیل شده و یا سیاست تعدیل نیروی کار را در پیش گرفته اند و همین امر کاهش قدرت خرید بسیاری از افراد جامعه را تشدید نموده است. این مشکلات باعث شده تا دولت برای مقابله با این مشکلات و کنترل بازار مسکن، وارد عمل شود. با این توضیح که یکی از اقدامات مهم دولت ، راه اندازی سامانه مسکن ملی و اعطای وام ساخت و خرید مسکن از طریق این سامانه می باشد.

البته از آنجا که این سامانه با هدف خانه دار شدن اقشار ضعیف جامعه راه اندازی شده، ثبت نام کنندگان مسکن ملی ۱۴۰۰ همانند ثبت نام کنندگان سال های گذشته باید دارای شرایطی بوده و برای اثبات این شرایط، مدارکی را ارائه نمایند. به همین دلیل، در این مقاله، به معرفی مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی 1400 پرداخته؛ سپس، نحوه بارگذاری و ارائه اصل مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی را توضیح داده و در پایان به ارائه مشاوره اطلاعات و مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ می پردازیم.



مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰

تداوم مشکلات مربوط به کمبود عرضه مسکن در مقابل تقاضا وافزایش بی رویه مسکن در سال های اخیر و گسترش نارضایتی های عمومی به ویژه در میان قشر ضعیف و کم درآمد جامعه، باعث شده تا دولت برای مقابله با این مشکلات و کنترل بازار مسکن، وارد عمل شود. سیاست های دولت برای کنترل بازار مسکن و قیمت ها در دو شکل کلی اجرایی شده است:

از یک سو، دولت سعی کرده است تا با راه اندازی سامانه هایی همچون سامانه املاک و اسکان و سامانه نهضت مسکن saman.mrud.ir​ ، بانک اطلاعاتی جامعی را از وضعیت املاک و مسکن کشور جمع آوری و فراهم نموده و با اعمال مالیات بر خانه های خالی و فشار بر صاحبان این املاک، آنها را وادار به وارد کردن املاک خود به بازار مسکن کرده تا به این ترتیب در دراز مدت، با افزایش عرضه در مقابل تقاضا موجبات کاهش قیمت در بازار مسکن را فراهم آورد.

اما از سوی دیگر، سیاست کوتاه مدت دولت در بازار مسکن، کمک به اقشار ضعیف جامعه با راه اندازی سامانه هایی همچون سامانه ثبت نام وام ودیعه مسکن و سامانه مسکن ملی بوده، که مورد اول به منظور پرداخت وام اجاره خانه و دومی با هدف ارائه تسهیلات ساخت و خرید مسکن راه اندازی شده است.

سامانه مسکن ملی tem.mrud.ir ، سامانه ای با هدف اجرای طرح مسکن ملی بوده که با ابتکار دولت یازدهم و دوازدهم از سال 1398 آغاز به کار کرده و هدف آن در نهایت، واگذاری 400 هزار واحد مسکونی به متقاضیان واجد الشرایط می باشد. سیاست سامانه مسکن ملی، بر فراهم کردن زمین و ارائه تسهیلات ساخت مسکن به متقاضیان واجد الشرایط می باشد. البته دارندگان زمین نیز می توانند با با احراز شرایط همچون شرایط ثبت نام مسکن اولی ها برای دریافت وام مسکن ملی اقدام نمایند.

نکته ای که باید در رابطه با این سامانه به آن توجه شود، آن است که از آنجا که از یک سو منابع مالی سامانه مسکن ملی محدود بوده و از سوی دیگر، این سامانه با هدف کمک به خانه دار شدن اقشار متوسط و ضعیف جامعه راه اندازی گردیده، ضروری است تا تنها واجدین شرایط امکان ثبت نام در این سامانه و دریافت تسهیلات آن را داشته و از پرداخت تسهیلات به افرادی که با منابع مالی شخصی، قادر به ساخت و خرید مسکن می باشند، جلوگیری شود.

به همین دلیل و با هدف شناسایی افراد واجد شرایط برای دریافت تسهیلات مسکن ملی، وزارت راه شهرسازی به عنوان مجری طرح مسکن ملی، همچون شرایط ثبت نام وام ودیعه مسکن شرایطی را نیز برای ثبت نام کنندگان مسکن ملی ۱۴۰۰ اعلام نموده که تنها در صورت دارا بودن تمامی این شرایط، امکان ثبت نام وام مسکن ملی را خواهند داشت. از جمله اینکه، متقاضی باید متاهل یا سرپرست خانوار بوده، از سال 84 به بعد مالک واحد مسکونی نبوده و از سال 57 به بعد از تسهیلات خرید مسکن استفاده نکرده باشد و همچنین دارای سابقه سکونت 5 ساله در شهر مورد تقاضا باشد.

اما از آنجا که ممکن است همواره عده ای از افراد سودجو که شرایط لازم برای ثبت نام و دریافت وام مسکن ملی را نداشته، برای ثبت نام اقدام نموده و به این ترتیب، فرصت ثبت نام واجدین شرایط را از آن ها بگیرند، وزارت راه و شهرسازی اعلام نموده که ثبت نام کنندگان مسکن ملی 1400 لازم است تا همانند طرح خانه اولی ها که باید مدارک لازم برای ثبت نام خانه اولی ها را در سامانه بارگذاری نمایند، مدارکی را که اثبات کننده وجود شرایط در مورد آن ها می باشد را در هنگام ثبت نام مسکن ملی در این سامانه بارگذاری کرده و در صورت انتخاب، به صورت فیزیکی ارائه نمایند.

بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی در سایت مسکن ملی tem.mrud.ir ، مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ به شرح زیر می باشد:

اسکن کارت ملی متقاضی وام مسکن ملی

اسکن شناسنامه متقاضی و افرادی که تحت تکفل وی می باشند.

اسکن گواهی سرپرستی در صورتی که متقاضی مسکن ملی به عنوان سرپرست خانواده ثبت نام نماید.

اسکن سند مالکیت برای متقاضیانی که صاحب زمین می باشند.

اسکن گواهی سابقه سکونت در شهر محل تقاضا در پنج سال اخیر که از طریق ارائه مدارک زیر امکان پذیر می باشد:

گواهی اشتغال به کار متقاضی وام مسکن ملی

گواهی تحصیل فرزندان در شهر مورد تقاضا

مدارک مرتبط با محل تولد متقاضی یا همسر یا فرزندان بالای 5 سال وی

جواز کسب برای متقاضی یا همسر وی در صورتی که از شاغلین صنوف بوده اند

سابقه پرداخت حق بیمه از سوی متقاضی مسکن ملی یا همسر وی.

گواهی اشتغال به کار صادر شده توسط دوایر دولتی برای متقاضی مسکن ملی یا همسر وی.

گواهی پرداخت حقوق بازنشستگی و مستمری مستمری بگیران و بازنشستگان.

 

 

بر اساس اعلام وزارت راه و شهرسازی، مهلت ثبت نام برای مردان مجرد بالای 23 سال، در سامانه نهضت ملی مسکن saman.mrud.ir تا پایان سال 1400 تمدید گردید.

 

نحوه بارگذاری و ارائه اصل مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی 1400

در بخش قبل توضیح دادیم که سامانه مسکن ملی 1400 با هدف کمک به خانه دار شدن و خرید مسکن قشر ضعیف و متوسط جامعه راه اندازی گردیده و بنابراین به منظورشناسایی افراد واجد شرایط برای دریافت تسهیلات مسکن ملی، وزارت راه و شهرسازی، شرایط ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ را اعلام نموده که تنها در صورت دارا بودن تمامی این شرایط، امکان ثبت نام وام مسکن ملی را خواهند داشت.

همچنین، همانند ثبت نام وام ودیعه مسکن، به منظور جلوگیری از ثبت نام افراد سودجو که دارای شرایط ثبت نام مسکن ملی نبوده، وزارت راه و شهرسازی اعلام نموده که ثبت نام کنندگان مسکن ملی 1400 لازم است تا مدارکی را که اثبات کننده وجود شرایط در مورد آن ها می باشد را در هنگام ثبت نام مسکن ملی در این سامانه بارگذاری نمایند.

اما سوال مهمی که در مورد مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ مطرح می شود آن است که نحوه بارگذاری مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی 1400 به چه صورت می باشد؟ به علاوه، چنانچه شخصی برای دریافت وام مسکن ملی واجد شرایط شناخته شود، آیا باید اصل مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی را نیز ارائه کرده یا نه؟ و اگر پاسخ مثبت می باشد، نحوه ارائه اصل مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ به چه صورت می باشد؟

در پاسخ به سوال اول که نحوه بارگذاری مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی 1400 به چه صورت می باشد؟ باید گفت که بر اساس اطلاعیه وزارت راه و شهرسازی به عنوان مجری طرح مسکن ملی که در سایت مسکن ملی منتشر گردیده، بارگذاری تصاویر مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی، همانند ثبت نام طرح جهش تولید مسکن، پس از انجام مراحل ثبت نام با مراجعه به بخش «مشاهده و پیگیری درخواست» در سامانه طرح اقدام ملی مسکن به آدرس tem.mrud.ir که به منظور پیگیری ثبت نام مسکن ملی ایجاد گردیده، امکان پذیر می باشد.

بنابراین برای بارگذاری مدارک لازم برای ثبت نام مسکن، لازم است تا متقاضیان مسکن ملی 1400، ابتدا برای ثبت نام مسکن ملی اقدام نموده و سپس با مراجعه به بخش پیگیری درخواست که در حال حاضر، به عنوان «مشاهده درخواست متقاضی» تغییر نام داده شده، برای بارگذاری مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ اقدام نمایند.

 

هم چنین، در پاسخ به پرسش دوم و سوم که چنانچه شخصی برای دریافت وام مسکن ملی واجد شرایط شناخته شود، آیا باید اصلمدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی را نیز ارائه کرده یا نه؟ و اگر پاسخ مثبت می باشد، نحوه ارائه اصل مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی 1400 به چه صورت می باشد؟ باید گفت که بله، اگر شخصی برای دریافت وام مسکن ملی واجد شرایط شناخته شود، ضروری است تا اصل مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی را نیز ارائه نماید.

در این صورت، با توجه به اطلاعیه وزارت راه و شهرسازی در سایت مسکن ملی، پس از بررسی اطلاعات متقاضیان مسکن ملی ۱۴۰۰ و مشخص شدن نتایج، متقاضیان پذیرفته شده لازم است تا اصل مدارک بارگذاری شده را به منظور تشکیل پرونده به ادارات کل راه و شهرسازی در شهر خود یا دیگر مسئولین طرح اقدام ملی مسکن ارائه نمایند.

 

 

 

مشاوره اطلاعات و مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰

واجدین شرایط پس از ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ همانطور که در قسمت قبل گفته شد، باید همچون بارگذاری مدارک لازم برای وام ودیعه مسکن مستاجران، از طریق بخش «مشاهده درخواست متقاضی» سایت tem.mrud.ir برای بارگذاری مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی 1400 اقدام نموده و بعد از اینکه اطلاعات آن ها مورد بررسی قرار گرفت و نتایج ثبت نام مسکن ملی مشخص گردید، لازم است تا اصل مدارک بارگذاری شده را به منظور تشکیل پرونده به ادارات کل راه و شهرسازی در شهر خود یا دیگر مسئولین طرح اقدام ملی مسکن ارائه نمایند.

با این وجود در رابطه با بارگذاری مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ ، همانند ثبت نام در سامانه املاک و اسکان لازم است نکاتی مورد توجه ثبت نام کنندگان قرار گیرد که ما در این بخش به توضیح آن می پردازیم:

علاوه بر متقاضیان متاهل و سرپرست خانوار، 3 گروه از سایر افراد نیز می توانند بری ثبت نام و بارگذاری مدارک ثبت نام مسکن ملی 1400 اقدام نموده ، اگرچه دارای شرط تاهل یا سرپرستی خانواده نباشند. این سه گروه عبارتند از :

زنان خودسرپرستی که دارای حداقل 35 سال سن باشند

نخبگان علمی مشروط بر ارائه معرفی نامه بنیاد ملی نخبگان کشور

معلولین جسمی، حرکتی مشروط بر اینکه حداقل 20 سال سن داشته و معرفی نامه سازمان بهزیستی کشور را ارائه نمایند.

بنابراین باید توجه شود چنانچه شما به عنوان یکی از سه گروه فوق، قصد ثبت نام مسکن ملی 1400 را دارید، لازم است تا علاوه بر بارگذاری و ارائه سایر مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی، مدارک اثبات کننده فوق را نیز بارگذاری و در صورت پذیرش نهایی، اصل آن ها ارائه نمایید. این مدارک شامل اجاره نامه برای بانوان خودسرپرست بالای 35 سال که اثبات کننده خودسرپرست بودن آنها می باشد، معرفی نامه بنیاد ملی نخبگان کشور و معرفی نامه سازمان بهزیستی کشور می باشد.

اگرچه همانطور که در بخش 1 گفته شد، اسکن گواهی سابقه سکونت در شهر محل تقاضا در پنج سال اخیر ، یکی از مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ می باشد، اما با توجه به اعلام وزارت راه و شهرسازی در سایت مسکن ملی، شرط سابقه سکونت یا اقامتگاه در مورد دو گروه از اشخاص واجد شرایط دارای استثنائاتی بوده، در نتیجه مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی این اشخاص باید مطابق دو شرط زیر بارگذاری و ارائه شود. این دو گروه عبارتند از:

مهاجرین از کلان شهرها به سایر شهرهای کشور ، که شرط سابقه سکونت در شهر مورد تقاضا برای آنها یک سال می باشد.

کارمندان دولت (به استثناء استان تهران) که به استناد حکم دستگاه متبوع خود منتقل می شوند، مشمول شرط سکونت 5 ساله نبوده و در نتیجه ملزم به ارائه مدارک برای اثبات این شرط نمی باشند.

علاوه بر شرایطی که برای ثبت نام مسکن ملی 1400 مورد نیاز می باشد، قبول شدگان طرح اقدام ملی مسکن برای دریافت تسهیلات و وام مسکن ملی، لازم است تا توانایی مالی لازم برای بازپرداخت تسهیلات را داشته؛ از جمله اینکه از توانایی مالی برای سپرده‌ گذاری حداقل 400 میلیون ریال در مرحله اول اجرای طرح مسکن ملی برخوردار بوده و قادر به بازپرداخت اقساط ماهیانه بانکی تسهیلات مسکن ملی با نرخ سود مصوب شورای پول و اعتبار (18 درصد برای سال ۱۴۰۰ ) باشند.

 

بارگذاری مدارک مسکن ملی مرحله دوم

در بخش های قبل، به معرفی مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ پرداخته و توضیح دادیم، از آنجا که هدف از ثبت نام مسکن ملی، کمک به خانه دار شدن اقشار کم درآمد می باشد، این گروه از افراد، باید با ارائه مدارک لازم، صلاحیت خود را برای دریافت وام مسکن ملی، اثبات نمایند.

همچنین، گفتیم با توجه به شرایط ثبت نام مسکن ملی، مهم ترین مدارکی که باید از سوی متقاضیان این تسهیلات، ارائه شوند، عبارتند از : کارت ملی و شناسنامه متقاضی، که نشان دهنده شرط تاهل یا حداقل سن لازم برای مجردین بوده، گواهی سابقه سکونت در شهر محل تقاضا در پنج سال اخیر و سند مالکیت برای متقاضیانی که صاحب زمین بوده و قصد دریافت وام خودمالکی را دارند.

اما سوال مهمی که برای پذیرفته شدگان مرحله اول مسکن ملی مطرح می شود، آن است که در صورت قبولی در مرحله نخست این طرح، نحوه بارگذاری مدارک مسکن ملی مرحله دوم، به چه صورت می باشد؟ به عبارت دیگر، از چه طریق می توان برای ارسال مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰، به وزارت راه و شهرسازی اقدام نمود؟

در پاسخ به این سوال که نحوه بارگذاری مدارک مسکن ملی مرحله دوم، به چه صورت می باشد؟ باید گفت، قبول شدگان مرحله اول مسکن ملی، پس از دریافت پیامک مربوطه، لازم است تا با مراجعه به بخش «مشاهده و پیگیری درخواست»، ضمن اطلاع از نتایج ثبت نام خود، جهت بارگذاری مدارک مسکن ملی مرحله دوم، اقدام نمایند.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی پاسخ دهند.

 

 

آخرین اخبار مرتبط با مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی

 

6 دی 1400

بر اساس اعلام معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی، از 15 دی ماه سال 1400، امکان ثبت نام افراد مجرد در سامانه نهضت ملی (مسکن ملی) فراهم می گردد.

13 آذر 1400

بر اساس اعلام معاون وزیر راه و شهرسازی، مهلت ثبت نام در طرح نهضت ملی مسکن تا پایان آذر ماه 1400، تمدید گردید.

6 آذر 1400

بر اساس اعلام وزیر راه و شهرسازی، سابقه زمانی فرم (ج) متقاضیان نهضت ملی مسکن، طبق مصوبه جدید شورای عالی مسکن، کاهش یافته است.

6 آذر 1400

بر اساس اعلام مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، متقاضیانی که در هنگام ثبت نام در سامانه نهضت مسکن ، شهر خود را اشتباه انتخاب کرده‌اند، چنانچه امکان دارد، برای اصلاح شهر، اقدام نموده؛ در غیر این صورت، انصراف داده و دوباره ثبت نام کنند.

19 آبان 1400

بر اساس اعلام معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی ، میزان آورده اولیه ، برای ثبت نام در سامانه نهضت مسکن (مسکن ملی)، برای دهک‌ های اول تا سوم، 20 میلیون تومان و برای سایر دهک‌ ها،40 میلیون تومان می باشد.

سوالات متداول

 

1- مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ شامل چه مواردی است؟

مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی ۱۴۰۰ شامل کارت ملی متقاضی شناسنامه وی و گواهی سابقه سکونت در شهر محل تقاضا در پنج سال اخیر بوده و برای اطلاع از جزییات متن مقاله را مطالعه نمایید.

2- نحوه بارگذاری و ارائه اصل مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی 1400 به چه صورت می باشد؟

نحوه بارگذاری و ارائه اصل مدارک لازم برای ثبت نام مسکن ملی 1400 از طریق بخش مشاهده درخواست متقاضی سامانه مسکن ملی و سپس تحویل مدارک فیزیکی به ادارات کل راه و شهرسازی می باشد و برای اطلاع از جزییات متن مقاله را مطالعه نمایید.

3- مدارک لازم برای اثبات سابقه سکونت در شهر محل تقاضا در پنج سال اخیر برای ثبت نام مسکن ملی 1400 شامل چه مواردی است؟

گواهی اشتغال به کار متقاضی و مدارک مرتبط با محل تولد متقاضی یا همسر یا فرزندان بالای 5 سال وی از جمله مدارک لازم برای اثبات سابقه سکونت در شهر محل تقاضا در پنج سال اخیر برای ثبت نام مسکن ملی 1400 بوده و برای اطلاع از جزییات متن مقاله را مطالعه نمایید.

منبع : بارگذاری مدارک مسکن ملی مرحله دوم

انتشار : ۲ اسفند ۱۴۰۰

صرافی نیل neel.market


صرافی نیل، یکی از صرافی های فعال، در زمینه ارز های دیجیتال، در کشور ایران، می باشد. برای ثبت نام در این صرافی، می توان از طریق ورود به سایت neel.market، گزینه عضویت و همچنین، برای احراز هویت، از طریق بخش احراز هویت این سایت، اقدام نمود. خرید و فروش در این صرافی، نیز از بخش بازار، امکان پذیر می باشد.

 

 

امروزه، بازار ارز های دیجیتالی، به یکی از پرسود ترین، بستر های مالی، در جهان، تبدیل شده است. برای معامله و سرمایه گذاری در این بازار جهانی، نیاز به زیر ساخت های امن و معتبری می باشد که فرآیند کار را برای سرمایه گذاران این بازار مالی، در سراسر دنیا، تسهیل کنند.

صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، یکی از صرافی های معتبر است که در سال های اخیر، در کشور ایران، جهت جلوگیری از محدودیت های تحریم هایی که در رابطه با صرافی های خارجی برای کاربران ایرانی، وجود دارد، ایجاد شده است. کاربران ایرانی به راحتی، می توانند با ورود به سایت neel.market، از خدمات این صرافی، بهره مند گردند.

با توجه به اینکه صرافی نیل، برای سرمایه گذاران ایرانی، در زمینه ارز های دیجیتالی، در حال فعالیت می باشد، در ادامه، در رابطه با معرفی صرافی نیل، ورود به سایت neel.market، ثبت نام و نحوه احراز هویت در این صرافی، ورود به حساب کاربری نیل، نحوه خرید و فروش در این سایت، دانلود برنامه آن و همچنین، دیگر خدمات این صرافی آنلاین ارز های دیجیتال، مطالبی آورده شده است.

 

برای ورود به سایت صرافی نیل کلیک کنید.

 

صرافی نیل

 

 

کاربران برای ورود به سایت صرافی نیل باید به آدرس neel.market مراجعه کنند.

 



معرفی صرافی نیل neel.market

صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، یکی از کارگزاری های معتبر ارز دیجیتال، در ایران، است که با هدف ایجاد بستری مطمئن، برای پاسخ به نیاز کاربران ایرانی، ایجاد شده است. این صرافی، در سال 97، ایجاد شد و سپس، مالکیت آن، در سال 99، به شرکت نوآوران آینده خلاق راد، محول گردید. همین امر، موجب شد تا نسخه جدیدی از این پلتفرم که دارای مزایای رقابتی و مطلوب بسیاری بود، به بازار عرضه شود و خدمات کیفی خوبی را به کاربران ارائه دهد.

تیم پشتیبانی صرافی نیل، در 7 روز هفته و 24 ساعت شبانه روز، آماده پاسخگویی به کاربران است تا روند کار را برای آن ها، تسهیل کند. نیل، علاوه بر اینکه پلتفرمی مطمئن، برای خرید و فروش ارز های دیجیتال، می باشد، بستری ایمن، برای نگهداری از رمز ارز های کاربران نیز محسوب می شود. افراد، می توانند از کیف پول هایی که در حساب کاربری شان، تعریف شده است، استفاده نمایند و دارایی های خود را در آن، حفظ کنند.

​علاوه بر خدمات متنوع این پلتفرم، صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، دارای بخشی به نام آکادمی نیل نیز هست که در آن، به اطلاع رسانی اخبار دنیای جذاب ارز های دیجیتال، می پردازد. نیل، یکی از صرافی های معتبر ارز دیجیتال در داخل ایران بوده که در طول سال های فعالیت خود، نام نیکی از خود، به جای گذاشته و اعتماد کاربران زیادی را جلب نموده است.

​با ثبت نام و استفاده از خدمات صرافی نیل، دیگر نیازی نیست دغدغه تغییر آی پی یا ترس از بلوکه شدن حساب در صرافی های ارز دیجیتال خارجی، همانند صرافی آنلاین ارز دیجیتال بایننس را داشته باشید. فقط کافی است تصمیم بگیرید، سرمایه خود را به صرافی نیل، انتقال دهید و به سادگی بر روی رمز ارز مطلوب تان سرمایه گذاری کنید و تجربه ای شیرین و دلنشین از فعالیت در بازار رمز ارزها را نصیب خود نمایید.

همچنین، لازم به ذکر است که صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، تا کنون، بیش از 50000 کاربر فعال داشته که حجم معاملات کلی آن، در بازار رمز ارز ها، از مرز 150 میلیارد نیز فراتر رفته است که این آمار، تایید کننده امنیت بالا و سابقه خوش این صرافی آنلاین ارز های دیجیتال می باشد.

 

 

راهنمای ثبت نام در صرافی نیل neel.market

ثبت نام در صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، تنها چند دقیقه، وقت شما را خواهد گرفت. این صرافی، در حال حاضر، در ایران، فعالیت می کند و شما می توانید، همانند صرافی والکس، به راحتی در پلتفرم این صرافی، ثبت نام کنید و از خدمات آن، استفاده نمایید.

 

جهت ثبت نام در صرافی نیل، پس از ورود به سایت neel.market، از بالای صفحه سمت چپ، بر روی گزینه عضویت کلیک نمایید.

 

صرافی نیل

 

در این مرحله، می بایست برای ساخت حساب کاربری خود، در صرافی آنلاین نیل، اقدام نمایید. بدین منظور، در کادر نخست، شماره موبایلی که به نام خودتان باشد را وارد نموده و سپس، در کادر بعدی، یک رمز عبور انتخاب کنید که شامل اعداد و حروف کوچک و بزرگ لاتین باشد.

سپس، رمز عبورتان را مجدد در کادر بعدی، تکرار نمایید. همچنین، اگر از طرف شخصی دیگر، کد معرفی دارید، می توانید آن را در کادر مربوطه وارد کنید. در غیر این صورت، آن کادر را خالی بگذارید. بخش قوانین را مطالعه نموده و اگر موافق بودید، بر روی گزینه مرحله بعد کلیک نمایید.

 

ثبت نام در صرافی نیل

 

در مرحله بعدی، کد تایید دو مرحله ای خود را که به شماره موبایل تان ارسال شده است را وارد نمایید و بر روی گزینه مرحله بعد کلیک کنید. اگر هنوز کدی دریافت نکرده اید، بر روی عبارت ارسال مجدد بزنید.

 

ورود به سایت neel.market

 

ثبت نام اولیه شما، با انجام همین چند مرحله ساده صورت می گیرد. حال، شما وارد حساب کاربری تان خواهید شد. اولین و مهم ترین گام بعدی شما، انجام مراحل احراز هویت است.

 

احراز هویت در صرافی نیل

 

پس از ثبت نام و احراز هویت در صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، شما این امکان را دارید تا با استفاده از کارت های بانکی ایران، ریال به حساب خود واریز کرده و طیف گسترده ای از رمز ارز های مطرح بازار را خریداری نمایید و یا رمز ارز های خود را به ریال تبدیل کنید و از طریق شبکه شتاب، آن ها را برداشت نمایید. همچنین، شما می توانید دوستان و آشنایان خود را از بخش معرفی دوستان که در صفحه حساب کاربری تان قرار دارد، دعوت کنید تا در صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، حساب باز کرده و همانند شما، معاملات خود را از طریق این پلتفرم کاربردی و کاربر پسند انجام دهند.

 

افرادی که قصد مشاهده لحظه ای وضعیت انواع ارز های دیجیتال را دارند، می توانند به صورت آنلاین، از طریق سایت کوین مارکت کپ، اقدام کنند.

 

از دوستان و آشنایان خود، درخواست کنید، در زمان ثبت نام در صرافی نیل، کد معرف شما را وارد نمایند یا اینکه می توانید لینک اختصاصی خود را برای آن ها، ارسال کنید تا از طریق آن لینک، ثبت نام خود را انجام دهند. به این ترتیب، شما می توانید به میزان 50% از کارمزد های معاملاتی آن ها استفاده کنید و از این طریق نیز سود کسب نمایید.

صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، خدمات و امکانات گسترده ای را به مشتریان خود، ارائه می دهد و معامله و سرمایه گذاری در بازار ارز های دیجیتال را به تجربه ای دلچسب، برای آنها تبدیل می کند. به همین دلیل، می توانید با اطمینان خاطر کامل، این پلتفرم را به دوستان و نزدیکان خود پیشنهاد دهید.

 

 

 

 

 

 

 

نحوه احراز هویت در صرافی نیل neel.market

احراز هویت، از جمله فرآیند های بسیار مهمی است که به راحتی، می توانید در اکثر صرافی های ارز دیجیتال ایرانی انجام دهید. دقت داشته باشید بدون انجام احراز هویت، استفاده از خدمات و امکانات سایت neel.market و خرید و فروش انواع ارز دیجیتال، برای شما، امکان پذیر نمی باشد.

 

برای احراز هویت در صرافی نیل، پس از اینکه حساب کاربری تان را در این صرافی ایجاد کردید، از قسمت بالای صفحه سمت چپ، گزینه احراز هویت را انتخاب کنید.

 

صرافی نیل

 

اولین بخش احراز هویت، مربوط به ثبت اطلاعات شخصی شما است. در این بخش، اطلاعات شخصی خواسته شده، از قبیل نام و نام خانوادگی، کد ملی، تاریخ تولد، آدرس، کد پستی و تلفن ثابت خود را به درستی، وارد نمایید. پس از اطمینان از صحت آن ها، بر روی گزینه مرحله بعد بزنید.

 

ثبت نام در صرافی نیل

 

سپس، یک کد هویتی از طرف صرافی نیل، به تلفن همراه شما ارسال می گردد. آن کد را در کادر مربوطه، وارد نمایید و بر روی گزینه مرحله بعد کلیک کنید.

 

ورود به سایت neel.market

 

سپس، نوبت به تایید ایمیل تان می رسد. ابتدا، آدرس ایمیل خود را در کادر مربوطه، وارد کنید. حال، بر روی گزینه مرحله بعد کلیک نمایید.

 

احراز هویت در صرافی نیل

 

در این مرحله، کدی که از طرف صرافی نیل، به ایمیل تان ارسال شده است را وارد نموده و گزینه مرحله بعد را بزنید.

 

صرافی نیل

 

پس از فعال سازی و تایید ایمیل، نوبت به آخرین مرحله احراز هویت، یعنی آپلود مدارک می رسد. متنی که برای شما، در این بخش، قرار داده شده است را با خطی خوش و خوانا بر روی کاغذ بنویسید، آن را تاریخ زده و امضا کنید. سپس، همراه با کارت ملی معتبر خود، آن را در دست گرفته و از خود، سلفی بگیرید. عکس، می بایست کاملا واضح باشد. سپس، فایل را در قسمت انتخاب فایل، آپلود کنید.

 

ثبت نام در صرافی نیل

 

مراحل احراز هویت شما، به این صورت، به پایان می رسد. حال، باید منتظر بمانید تا صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، پس از بررسی، تاییدیه موفقیت آمیز یا عدم تایید را به اطلاع شما برساند. برای احراز هویت در این پلتفرم، اطلاعات خود را دقیقا مطابق با اطلاعات مدارک شناسایی خود، وارد نمایید تا هیچگونه مغایرتی، بین اطلاعات وارد شده و مدارک تان وجود نداشته باشد و صرافی نیل، در زمان استعلام، به کوچکترین مشکلی برنخورد.

پس از تایید احراز هویت شما در این صرافی، می توانید از خدمات صرافی نیل، بر حسب سطح کاربری تان بهره بگیرید و به خرید و فروش ارز های دیجیتال، در بازار کریپتوکارنسی بپردازید و یا از سایر خدمات این صرافی، بهره مند شوید. برای ایجاد حساب کاربری، انجام احراز هویت و یا هرگونه فعالیت دیگری، در صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، نیازی به تغییر IP نیست و به راحتی، می توانید با آی پی کشور ایران، در این پلتفرم فعالیت کنید.

 

افرادی که تمایل به انجام معاملات، در بازار مالی ارز های دیجیتالی را دارند، ابتدا، می بایست در رابطه با امنیت بازار کریپتوکارنسی، اطلاعاتی به دست آورند. برای مطالعه بیشتر، در رابطه با امنیت ارز های دیجیتال، به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

راهنمای ورود به حساب کاربری صرافی نیل neel.market

برای ورود به حساب کاربری صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، برای انجام معاملات و استفاده از دیگر خدمات این صرافی ارز دیجیتال، می توانید به راحتی، از طریق یکی از مرورگر های اینترنتی خود، وارد سایت neel.market، شوید و سپس، با توجه به مراحل زیر، پیش بروید.

 

افرادی که قصد انجام معاملات رمز ارز ها، در سایت صرافی های آنلاین ارز دیجیتال ایرانی را دارند، می توانند از طریق سایت بیت برگ، اقدام نمایند.

 

حال، جهت ورود به حساب کاربری نیل، کافی است پس از ورود به سایت neel.market، گزینه ورود را از بالای صفحه سمت چپ را انتخاب کنید. سپس، شماره تلفن همراه و رمز عبور خود را وارد نموده و بر روی گزینه ورود بزنید.

 

ورود به سایت neel.market

 

پس از ورود به حساب کاربری خود، در صفحه اول، اطلاعات بازار، به شما نمایش داده می شود. از قسمت سمت چپ صفحه، می توانید هر رمز ارزی را که خواستید، جست و جو کنید تا نمودار و سایر اطلاعات معاملاتی آن، برای شما نمایش داده شود.

 

احراز هویت در صرافی نیل

 

سمت راست صفحه، یک نوار عمودی قرار دارد که امکانات مختلف پلتفرم را در اختیار شما قرار می دهد. با نگه داشتن ماوس بر روی این قسمت، منو به صورت کامل به شما نمایش داده خواهد شد. در همان ابتدای کار، به بخش مدیریت حساب ها بروید.

 

صرافی نیل

 

در این قسمت، شماره کارتی که قصد انجام واریز و برداشت های خود از طریق آن را دارید، وارد کرده و در کادر بعدی نیز اطلاعات شبا همان کارت را وارد نموده و سپس، آن را ثبت کنید.

 

ثبت نام در صرافی نیل

 

برای شارژ کردن کیف پول ارز دیجیتال خود، از همان منوی سمت راست، گزینه کیف پول را انتخاب کنید. در این صفحه، می توانید کل تعداد برداشت ها و واریز های خود را مشاهده کرده و ارزش کل دارایی هایی که تا این لحظه دارید را نیز ببینید. اگر به دنبال کیف پول خاصی هستید که در فهرست نمایش داده شده نیست، از کادر جست و جو، آن را پیدا کنید.

 

ورود به سایت neel.market

 

برای واریز ریالی، به حساب کاربری تان، رو به روی اولین گزینه کیف پول که در واقع کیف پول تومانی شما است، گزینه واریز را بزنید. سپس، می توانید مبلغ خود را وارد کرده و به درگاه بانکی، متصل شوید تا در عرض تنها چند ثانیه، بتوانید کیف پول تومانی خود را شارژ کنید.

اگر قصد برداشت موجودی را داشتید نیز می توانید گزینه برداشت آن را انتخاب نمایید. با کلیک بر روی گزینه های واریز و برداشت سایر کیف پول ها نیز می توانید آدرس عمومی آن کیف پول را دریافت کرده و به هر کسی که قصد واریز رمز ارز برای شما را دارد، ارسال نمایید.

همچنین، اگر دارایی کیف پولی به شما نمایش داده نشد، بر روی گزینه به روزرسانی که رو به روی آن قرار دارد، بزنید تا اطلاعات دارایی های آن کیف پول، برای شما به روزرسانی شود. همانطور که دیدید، کار با پلتفرم صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، بسیار راحت و ساده است و حتی، افراد مبتدی نیز به سادگی، می توانند با آن، کار کنند.

 

 

نحوه خرید و فروش در صرافی نیل neel.market

حال، پس از اتمام افتتاح حساب کاربری در صرافی نیل، انجام فرآیند احراز هویت و افزایش امنیت حساب خود، افزودن شماره کارت و همچنین، شارژ کردن حساب کاربری نیل، می توانید برای خرید و فروش رمز ارز ها، در صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، اقدام کنید.

 

افرادی که به تازگی، قصد سرمایه گذاری، در بازار مالی ارز های دیجیتالی را دارند، می توانند ابتدا با حداقل میزان خرید ارز دیجیتال، خرید و فروش ارزی خود را در این بازار، آغاز نمایند.

 

برای معاملات در صرافی نیل، در هر قسمتی از پلتفرم که باشید، از منوی عمودی سمت راست صفحه، می توانید گزینه بازار را انتخاب نمایید. جفت ارز مطلوب خود را از قسمت جست و جو رمز ارز انتخاب کنید. سمت راست این کادر، سه گزینه وجود دارد که شامل همه، تومان و تتر است. با کلیک بر روی گزینه همه، تمامی جفت ارز هایی که صرافی نیل، از آن ها، پشتیبانی می کند، به شما نمایش داده می شود. گزینه تومان، فقط ارز های دیجیتالی که در مقابل تومان خریداری می شوند را به شما نشان می دهد و گزینه تتر نیز مخصوص جفت ارز های تتری است.

 

احراز هویت در صرافی نیل

 

اگر قصد خرید جفت ارز تتری را دارید، می بایست از قبل، موجودی تتری در حساب خود داشته باشید. ما، در این بخش، برای مثال، گزینه تومان را انتخاب نموده و از فهرست، گزینه تتر/ تومان را کلیک می کنیم.

 

صرافی نیل

 

پس از آن، نمودار قیمتی تتر/ تومان به شما نمایش داده خواهد شد. در کادر بالای نمودار، اطلاعات جامعی در رابطه با نماد رمز ارز، تغییرات 24 ساعته گذشته آن، قیمت ارز دیجیتال و سایر اطلاعات قیمتی آن را مشاهده می کنید. در کادر صف سفارشات نیز اطلاعات معاملات این جفت ارز، را به صورت لحظه ای می بینید.

 

ثبت نام در صرافی نیل

 

برای خرید تتر، می بایست اطمینان حاصل کنید که موجودی تومانی کافی، داشته باشید. سپس، از قسمت سفارش خرید که در پایین نمودار قرار دارد، خرید خود را انجام دهید. در کادر اول، می بایست مقدار رمز ارزی که قصد خرید آن را دارید، یعنی تعداد تتر های خود را وارد کنید.

سپس، در کادر بعدی، قیمتی که قصد خرید تتر ها در آن محدوده را دارید، با توجه به صف سفارشات و نمودار، وارد نمایید. سپس، سیستم به طور خودکار، قیمت پرداختی و میزان کارمزدی که می بایست بپردازید را محاسبه می کند. اگر با آن، مشکلی ندارید، گزینه خرید را بزنید؛ در غیر این صورت، تعداد رمز ارز را کمی تغییر دهید تا به مبلغ مطلوب خود برسید.

 

ورود به سایت neel.market

 

برای فروش نیز در بخش سفارش فروش، مقدار تتری که قصد فروش آن را دارید، وارد نموده و در کادر بعدی، قیمتی که قصد فروش تتر ها در آن محدوده را دارید، وارد نمایید. سپس، بر روی گزینه فروش بزنید. به محض صورت گرفتن سفارش خرید و یا فروش، مبلغ در حساب شما می نشیند. این نوع خرید و فروش که با وارد کردن قیمت، همراه است، مربوط به سفارش گذاری عادی است.

اگر قصد خرید و فروش سریع را دارید، بر روی گزینه سفارش سریع کلیک کنید و فقط فتعداد رمز ارزی که قصد خرید یا فروش آن را دارید، وارد نمایید. سیستم، با توجه به آخرین قیمت بازار، خرید و فروش شما را انجام می دهد و دیگر، نیازی به وارد کردن قیمت نیست.

 

احراز هویت در صرافی نیل

 

روند خرید و فروش، برای تمام جفت ارز ها، چه ریالی و چه تتریف به همین منوال صورت می گیرد.

 

 

دانلود و راهنمای استفاده از برنامه صرافی نیل neel.market

جهت اینکه از خدمات صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، بر روی دستگاه های تلفن همراه و یا تبلت خود، استفاده کنید، می توانید اپلیکیشن این صرافی را برای سیستم عامل های اندروید نصب نمایید. متاسفانه، در حال حاضر، صرافی نیل، برای سیستم عامل ios، اپلیکیشنی، طراحی نکرده است و افرادی که از آیفون استفاده می کنند، تنها می توانند به صورت تحت وب، از خدمات این پلتفرم، بهره مند شوند. در ادامه، برای شما فایل دانلود مستقیم برنامه صرافی نیل، برای سیستم عامل اندروید، آورده شده است.

 

افرادی که قصد سرمایه گذاری، در بازار ارز های دیجیتالی، در معتبر ترین سایت صرافی ارز دیجیتال ایرانی را دارند، می توانند از طریق سایت رمزینکس، اقدام نمایند.

 

برنامه صرافی نیل برای اندروید
  • نویسنده : سایت دینا
  • حجم : 8.14 مگابایت
  • منبع : neel.market

 

پس از نصب برنامه صرافی نیل، از منوی گوشی موبایل هوشمند خود، آن را اجرا کنید.

 

صرافی نیل

 

سپس، جهت ورود به حساب کاربری خود، شماره تلفن همراه و رمز عبور خود را وارد کنید. اگر هنوز ثبت نام نکرده اید، بر روی گزینه ثبت نام کلیک نمایید.

 

ثبت نام در صرافی نیل

 

در صفحه نخست، کیف پول های صرافی نیل، به صورت پیش فرض به شما نمایش داده می شود. برای شارژ هر کدام، بر روی آن، ضربه بزنید. برای مثال، در تصویر زیر، کیف پول تومان انتخاب شده است.

 

ورود به سایت neel.market

 

برای واریز و برداشت تومان، می توانید بر روی گزینه های واریز/ برداشت که در قسمت بالای صفحه، قرار دارد، کلیک کنید تا از طریق درگاه های بانکی ایران، بتوانید پرداخت نمایید. اگر قصد معامله آن ارز را دارید نیز می توانید بر روی گزینه معامله کلیک کنید.

 

احراز هویت در صرافی نیل

 

در صفحه اصلی، از منوی پایین صفحه، بر روی گزینه معاملات کلیک کنید تا بتوانید به قسمت خرید و فروش رمز ارز ها وارد شوید. سپس، از بخش بالای صفحه، می توانید رمز ارز مطلوب خود، همانند بیت کوین را انتخاب نمایید. در آن قسمت، می توانید انتخاب کنید که جفت ارز مورد نظر شما، بر حسب تومان به شما نشان داده شود و یا تتر. همچنین، معاملات جاری بازار را می توانید در سمت راست، مشاهده نمایید.

سپس، بر روی گزینه خرید یا فروش کلیک کنید. برای مثال، در تصویر زیر، گزینه خرید انتخاب شده است. از کادر پایین، نوع سفارش گذاری خود را انتخاب نمایید. در سفارش عادی، لازم است، مقدار رمز ارزی که می خواهید بخرید را وارد کرده و قیمتی که قصد معامله در آن محدوده دارید را وارد نموده و سپس، بر روی گزینه خرید بزنید.

 

صرافی نیل

 

برای فروش نیز روشی مشابه را می بایست طی کنید. همچنین، تاریخچه کلیه تراکنشات و سفارشات خود را می توانید از بخش تاریخچه که در منوی پایین صفحه قرار دارد، مشاهده کنید. همانطور که دیدید، کار با اپلیکیشن صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل نیز همانند وب سایت این صرافی، بسیار ساده و کاربر پسند است و حتی افراد مبتدی نیز با کمی آموزش، می توانند فعالیت خود را در این صرافی معتبر، آغاز نمایند. بازار ارز های دیجیتال، فرصت های بالقوه زیادی را شامل می شود. با اپلیکیشن صرافی نیل، در هر زمان و مکانی که باشید، می توانید بازار را رصد کرده و سرمایه گذاری های خود را انجام دهید.

 

افرادی که قصد سرمایه گذاری در بازار کریپتوکارنسی را دارند، بهتر است پیش از آغاز خرید و فروش ارز، در این بازار مالی، ابتدا، با راه های کلاهبرداری در این بازار، آشنا شوند. برای مطالعه بیشتر، در رابطه با راه های کلاهبرداری در ارز های دیجیتال، به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

خدمات صرافی نیل neel.market

صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، به نشانی اینترنتی neel.market، خدمات و امکانات متنوعی را همانند صرافی اکسیر، در زمینه ارز های دیجیتالی، در اختیار کاربران خود، به صورت کاملا غیر حضوری، قرار می دهد که در ادامه، خدمات صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، توضیح داده شده است.

 

فهرست متنوع از ارز های دیجیتال بازار

پلتفرمی راحت و کاربر پسند

دارای آکادمی نیل که در آن، اخبار دنیای کریپتو به اشتراک گذاشته می شود.

در صرافی نیل، کاربران این امکان را دارند تا درخواست لیست شدن رمز ارز های مطلوب و دلخواه خود را بدهند تا پس از بررسی های لازم، به فهرست صرافی اضافه گردد.

دارای کیف پول اختصاصی، جهت حفظ و نگهداری از دارایی های رمز ارزی

کارمزد های معاملاتی پایین، برای مبالغ بالا

امکان معاملات ریالی و تتری

امنیت و اعتبار بالا

امکان واریز و برداشت سریع، از طریق کارت های بانکی

پشتیبانی 24 ساعته در 7 روز هفته

احراز هویت سریع و آسان

 

همچنین، این صرافی، بسیاری امکانات و خدمات دیگر را نیز دارا بوده که در زمان کار با پلتفرم آن، مسلما به آن ها، پی خواهید برد. این صرافی، همچنین، در نظر دارد تا درگاه رمز ارزی خود را راه اندازی کند و کیف پول سخت افزاری خود را نیز طراحی نماید. صرافی آنلاین ارز های دیجیتال نیل، به نوعی اولین صرافی غیر متمرکز ارز دیجیتال، در ایران، محسوب می شود که همواره، در ارائه خدمات بدیع و نوآورانه می کوشد تا کاربران ایرانی نیز مثل شهروندان سایر کشور ها، بتوانند به راحتی، در بازار ارز های دیجیتال، سرمایه گذاری و فعالیت کنند.

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد صرافی نیل در کانال تلگرام سرمایه گذاری عضو شوید، همچنین کارشناسان مرکز مشاوره سرمایه گذاری دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون صرافی نیل پاسخ دهند.

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- ✔️نحوه ثبت نام در صرافی نیل به چه صورت می باشد؟

✔️برای ثبت نام در صرافی نیل می توان از طریق سایت neel.market بخش عضویت اقدام نمود که مراحل آن در متن مقاله آورده شده است.

2- ✔️نحوه ورود به حساب کاربری صرافی نیل چگونه است؟

✔️جهت ورود به حساب کاربری صرافی نیل می توان از طریق سایت neel.market با استفاده از گزینه ورود اقدام کرد که در متن مقاله مراحل آن آورده شده است.

3- ✔️خرید و فروش ارز دیجیتال در صرافی نیل چگونه صورت می گیرد؟

✔️خرید و فروش ارز دیجیتال در صرافی نیل از طریق سایت neel.market بخش بازار انجام می شود که در متن مقاله توضیحات کامل آورده شده است.

منبع : صرافی نیل neel.market

انتشار : ۲ اسفند ۱۴۰۰

شرایط شهود اعسار


بر اساس قانون ، تعداد شهود اعسار ، دو نفر است و نحوه شهادت آنها ، اینگونه است که باید در دادگاه حاضر شده و در خصوص اعسار مدیون ، شهادت بدهند . از جمله شرایط شهود اعسار ، بلوغ ، عقل ، ایمان ، حلال زاده بودن ، نداشتن نفع شخصی در پرونده و یا خصومت با یکی از طرفین و نیز ، عدم اشتغال به تکدی گری و ولگردی است .

 

 

در دعاوی حقوقی ، گاهی ممکن است که شخص بدهکار یا مدیون ، توانایی مالی برای پرداخت بدهی های خود به طلبکار یا پرداخت هزینه دادرسی را نداشته باشد که در این صورت ، می بایست اعسار خود را در دادگاه ، به اثبات برساند و فرقی هم ندارد که این اعسار یا عدم توانایی مالی ، در دعوای مطالبه مهریه توسط زن ، مطرح شده و یا در سایر دعاوی مالی .

اما مسئله مهمی که در این خصوص وجود دارد ، آن است که شخص مدعی اعسار ، باید در دادگاه ثابت کند که قادر به ایفای تعهدات خود به صورت یکجا نبوده و به اصطلاح ، معسر است . به همین دلیل ، بر اساس قانون ، می بایست با آوردن شهودی که از وضعیت مالی وی اطلاع کافی دارند ، اعسار خود را ثابت کند . به همین دلیل ، کسانی که قصد اثبات اعسار خود در دادگاه را دارند ، ممکن است با این پرسش مواجه شوند که شهود اعسار باید چه شرایطی داشته باشند ؟

برای پرداختن به این موضوع ، در ادامه این مقاله ، ابتدا به بررسی این موضوع می پردازیم که در قانون ، برای شهود اعسار چه شرایطی مقرر شده است و در ادامه نیز ، تعداد شهود این دعوا و نیز ، نحوه شهادت دادن شهود برای اثبات اعسار را توضیح خواهیم داد .



شرایط شهود اعسار چیست

بر اساس قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی ، هر کس محکوم به پرداخت مالی به دیگری بوده و از اجرای حکم دادگاه خودداری کند ، اگر بدهی ، عین معین باشد ، آن مال ، اخذ شده و به طلبکار داده می شود و اگر این امر امکان پذیر نباشد ، سایر اموال بدهکار ، بر اساس قانون نحوه اجرای احکام مدنی ، توقیف شده و پس از توقیف اموال وی ، بدهی طلبکار ، پرداخت خواهد شد .

اما اگر امکان پرداخت بدهی توسط بدهکار ، در این شرایط وجود نداشته باشد ، بنا به تقاضای طلبکار ، می توان بدهکار را تا زمان اجرای حکم یا پذیرفته شدن ادعای اعسار و یا جلب رضایت طلبکار ، حبس یا بازداشت نمود . به همین دلیل ، افرادی که قادر به تادیه دیون و بدهی های خود نیستند و یا اینکه از پرداخت هزینه دادرسی ناتوان هستند ، در صورتی که شرایط ارائه درخواست اعسار را دارند ، باید دادخواست اعسار خود را به دادگاه تقدیم نمایند تا زندانی نشوند .

به لحاظ حقوقی ، اعسار ، به معنای آن است که شخص ، در وضعیتی قرار گرفته است که اموال کافی برای پرداخت بدهی های خود را نداشته و یا اینکه علی رغم داشتن مال کافی ، به آنها دسترسی ندارد که در این صورت ، می توان گفت که شخص ، معسر یا ندار است . البته ، منظور از اموال کافی ، آن است که بدهکار ، به جز مستثنیات دین ، مال دیگری نداشته باشد و منظور از مستثنیات دین ، اموالی هست که وجود آنها برای زندگی فرد ، لازم و ضروری است و نمی توان آنها را در ازای پرداخت بدهی ، توقیف کرد ؛ مثل خانه در شان بدهکار .

با این وجود ، مسئله مهمی که در این خصوص وجود دارد ، این است که اشخاصی که ادعای اعسار از پرداخت محکوم به یا هزینه دادرسی را مطرح می کنند ، می بایست ابتدا اعسار خود را در دادگاه ، به اثبات برسانند و بر اساس قانون ، این موضوع ، از طریق معرفی شهود اعسار ، امکان پذیر است که در قسمت بعد ، تعداد شهود اعسار و نحوه شهادت آنها را مورد بررسی قرار می دهیم . اما سوالی که مطرح می شود ، آن است که شرایط شهود اعسار چیست و افرادی که قصد شهادت دادن برای اثبات معسر بودن فرد را دارند ، به لحاظ قانونی باید چه شرایطی داشته باشند ؟

در پاسخ به این سوال ، باید گفت که اصولا اشخاصی که قصد دادن شهادت دارند ، باید یک سری شرایط داشته باشند و در غیر این صورت ، شهادت آنها ، پذیرفتنی نیست . بر اساس قانون ، از جمله شرایط شهود ، آن است که بالغ و عاقل و با ایمان باشند . همچنین ، شهود معرفی شده ، باید عدالت داشته و حلال زاده باشند . از دیگر شرایط شهادت شهود ، می توان به نداشتن دشمنی با طرفین دعوی و نداشتن نفع شخصی در موضوع دعوی اشاره نمود . اشخاصی هم که به تکدی گری یا ولگردی اشتغال دارند ، قادر به ادای شهادت نیستند .

بنابراین ، در پاسخ به این سوال که شرایط شهود اعسار چیست ، باید گفت که شهود معرفی شده برای اثبات اعسار از پرداخت محکوم به یا هزینه دادرسی، می بایست شرایط ذکر شده فوق را داشته باشند و در دادگاه ، حضور یافته و در خصوص اینکه وضعیت مالی بدهکار یا مدعی اعسار به چه صورت است ، شهادت بدهند که در قسمت های بعد ، در خصوص تعداد این شهود و نحوه شهادت آنها ، توضیحات لازم را مطرح می نماییم .

البته ، در خصوص شرایط شهود اعسار ، باید به یک نکته توجه داشت و آن هم این است که بر اساس قانون ، شهادت بستگان و خویشاوندان ، با ممنوعیت قانونی مواجه نشده است . به همین دلیل ، حتی در صورتی که شهود اعسار ، از افراد خانواده معسر باشند ، به لحاظ قانونی ، واجد ایراد نیست ؛ مشروط به اینکه شرایط ذکر شده در قانون را داشته باشند .

 

تعداد شهود اعسار

در قسمت قبل ، به بررسی شهود اعسار و شرایط آن پرداخته و همانطور که اشاره شد ، شرایط شهود اعسار ، همان شرایطی است که در قانون ، برای سایر شهود مقرر شده است و در مقاله شرایط شاهد و جرح و تعدیل شهود نیز ، به بررسی این موضوع ، پرداخته ایم . اما سوالی که ممکن است مطرح شود ، آن است که تعداد شهود اعسار چند نفر است و به عبارت دیگر ، در صورتی که شخصی قصد داشته باشد در دادگاه ، اعسار خود را اثبات کند ، چند نفر شاهد باید معرفی نماید ؟

در پاسخ به این سوال ، می بایست ماده 8 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی را مورد بررسی قرار داد . بر اساس این ماده ، شخصی که قصد دارد در دادگاه ، اقدام به اثبات اعسار خود نماید ، می بایست فهرستی از کلیه اموال خود ، که شامل مقدار و قیمت آنها است ، به علاوه میزان وجوه نقدی که در بانک ها دارد ، به همراه مطالباتی که نزد سایرین دارد و نیز ، فهرست نقل و انتقالات مربوط به اموال خود در طی یک سال قبل از طرح دعوی اعسار را ضمیمه دادخواست اعسار نماید .

به علاوه این ، در صورتی که اثبات اعسار بر عهده مدیون یا بدهکار است و می خواهد از طریق شهادت شهود ، اعسار خود را در دادگاه ثابت کند ، باید شهادت نامه کتبی حداقل دو نفر شاهد را به نحوی که بتوانند نسبت به وضعیت معیشت فرد ، اطلاع کافی داشته باشند ، ضمیمه دادخواست اعسار خود نماید . این شهادت نامه ، باید شامل اطلاعات شهود ، از قبیل هویت آنها و اقامتگاهشان باشد .

البته ، در خصوص تعداد شهود اعسار ، باید به این موضوع توجه داشت که بر اساس قانون ، شهود اعسار باید در شهادت نامه ، هویت ، شغل ، میزان درآمد و نحوه قانونی امرار معاش مدعی اعسار را توضیح داده و به این موضوع نیز تصریح کنند که با مدیون یا بدهکار ، به مدتی که بتوانند نسبت به وضعیت معیشت وی اطلاع کافی داشته باشند ، معاشرت داشته اند و از این امر ، اطلاع دارند که وی ، به جز مستثنیات دین ، مال دیگری ندارد که بتواند با آن ، بدهی خود را پرداخت کند .

بنابراین ، در پاسخ به این سوال که تعداد شهود اعسار چند نفر است ، باید گفت که در حال حاضر ، شهود مورد نیاز برای اثبات ادعای اعسار از محکوم به و هزینه دادرسی ، دو نفر است که در صورت دارا بودن شرایط قانونی لازم ، شهادت آنها توسط دادگاه ، مورد توجه قرار گرفته و در صورت احراز معسر بودن فرد ، با تقاضای اعسار و قسط بندی کردن پرداخت بدهی ، موافقت به عمل می آید .

 

 

 

نحوه شهادت شهود اعسار

در قسمت های قبل ، به بررسی این موضوعات پرداخته شد که شرایط شهادت شهود اعسار چیست و بر اساس قانون ، تعداد شهود اعسار چند نفر است . همانطور که اشاره شد ، برای اثبات ادعای اعسار در همه موارد ، از جمله در خصوص اعسار از مهریه یا اعسار از هزینه دادرسی ، معرفی شهادت نامه دو نفر شاهد دارای شرایط قانونی ، مورد نیاز است . اما سوالی که در این خصوص مطرح می شود ، آن است که نحوه شهادت شهود اعسار چگونه است ؟

در پاسخ به این سوال ، باید گفت که نحوه شهادت شهود اعسار ، به این صورت است که مدعی اعسار ، ضمن دادخواست اعسار خود و تقدیم آن به دادگاه صالح برای ارائه درخواست اعسار ، می بایست یک استشهادیه اعسار از پرداخت محکوم به ، تنظیم و به دادخواست خود ، ضمیمه نماید . همانطور که گفته شد ، به موجب این استشهادیه ، شهود اعسار ، می بایست اطلاعات لازم در خصوص هویت ، شغل ، میزان درآمد و نحوه قانونی امرار معاش مدعی اعسار را قید کنند .

با این وجود ، تنظیم شهادت نامه توسط شهود اعسار ، به تنهایی برای اثبات اعسار کافی نمی باشد . بلکه دادگاه ، به شهود اعسار ابلاغ می نماید که در جلسه دادگاه ، حاضر شده و در خصوص وضعیت مالی بدهکار یا معسر ، توضیحاتی مطرح نمایند . به همین دلیل ، نحوه شهادت شهود اعسار ، به صورت حضور در دادگاه و شهادت شفاهی نیز می باشد .

بنابراین ، ممکن است که دادگاه ، با بررسی شهادت شهود اعسار ، این موضوع را احراز نماید که مدعی اعسار از پرداخت محکوم به ، واقعا توانایی مالی برای پرداخت دین را نداشته و در این صورت ، اقدام به قسط بندی کردن بدهی بدهکار خواهد نمود . البته ، باید در نظر داشت که پس از معرفی شهود اعسار توسط بدهکار ، طلبکار نیز ، می تواند متقابلا به شهود معرفی شده ، اعتراض نموده و اصطلاحا آنها را جرح کند .

در نهایت ، پس از ارائه شهادت توسط شهود اعسار ، این قاضی دادگاه است که می بایست در خصوص شهادت شهود اعسار و اعتبار آن ، تصمیم گیری نموده و بر اساس آن ، حکم صادر نماید . بنابراین ، در خصوص نحوه شهادت شهود اعسار ، باید به دارا بودن شرایط قانونی لازم برای شاهدان و نیز ، به تعداد آنها ، توجه داشت . همچنین ، در صورت جرح شهود اعسار ، ممکن است پذیرش شهادت آنها ، با مشکل مواجه شود .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص شرایط شهود اعساردر کانال تلگرام آیین دادرسی عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون شرایط شهود اعسار پاسخ دهند .

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- شرایط شهود اعسار در قانون چیست ؟

شرایط شهود اعسار همان شرایط شاهد در قانون مدنی از جمله بلوغ و عقل و ایمان و حلال زاده بودن و نداشتن نفع شخصی یا خصومت با طرف دیگر می باشد که برای دریافت اطلاعات بیشتر در این خصوص می توانید مقاله را مطالعه نمایید .

2- نحوه شهادت شهود اعسار چگونه است ؟

مدعی اعسار باید استشهادیه ای تهیه نموده و ضمیمه دادخواست اعسار خود نماید اما برای ادای شهادت در خصوص اعسار نیز می بایست شهود به موجب ابلاغیه دادگاه نزد قاضی حاضر شده و شهادت خود را بیان نمایند که جزئیات آن در مقاله آمده است .

3- تعداد شهود اعسار چند نفر است ؟

بر اساس قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مدعی اعسار می بایست استشهادیه اعسار را به امضای دو نفر شاهد برساند بر این اساس تعداد شهود اعسار دو نفر است که شرح بیشتر در این خصوص ضمن مقاله ذکر شده است .

منبع : شرایط شهود اعسار

انتشار : ۲ اسفند ۱۴۰۰

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما