محل لوگو

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 210
  • بازدید دیروز : 272
  • بازدید کل : 227064
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید
  • عنوان اسلاید

فرم درخواست گواهی عدم سوء پیشینه


سوء پیشینه یا سوء سابقه به معنای این است که فرد مرتکب جرمی شده است و دارای سابقه کیفری است. عموما بسیاری از افراد در طول زندگی برای برخی از اقدامات نیاز به دریافت گواهی عدم سوء پیشینه دارند که داشتن سابقه کیفری یا عدم سابقه کیفری در آن منعکس شده باشد. مدارک مورد نیاز برای در یافت گواهی عدم سوء پیشینه عبارتند: از اصل شناسنامه و کارت ملی، عکس بیومتریک، کد پستی و رسید پرداخت هزینه تقاضای گواهی عدم سوء پیشینه.

 

 

زمانی که عبارت سوء پیشینه یا سوء سابقه در جامعه به کاربرده می شود به معنای این است که فرد مرتکب جرمی شده است و سابقه یا گذشته کیفری وی مدنظر است. در واقع با ارتکاب برخی جرایم فرد دارای سوء پیشینه کیفری می گردد که این سابقه یا پیشینه در گواهی ای تحت عنوان گواهی عدم سوء پیشینه درج می گردد.

عموما بسیاری از افراد در طول زندگی برای برخی از اقدامات نیاز به دریافت این گواهی دارند به عنوان مثال اگر کارفرمایی قصد استخدام فردی را داشته باشد می تواند از او این گواهی را درخواست کند که مشخص گردد که آیا این فرد در گذشته مرتکب جرمی شده است یا خیر یا بسیاری از افراد جهت مهاجرت و خروج از کشور، نیاز به ارائه این گواهی به سفارت کشور مقصد دارند.

به همین دلیل در این مقاله به بررسی دریافت گواهی عدم سوء پیشینه و مدارک لازم برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه می پردازیم. چنانچه متقاضی دریافت گواهی عدم سوء پیشینه می باشید و سوالاتی پیرامون مدرک مورد نیاز دریافت این گواهی دارید در ادامه مقاله با ما همراه باشید.



دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

پیش از پاسخ به این سوال که گواهی عدم سوء پیشینه چگونه دریافت می گردد و مدرک مورد نیاز آن چیست، قصد داریم تا به تعریف مختصری از چیستی این گواهی بپردازیم. گواهی عدم سوء پیشینه، مدرکی است که در آن سابقه و پیشینه افراد از حیث کیفری و ارتکاب برخی جرایم درج می گردد. باید دانست ارتکاب هر جرمی منجر به درج آن در گواهی عدم سوء پیشینه فرد نمی گردد، بلکه صرفا ارتکاب جرایمی که در ماده 25 قانون مجازات اسلامی آمده و محرومیت از حقوق اجتماعی را برای فرد به همراه داشته است در این گواهی منعکس می گردد.

جهت دریافت گواهی عدم سوء پیشینه فرد می تواند به صورت اینترنتی اقدام به دریافت سوابق کیفری خود از سایت ثنا نموده یا با مراجعه حضوری به پلیس + 10 یا دفاتر خدمات الکترونیک قضایی و تکمیل فرم درخواست، تقاضای صدور این گواهی را داشته باشد. مراحل گرفتن گواهی عدم سوء پیشینه به صورت اینترنتی به شرح زیر می باشد:

در ابتدا آدرس adliran.ir یا عبارت عدل ایران را در مرورگر خود جست و جو نمایید.

 

دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

 

در این بخش از قسمت اطلاع رسانی، گرینه ثبت درخواست گواهی عدم سوء پیشینه را انتخاب نمایید.

 

مراحل دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

 

سپس نام کاربری و رمز ثنای خود را وارد نموده. در صورت فراموشی رمز ثنا، از گزینه رمز عبور خود را فراموش کرده ام استفاده نمایید.

 

مدارک لازم برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

 

پس از ورود به سامانه گزینه ثبت درخواست گواهی عدم سوء پیشینه را انتخاب نمایید.

 

مدارک لازم جهت ثبت درخواست گواهی عدم سوء پیشینه

 

در این مرحله اطلاعات شما به صورت پیش فرض نمایان می شود و فقط باید انتخاب کنید که تقاضای دریافت این گواهی را به درخواست شخصی داشته یا به تقاضای محل کار و سپس گزینه ثبت موقت را انتخاب نمایید و سپس به مرحله بعدی بروید.

 

مدارک مورد نیاز جهت دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

 

در این مرحله در ابتدا گزینه محاسبه هزینه را انتخاب نموده و سپس گزینه پرداخت هزینه از درگاه اینترنتی را انتخاب نمایید و پس از پرداخت هزینه گزینه ثبت نهایی را انتخاب کنید تا پرداخت شما بررسی شده و به شما کد رهگیری داده شود.

 

مدرک مورد نیاز برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

 

البته باید دانست این گواهی در همان روز درخواست صادر نمی گردد. چنانچه درخواست به صورت اینترنتی بوده باشد، طی یک هفته یا زودتر به فرد ابلاغ می شود و در صورت درخواست به صورت حضوری، از طریق پست، بعد از مدتی به دست متقاضی می رسد.

گرفتن گواهی عدم سوءپیشینه چه به صورت اینترنتی باشد و چه به صورت حضوری، نیاز به ارائه مدارکی دارد که متقاضیان هنگام اقدام به تکمیل فرم درخواست صدور گواهی عدم سوء پیشینه باید به ارائه مدارک لازم جهت دریافت گواهی عدم سوء سابقه نمایند. از این رو در ادامه مقاله به بررسی مدارک مورد نیاز جهت اخذ این گواهی می پردازیم.

 

مدارک لازم برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

همانگونه که گفتیم افراد متقاضی دریافت گواهی عدم سوء پیشینه می توانند به صورت اینترنتی یا حضوری اقدام به دریافت گواهی عدم سوء پیشینه خود نمایند لکن در هر دو طریق لازم به ارائه مدارکی جهت دریافت گواهی خود می باشند که در ادامه به معرفی این مدارک برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه می پردازیم که عبارتند از:

برای درخواست گواهی عدم سوء پیشینه به صورت اینترنتی تنها مدرک مورد نیاز: ثبت نام بودن در سامانه ثنای قوه قضائیه می باشد. اما در مراجعه حضوری مدارک مورد نیاز جهت دریافت گواهی عدم سوء پیشینه عبارت است از:

ارائه اصل شناسنامه

ارائه کارت ملی

گرفتن عکس بیومتریک (که در پلیس +10 از افراد متقاضی گرفته می شود.)

تکمیل فرم درخواست و ارائه معرفی نامه از محل کار در صورت موجود بودن ( علی الاصول در زمان استخدام از افراد درخواست می شود که این گواهی را ارائه نمایند. )

همراه داشتن کد پستی 10 رقمی به همراه آدرس کامل پستی است.

پرداخت هزینه ها از طریق دستگاه کارتخوان مستقر در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا پلیس+10.

 

 

 

فرم درخواست گواهی عدم سوء پیشینه

در بخش های قبل، در مورد روش های دریافت گواهی عدم سوء پیشینه، صحبت کرده و نحوه دریافت این گواهی را از طریق سامانه ثنا توضیح دادیم. همچنین، مدارک لازم برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه را معرفی کرده و گفتیم که اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، عکس بیومتریک و تکمیل فرم درخواست، از جمله این مدارک می باشند.

از آنجا که تکمیل فرم درخواست گواهی عدم سوء پیشینه، یکی از مهم ترین مدارک دریافت این گواهی بوده، در این بخش، یه نمونه فرم درخواست گواهی عدم سوء پیشینه، را ارائه کرده و فایل آن را برای دانلود، قرار داده ایم تا خوانندگان محترم، با نمونه این فرم و نحوه پر کردن آن، آشنا شوند. لازم به ذکر است، که در صورت ثبت درخواست گواهی عدم سوء پیشینه، از طریق سامانه ثنا، نیاز به پر کردن فرم کاغذی نبوده و وارد کردن اطلاعات در فرم اینترنتی مربوطه ، جایگزین فرم کاغذی می گردد.

 

مدارک لازم برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه

 

برای دانلود فرم درخواست گواهی عدم سوء پیشینه، بر روی دکمه دانلود فایل کلیک نمایید.

 

فرم درخواست گواهی عدم سوء پیشینه
  • نویسنده: دینا
  • حجم: 80 KB

 

بعد از ارائه مدارک لازم برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه و ثبت درخواست اخذ این گواهی، لازم است تا متقاضی، روند درخواست خود را پیگیری نماید. به همین دلیل، مطالعه مقاله زیر، جهت آشنایی با سامانه پیگیری گواهی عدم سوء پیشینه و نحوه پیگیری گواهی از طریق آن، پیشنهاد می شود.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مدارک لازم برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مدارک لازم برای دریافت گواهی عدم سوء پیشینه پاسخ دهند.

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- مدارک لازم برای دریافت گواهی عدم سو پیشینه چیست ؟

اصل شناسنامه و اصل کارت ملی فرد متقاضی و عکس بیومتریک با مشخصات معین معرفی نامه از محل کار و غیره برای مطالعه جزئیات تکمیلی متن مقاله را مطالعه نمایید .

2- برای دریافت گواهی عدم سو پیشینه باید به کجا مراجعه کرد ؟

در صورت در خواست به صورت اینترنتی باید به آدرس adliran.i رفته و ثبت درخواست نمود و در صورت درخواست به صورت حضوری به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یا پلیس + 10 مراجعه کرد که در این مقاله به بررسی تکمیلی این موضوع پرداخته ایم.

3- گواهی عدم سوء پیشینه از چه طریقی به دست متقاضی می رسد ؟

این گواهی در همان روز صادر نمی گردد بلکه از طریق پست بعد از مدتی به دست متقاضی می رسد یا به فرد ابلاغ می گردد برای اطلاع از جزئیات این موضوع متن کامل مقاله را مطالعه نمایید.

منبع : فرم درخواست گواهی عدم سوء پیشینه

انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۰

ثبت ازدواج موقت در شناسنامه


ثبت عقد موقت از نظر قانون اصولا الزامی نبوده و عدم ثبت آن نیز با ضمانت اجرایی مواجه نمی باشد . با این وجود، در برخی موارد استثنایی، ثبت ازدواج موقت اجباری بوده که این موارد عبارتند از: باردار شدن زوجه، شرط ضمن صیغه موقت و توافق طرفین. در پاسخ به این سوال که برای ثبت صیغه موقت کجا باید رفت؟ باید گفت مرجع ثبت ازدواج موقت در موارد الزامی ، همچون نکاح دائم، دفاتر رسمی ازدواج می باشند.

 

 

در نظام حقوقی کشور ما به تبعیت از فقه شیعه، دو نوع ازدواج به رسمیت شناخته شده و قانونی می باشد: ازدواج دائم و عقد موقت. ازدواج موقت یا عقد موقت، هانطور که از عنوان آن مشخص است، بر خلاف نکاح دائم ،برای مدت معینی منعقد شده که البته طول این مدت با محدودیت شرعی یا قانونی مواجه نمی باشد.

صیغه موقت در برخی از احکام و آثار با ازدواج دائم تفاوت دارد . به عنوان مثال ، قانونگذار در قانون حمایت خانواده ثبت ازدواج دائم را در تمامی موارد اجباری اعلام کرده و برای عدم ثبت آن نیز مجازات در نظر گرفته است . اما در خصوص عقد موقت ، چنین الزامی را مقرر نداشته است . با این وجود، در برخی موارد استثنایی مطابق قانون حمایت خانواده، ثبت ازدواج موقت نیز اجباری بوده و بنابراین حکم قانون در این موارد، الزام به ثبت ازدواج موقت می باشد. در این موارد، این سوال بسیار مطرح می گردد که کجا صیغه موقت کنیم و به عبارت دیگر، برای ثبت صیغه موقت کجا باید رفت؟

به همین دلیل در این مقاله، به بررسی مسالهثبت ازدواج موقت یا صیغه پرداخته، ابتدا حکم کلی ثبت ازدواج موقت را توضیح داده و در بخش دوم، در خصوص موارد الزام به ثبت ازدواج موقت در قانون حمایت خانواده صحبت خواهیم کرد.



ثبت ازدواج موقت

ماده 49 قانون حمایت خانواده در مورد مردی که اقدام به انعقاد عقد نکاح با زنی نموده ولی ازدواج خود را در دفتر رسمی ازدواج به ثبت نرساند ، 2 تکلیف و ضمانت اجرا را پیش بینی نموده است:

۱مطابق تکلیف اول، زوج ملزم به ثبت نکاح در دفتر ازدواج می گردد.

۲ضمانت اجرای کیفری تخلف از حکم قانون نیز پرداخت جزای نقدی درجه پنج و یا حبس تعزیری درجه هفت برای مرد خواهد بود . با این توضیح که جزای نقدی درجه پنج بیش از هشت میلیون تومان الی هجده میلیون تومان است و حبس تعزیری درجه هفت ، شامل حبس از 91 روز تا 6 ماه خواهد بود .

نکته ای که باید به آن توجه شود آن است که تکلیف و ضمانت اجرای کیفری در نظر گرفته شده در ماده 49 قانون حمایت خانواده، اختصاص به عقد نکاح دائم داشته و علی القاعده در مورد ازدواج موقت اجرا نمی شود . در نتیجه، ثبت عقد موقت از نظر قانون اصولا الزامی نبوده و عدم ثبت آن نیز با ضمانت اجرایی مواجه نمی باشد . چرا که قانونگذار در قانون حمایت خانواده تنها در خصوص عقد دائم مجازات عدم ثبت ازدواج را مقرر داشته است.

یکی از سوالاتی که در رابطه با عقد موقت از سوی افرادی که قصد انعقاد این نوع از عقد را داشته، مطرح می شود، این سوال است کجا صیغه موقت کنیم و به عبارت دیگر،برای ثبت صیغه موقت کجا باید رفت؟در پاسخ به این سوال باید گفت که از نظر قانون، ثبت عقد موقت اصولا اجباری نبوده و بنابراین بر خلاف نکاح دائم که حتما باید در دفاتر رسمی ازدواج ثبت گردد، در صیغه موقت مرجع خاصی برای ثبت عقد موقت در نظر گرفته نشده است. با این وجود، پیشنهاد می شود جهت جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی آینده، صیغه موقت نیز در دفتر رسمی ازدواج ثبت گردد.

 

الزام به ثبت ازدواج موقت

همانطور که در بخش قبل توضیح دادیم ، اصولا ثبت ازدواج موقت یا صیغه از نظر قانون الزامی نبوده و در نتیجه ضمانت اجرایی نیز برای عدم ثبت عقد موقت در قانون در نظر گرفته نشده است. با این وجود، در برخی موارد استثنایی مطابق قانون حمایت خانواده، ثبت ازدواج موقت نیز اجباری بوده و بنابراین حکم قانون در این موارد، الزام به ثبت ازدواج موقت می باشد. موارد الزام به ثبت ازدواج موقت مطابق ماده 21 قانون حمایت خانواده عبارتند از :

۱در مواردی که در مدت ازدواج موقت، زوجه باردار شود.

۲در صورتی که ثبت عقد موقت به صورت شرط ضمن ازدواج موقت قید شود.

۳در صورتی که طرفین پس از ازدواج موقت در مورد ثبت عقد موقت توافق نمایند.

در مواردی که قانونا الزام به ثبت ازدواج موقت وجود داشته و این تکلیف بر عهده زوج قرار می گیرد، در پاسخ به این سوال که کجا صیغه موقت کنیم و به عبارت دیگر، برای ثبت صیغه موقت کجا باید رفت؟ باید گفت که تنها مرجع قانونی برای ثبت صیغه موقت، دفاتر رسمی ازدواج می باشند.

 

 

 

ثبت ازدواج موقت در شناسنامه

در بخش های قبل، در مورد ثبت ازدواج موقت و موارد الزامی آن توضیح داده و به این سوال پاسخ دادیم که برای ثبت صیغه موقت کجا باید رفت؟ همچنین، گفتیم که بر خلاف نکاح دائم، اصولا، ثبت صیغه، الزامی نمی باشد؛ اما، این اصل، مطابق قانون حمایت خانواده، با استثنائاتی، مواجه شده است و در این موارد استثنایی، زوج، موظف است تا نکاح موقت را در دفتر ازدواج، به ثبت برساند، وگرنه با ضمانت اجراهای حقوقی و کیفری، مواجه خواهد شد.

اما سوال مهم دیگری که در رابطه با ثبت صیغه، مطرح می شود، این مساله است که آیا ثبت ازدواج موقت در شناسنامه نیز باید همانند نکاح دائم انجام بگیرد؟ و اینکه، آیا در صورت عدم ثبت ازدواج موقت در شناسنامه، همانند نکاح دائم، شوهر با ضمانت اجرهای قانونی مواجه خواهد شد؟

در پاسخ به این سوال که آیا ثبت ازدواج موقت در شناسنامه، الزامی بوده و دارای ضمانت اجرای قانونی می باشد یا خیر؟ باید گفت، از آنجا که ثبت ازدواج موقت در شناسنامه، زمانی انجام می گیرد که نکاح موقت در دفتر ازدواج، ثبت شده باشد، بنابراین، ثبت ازدواج موقت در شناسنامه و ضمانت اجرهای آن، تابع احکام ثبت صیغه در دفترخانه می باشد.

بنابراین، ثبت ازدواج موقت در شناسنامه، علی الاصول، اجباری نمی باشد؛ مگر در سه حالت، که این سه وضعیت، عبارتند از : درج شرط ثبت ازدواج موقت در عقدنامه، توافق زوجین بر ثبت صیغه و باردار شدن زوجه. در صورت وجود هر یک از این موارد سه گانه، ثبت ازدواج موقت در شناسنامه و دفتر ازداوج، الزامی بوده و در صورت عدم ثبت، شوهر، با ضمانت اجرهای قانونی پرداخت جزای نقدی درجه پنج و یا حبس تعزیر درجه هفت، مواجه می شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ثبت ازدواج موقت یا صیغه به کانال تلگرام حقوق خانواده مراجعه کنید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ثبت ازدواج موقت یا صیغه پاسخ دهند .

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- آیا ثبت عقد موقت الزامی است؟

ثبت عقد موقت از نظر قانون اصولا الزامی نبوده و عدم ثبت آن نیز با ضمانت اجرایی مواجه نمی باشد و برای اطلاع از جزییات متن مقاله را مطالعه نمایید.

2- موارد الزام به ثبت ازدواج موقت چیست؟

باردار شدن زوجه شرط ضمن صیغه موقت و توافق طرفین موارد الزام به ثبت ازدواج موقت بوده که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.

3- ضمانت اجرای عدم ثبت ازدواج چیست؟

ضمانت اجرای کیفری عدم ثبت ازدواج پرداخت جزای نقدی درجه پنج و یا حبس تعزیری درجه هفت برای مرد خواهد بود و البته این ضمانت اجرا اختصاص به نکاح دائم داشته که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.

منبع : ثبت ازدواج موقت در شناسنامه

انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۰

آیا زن می تواند صیغه موقت را باطل کند


باطل کردن صیغه محرمیت، تحت شرایطی، امکان پذیر است. مراحل باطل کردن صیغه محرمیت، شامل تنظیم دادخواست مبنی بر فسخ عقد موقت و یا الزام مرد به بذل مدت و ثبت آن در دفاتر خدمات قضایی می باشد. روش های باطل کردن صیغه محرمیت، انقضای مدت، بذل مدت از جانب مرد و فسخ صیغه موقت قبل از موعد است.

 

 

نکاح در نظام حقوقی ایران، به ازدواج دائم و موقت تقسیم می شود. ازدواج موقت، یکی از روش های ازدواج است که در شرع و فقه نیز به رسمیت شناخته شده است. برای آن که ازدواج موقت به طور صحیح واقع بشود، به موجب مواد قانون مدنی، باید میزان مهریه و مدت عقد مشخص گردد. احکام ازدواج دائم و موقت، در بسیاری از موارد یکسان می باشد، اما در خصوص انحلال و بطلان، هر کدام از آنها مقررات مخصوص خود را دارند.

در ازدواج موقت نیز مانند ازدواج دائم، ممکن است اختلافات و مشکلاتی میان زوجین ایجاد شود. به عنوان مثال، زوجه متوجه می شود که مرد قادر به انجام اعمال زناشویی نمی باشد و ازدواج موقت آنها برای مدت 50 سال منعقد شده است، آیا در این وضعیت آنها باید تا پایان مدت تعیین شده، برای باطل کردن صیغه محرمیت، صبر کنند؟

با توجه به اهمیت این مساله، در این مقاله، قصد داریم، در ابتدا به این سوال، پاسخ دهیم که آیا باطل کردن صیغه محرمیت امکان پذیر است؟ سپس، در ادامه، روش های فسخ صیغه موقت قبل از موعد و آثار , مراحل باطل کردن صیغه محرمیت را بررسی کنیم. اگر در خصوص این موضوع سوالاتی دارید، در این مقاله همراه ما باشید.



آیا باطل کردن صیغه محرمیت امکان پذیر است

 

عقد موقت، یکی از روش های ازدواج در نظام حقوقی ایران است که در شرع و قانون به رسمیت شناخته شده است. عقد موقت، برای اینکه به طور صحیح منعقد شود، نیازمند دو شرط اساسی تعیین مدت و میزان مهریه عقد موقت است. حال این سوال پیش خواهد آمد که آیا باطل کردن صیغه محرمیت، امکان پذیر است؟

 

پاسخ به این سوال، در ضمن ماده 1139 قانون مدنی، مقرر شده است. به موجب این ماده: "طلاق، مخصوص عقد دائم است و زن منقطعه، با انقضای مدت یا بذل آن از طرف شوهر، از زوجیت خارج می شود." بر اساس بخش دوم این ماده، باطل کردن صیغه محرمیت، از دو طریق ممکن است: اولا، مدت زمان تعیین شده، به پایان برسد؛ دوما، بذل (بخشیدن) مدت، قبل از موعد؛ توسط مرد صورت بگیرد.

 

روش سوم دیگری برای باطل کردن صیغه محرمیت، در قانون مدنی پیش بینی شده است که آن، فسخ صیغه موقت قبل از موعد می باشد. به موجب ماده 1120 قانون مدنی:" عقد نکاح، به فسخ یا به طلاق یا به بذل مدت در عقد انقطاع، منحل می شود." بنابراین، علاوه بر انقضا یا بذل مدت، امکان فسخ عقد نکاح موقت، در صورت وجود موارد جایز در قانون برای هر یک از طرفین، وجود دارد.

 

روش های باطل کردن صیغه محرمیت

 

در بخش قبل، گفتیم که امکانباطل کردن صیغه محرمیت، قبل از موعد، در قانون مدنی پیش بینی شده است و اشاره کردیم که در ماده 1139 قانون مدنی، روش های باطل کردن صیغه محرمیت، به دو صورت بیان شده اند، که شامل انقضای مدت و بذل مدت است و همچنین، فسخ صیغه موقت قبل از موعد، در صورت وجود شرایط قانونی مانند جنون ادواری، برای هریک از طرفین وجود دارد.

 

انقضای مدت: یکی از شرایطی که سبب می شود نکاح موقت، به طور صحیح منعقد شود، تعیین مدت در آن است. که هر زمان موعد آن برسد، صیغه عقد ازدواج موقت، بدون اراده طرفین و خود به خود، باطل می شود.

 

بذل مدت: یکی از روش های باطل کردن صیغه محرمیت، بذل مدت توسط مرد می باشد. در ماده 1139 قانون مدنی، این حق، انحصارا به مرد داده شده است و فقط مرد، می تواند مدت باقی مانده از صیغه را ببخشد؛ اما اگر او وکالتی مبنی بر بذل مدت زمان صیغه، به همسر خود داده باشد، زن نیز می تواند به انجام این امر اقدام نماید.

 

فسخ صیغه موقت قبل از موعد: یکی از طرق انحلال نکاح، فسخ آن از جانب یکی از طرفین می باشد. در مواد 1121 تا 1128 قانون مدنی، موارد فسخ نکاح برای زوجین بیان شده است که شامل جنون( اعم از این که مستمر یا ادواری باشد)، عنن، قرن، جذام، برص و موارد دیگر می باشد.

 

 

 

 

مراحل باطل کردن صیغه محرمیت

 

در بخش های قبل، توضیح دادیم که امکان باطل کردن صیغه محرمیت برای زوجین وجود دارد و روش های باطل کردن صیغه محرمیت، را نیز توضیح دادیم. در این بخش مراحل باطل کردن صیغه محرمیت را بررسی خواهیم کرد. در روش های باطل کردن صیغه محرمیت، دو روش فسخ موقت قبل از موعد و الزام مرد به بذل مدت، نیازمند طی کردن مراحل قانونی هستند.

 

در اولین مرحله، فرد متقاضی باید با داشتن دلایل و مستندات قانونی، یک دادخواست مبنی بر فسخ ازدواج موقت و یا الزام مرد به بذل مدت در ازدواج موقت، تنظیم کرده و سپس، به یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه کند و دادخواست خود را به ثبت برساند. سپس دفاتر خدمات قضایی، برای رسیدگی دادخواست را به دادگاه صالح ارجاع می دهند.

 

دادگاه خانواده، دادگاه صالح برای رسیدگی به بحث فسخ نکاح و الزامبه بذل مدت می باشد. دادگاه مذکور، بعد از آن که دادخواست را دریافت کرد، دلایل خواهان مبنی بر فسخ نکاح و بذل مدت را بررسی کرده و در صورت لزوم ( فقط در فسخ نکاح)، زوجین یا یکی از آنها را به پزشکی قانونی ارجاع می دهد، تا متخصص پزشکی قانونی وضعیت جسمانی و روحی زوجین را بررسی نماید. اگر پزشکی قانونی، نیز این موضوع را تایید نماید، دادگاه حکم به باطل کردن صیغه محرمیت خواهد داد. در الزام مرد به بذل مدت، اثبات عسر و حرج برای دادگاه، الزامی می باشد.

 

 

آیا زن می تواند صیغه موقت را باطل کند

در بخش های قبل، به این سوال، پاسخ دادیم که آیا باطل کردن صیغه محرمیت، امکان پذیر است یا خیر؟ و در ادامه، در مورد مراحل باطل کردن این نوع از عقد نکاح، صحبت کردیم. هم چنین، گفتیم که انقضای مدت، بذل مدت و فسخ صیغه موقت قبل از موعد، روش های باطل کردن صیغه محرمیت می باشند.

همانطور که می دانیم، در نکاح دائم، اگرچه اصولا، مرد، حق طلاق و پایان دادن یک طرفه به عقد ازدواج را داشته، اما در موارد خاص قانونی، همچون، حق فسخ، شرط ضمن عقد و عسر و حرج زوجه، زن نیز می تواند برای طلاق یک طرفه یا پایان بخشیدن به نکاح، به طور قانونی، اقدام نماید.

بنابراین، ممکن است، این سوال در رابطه با صیغه محرمیت نیز مطرح شود که آیا زن می تواند صیغه موقت را باطل کند؟ به عبارت دیگر، در صورت عدم رضایت شوهر، در صیغه محرمیت، آیا زوجه می تواند، به صورت یک طرفه، برای پایان دادن به صیغه موقت، اقدام نماید؟

در پاسخ به این سوال که آیا زن می تواند صیغه موقت را باطل کند؟ باید گفت، همانند نکاح دائم، در عقد موقت، نیز در موارد خاص، این امکان، برای زن وجود داشته که به طور یک طرفه، به صیغه محرمیت خاتمه داده و برای باطل کردن صیغه موقت، اقدام نماید. این موارد، عبارتند از :

داشتن وکالت برای بذل مدت: چنانچه، در جریان صیغه موقت، شوهر به زن، وکالت برای بذل مدت دهد، زن می تواند برای باطل کردن صیغه محرمیت، از طریق بذل مدت، اقدام نماید. بنابراین، در پاسخ به این سوال که آیا زن می تواند صیغه موقت را باطل کند؟ باید گفت، یکی از روش های باطل کردن صیغه محرمیت، وکالت داشتن برای بذل مدت می باشد.

عسر و حرج زوجه: در شرایطی که مدت صیغه موقت، طولانی بوده و زوجه، به دلایلی، همچون سوء رفتار شدید شوهر، اعتیاد وی یا وجود بیماری روانی در او، در عسر و حرج، یعنی سختی و مشقت شدید، قرار گیرد، وی می تواند با مراجعه به دادگاه خانواده، درخواست الزام زوج به بذل مدت را به دادگاه، ارائه و صدور حکم بر بر الزام شوهر، بر بذل مدت را درخواست نماید.

فسخ صیغه محرمیت: یکی دیگر از راه های باطل کردن صیغه موقت، فسخ نکاح موقت می باشد؛ با این توضیح که، فسخ نکاح، اختصاص به نکاح دائم نداشته و در صیغه محرمیت نیز، چنانچه یکی از موارد فسخ، مانند جنون زوج، وجود داشته باشد، زوجه می تواند، با مراجعه به دادگاه خانواده، برای فسخ و باطل کردن صیغه موقت، اقدام نماید.

 

 

آثار باطل کردن صیغه محرمیت

 

در بخش قبل گفتیم که باطل کردن صیغه محرمیت به سه روش انقضا مدت، بذل مدت توسط مرد و فسخ نکاح از جانب طرفین امکان پذیر است. طبیعتا باطل کردن صیغه محرمیت ، از طریق هریک از این روش ها، آثاری برای طرفین به دنبال خواهد داشت؛ که شامل موارد ذیل می باشد:

 

به موجب ماده 1097 قانون مدنی، "در نکاح منقطع، هر گاه شوهر، قبل از نزدیکی، تمام مدت نکاح را ببخشد، باید نصف مهر را بدهد." بر اساس این ماده، بذل و بخشیدن مدت نکاح، سبب اسقاط حق زن برای دریافت مهریه، نمی شود؛ حتی اگر نزدیکی واقع نشده باشد، نیمی از مهریه به زن تعلق می گیرد. حتی فسخ صیغه موقت قبل از موعد، سبب سقوط حق زن در خصوص دریافت مهریه نمی شود.

 

باید به این نکته اشاره شود که بر اساس ماده 1098 قانون مدنی، در نکاح منقطع، اگر عقد از ابتدا باطل بوده و نزدیکی هم میان زوجین انجام نگرفته باشد، زن، حقی در خصوص دریافت مهریه ندارد و حتی اگر آن را دریافت کرده باشد، مرد می تواند آن را استرداد نماید. اما اگر زن، به فساد نکاح، آگاهی نداشته و نزدیکی، میان آنها وقوع پیدا کرده باشد، زن، در این حالت، مستحق دریافت مهرالمثل است.

 

در خصوص نفقه، باید به ماده 1113 قانون مدنی، اشاره کرد؛ بر اساس این ماده، در ازدواج موقت، زن، حق دریافت نفقه ندارد، مگر این که شرط شده یا آن که عقد، مبنی بر آن، منعقد شده باشد. در این حالت، با باطل کردن صیغه محرمیت، شرط مندرج در عقد نامه ازدواج موقت، نیز باطل می شود و مرد، دیگر وظیفه ای به پرداخت نفقه ندارد.

 

در خصوص عده باید گفت به موجب ماده 1152 قانون مدنی: "عده فسخ نکاح و بذل مدت و انقضای آن در مورد نکاح منقطع در غیرحامل دو طهر است مگر این که زن با اقتضای سن عادت زنانگی نبیند، که در این صورت 45 روز است." همچنین، در خصوص زن حامله قانون مدنی در ماده 1153، اینگونه مقرر کرده است که "عده طلاق و فسخ نکاح و بذل مدت و انقضای آن در مورد زن حامله تا وضع حمل است." بنابراین، زن بعد از به دنیا آمدن جنین، از عده خارج شده و مجددا می تواند ازدواج کند.

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد مراحل باطل کردن صیغه محرمیت در کانال تلگرام حقوق خانواده عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاور حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاور حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون مراحل باطل کردن صیغه محرمیت پاسخ دهند .

 

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- آیا باطل کردن صیغه عقد ازدواج موقت امکان پذیر است؟

بله امکان باطل کردن صیغه عقد ازدواج موقت در قانون مدنی پیش بینی شده است که این موضوع در متن مقاله توضیح داده شده است.

2- روش های باطل کردن صیغه عقد ازدواج موقت کدام است؟

انقضا مدت و بذل مدت و فسخ صیغه موقت از روش های باطل کردن صیغه عقد ازدواج موقت هستند که این موضوع در مدت مقاله توضیح داده شده است.

3- آثار باطل کردن صیغه عقد ازدواج موقت چیست؟

از آثار باطل کردن صیغه عقد ازدواج موقت می توان به پرداخت نصف مهریه در صورت عدم وقوع نزدیکی اشاره کرد که این موضوع در متن مقاله توضیح داده شده است.

منبع : آیا زن می تواند صیغه موقت را باطل کند

انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۰

مجازات زنان بی لباس


اسلام برای پوشش زنان حد و حدود مشخصی را در نظر داشته که این امر مورد توجه قانون گذار ما نیز بوده و عدم رعایت حجاب شرعی و کشف حجاب را جرم انگاشته و زنانی که اقدام به کشف حجاب و بی حجابی نمایند را به حکم جرم زنان و دختران بی حجاب محکوم خواهد نمود. مطابق ماده 638 قانون مجازات اسلامی مجازات بی حجابی، حبس و یا جزای نقدی خواهد بود.

 

 

حجاب در لغت به معنای در پرده کردن و روگیری است. مساله حجاب یکی از مسایل مهم مورد توجه در فقه و سنت اسلامی بوده و بر زنان مسلمان همواره واجب بوده که بدن و موی خود را بپوشانند و آن را از چشم نامحرمان در امان دارند. وجوب حجاب مورد توافق و قبول تمام فقهای شعیه و اهل سنت می باشد و از حیث شرعی و دینی زنان مسلمان ملزم به رعایت حجاب در حدود مذکور در اسلام می باشند.

از طرفی، شرع در وضع قانون و جرم انگاشتن برخی مسائل نقش مهمی داشته و با توجه به اینکه ایران یک کشور مسلمان است با تکیه بر شرع اسلامی برخی مسایل را جرم انگاری کرده و در صورت ارتکاب آن برای فرد مجازات پیش بینی نموده است. از جمله این مسائل می توان به مساله حجاب و کشف حجاب اشاره داشت که در سالهای اخیر موضوع بی حجابی در کشور ما از مهم ترین موضوعات مورد بحث است.

از این رو در این مقاله قصد داریم تا در رابطه با اینکه کشف حجاب و جرم بی حجابی چیست صحبت کرده و به بیان مجازات بی حجابی و کشف حجاب، همچنین حکم جرم زنان و دختران بی حجاب بپردازیم و نحوه رسیدگی به جرم کشف حجاب و بی حجابی را بیان کنیم. با ما همراه باشید.



جرم بی حجابی و کشف حجاب چیست

بی حجابی یعنی فرد آنچه در دین اسلام و شرع برای پوشش و حدود آن مشخص شده است را رعایت نکند. اسلام برای پوش زنان حد و حدود و مرزهایی را تعریف کرده است و تمامی زنان مسلمان ملزم به رعایت آن می باشند. حدود مورد نظر اسلام برای حجاب، پوشاندن کامل موی سر، دست ها و پا ها تا مچ و پوشاندن کامل باقی اعضای بدن به غیر از گردی صورت می باشد.

همانگونه که گفتیم یکی از منابع تاثیر گذار بر قانون کشور ما شرع بوده و از آنجا که شرع تاکید بر حجاب داشته یکی از مسایل مورد توجه قانون گذار نیز مساله حجاب بوده و در عدم رعایت آن را جرم انگاشته و برای آن مجازات تعریف کرده است. بنابراین چنانچه زنان و دختران اقدام به کشف حجاب نمایند و بی حجاب در انظار عمومی ظاهر گردند، مرتکب جرم کشف حجاب و بی حجابی شده اند و به مجازات بی حجابی و حکم جرم زنان و دختران بی حجاب محکوم خواهند شد.

جرم بی حجابی یعنی زنان بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند.

 

مجازات زنان بی حجاب چیست

همانگونه که در بالا بیان کردیم قانون گذار به مساله حجاب و عدم رعایت آن توجه ویژه ای داشته و بی حجابی و کشف حجاب را جرم انگاشته و برای آن مجازات تعیین کرده است. در ادامه به بیان مجازات جرم بی حجابی و حکم جرم زنان و دختران بی حجاب و کسانی که کشف حجاب کرده اند از منظر قانون می پردازیم که عبارت است از:

در تبصره ماده 638 قانون مجازات اسلامی آمده است که " زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر انظار عمومی ظاهر می شوند، به حبس از ده روز تا دو ماه و یا جریمه نقدی از پنجاه تا پانصد هزار ریال محکوم خواهند شد." این مجازات تعیین شده، مجازات بد حجابی یا بی حجابی زنان است.

بنابراین در مورد جرم بی حجابی که عملی حرام است مجازات در نظر گرفته شده برای فرد مرتکب به جرم بی حجابی، مجازات (حبس از ده روز تا دو ماه و یا جریمه نقدی از پنجاه تا پانصد هزار ریال ) البته باید توجه داشت که اگر قاضی لازم بداند و تشخیص دهد می تواند حبس را تبدیل به جریمه نقدی کند.

 

 

 

مجازات زنان بی لباس

در بخش های قبل، به این سوال پارسخ دادیم که جرم بی حجابی و کشف حجاب چیست و سپس، در مورد مجازات زنان بی حجاب، توضیح دادیم. همچنین، گفتیم که مطابق قانون مجازات اسلامی، مجازات زنان بی حجاب، حبس از ده روز تا دو ماه و یا جریمه نقدی از پنجاه تا پانصد هزار ریال می باشد.

به طور معمول، جرم بی حجابی و کشف حجاب، در کشور ما، با برداشتن بخشی از حجاب، مانند روسری، اتفاق می افتد که همانطور که گفتیم، مجازات این عمل، در قانون مجازات اسلامی مشخص شده است. اما، یکی از مصادیق بی حجابی و کشف حجاب، بی لباس بودن می باشد. از آنجا که به طور معمول، بی لباس بودن، در مقایسه با بی حجابی و کشف حجاب، از قبح بیشتری برخوردار می باشد، ممکن است، این سوال، مطرح شود که مجازات زنان بی لباس چیست؟ به عبارت دیگر، آیا مجازات زنان بی لباس، همان مجازات جرم بی حجابی و کشف حجاب می باشد؟

در پاسخ به این سوال که مجازات زنان بی لباس چیست؟ و اینکه، آیا مجازات زنان بی لباس، همان مجازات جرم بی حجابی و کشف حجاب می باشد؟ باید گفت، از آنجا که مجازات زنان بی لباس، به عنوان مجازات یک جرم مستقل، در قوانین جزایی کشور ما، مورد پیش بینی قرار نگرفته و اصل قانونی بودن جرم و مجازات، اقتضا دارد تا تعریف جرم و تعیین مجازات، بر اساس قانون باشد، در حال حاضر، مجازات زنان بی لباس، همان مجازات جرم بی حجابی و کشف حجاب، یعنی حبس از ده روز تا دو ماه و یا جریمه نقدی از پنجاه تا پانصد هزار ریال می باشد.

 

چه کسی می تواند از بی حجابی شکایت کند

در پاسخ به این سوال که چه کسی می تواند از بی حجابی شکایت کند باید گفت: بی حجابی و کشف حجاب یک عمل مجرمانه و در دسته جرایم با جنبه عمومی است، یعنی ارتکاب به آن نظم عمومی را جریحه دار می کند و از این رو هم مردم عادی و هم دادستان به عنوان مدعی العموم و نماینده جامعه می توانند این جرم را اعلام کنند و خواستار رسیدگی به آن بشوند. یا ضابطین دادگستری مانند پلیس امنیت اخلاقی یا نیروی انتظامی با فرد بی حجاب برخورد داشته و او را توقیف و جهت رسیدگی به دادسرا ارجاع دهند.

اقدامات نیروی انتظامی در این زمینه از وظایف مامورین نیروی انتظامی است و اجرای تکلیف قانونی آنهاست، بنابراین توصیه می شود در این موارد ابدا با پلیس درگیر نشوید و به پلیس توهین نکنید زیرا در این حالت تحت عنوان دو جرم بی حجابی و تمرد نسبت به مامور دولتی محاکمه خواهید شد.

اما در خصوص شکایت از جرم بی حجابی و کشف حجاب تحت عنوان شاکی خصوصی می توان گفت: علاوه بر اعلام جرم، بی حجابی می تواند با شکایت شاکی خصوصی نیز پیگیری شود. شاکی خصوصی باید کسی باشد که از این موضوع صدمه مستقیم دیده باشد و به عبارتی ذینفع باشد. اما اگر فردی صرفا و برحسب وظیفه دینی و اجتماعی می خواهد از بی حجابی شکایت کند، فقط می تواند اعلام جرم کند و بررسی این امر که جرم رخ داده یا خیر بر عهده قاضی است.

 

نحوه رسیدگی به جرم بی حجابی

همانطور که گفته شد، اعلام جرم بی حجابی توسط دادستان و مردم عادی، شکایت توسط شاکی خصوصی و برخورد ضابطان دادگستری مثل نیروهای انتظامی پلیس یا پلیس امنیت اخلاقی با فرد بی حجاب است که سبب رسیدگی به جرم بی حجابی و کشف حجاب می شود. اما پس از اعلام جرم کشف حجاب، توقیف یا شکایت تحت عنوان مجرمانه کشف حجاب، رسیدگی به فرد مرتکب جرم بی حجابی به نحو زیر انجام می شود:

فرستادن ابلاغیه: فرستادن ابلاغیه به صورت الکترونیکی بر روی سامانه ثنای فرد یا به صورت برگه کاغذی، جهت اعلام وقت رسیدگی و آگاهی وی از اینکه علیه او شکایتی اتفاق افتاده و باید جهت دفاع از خود در دادسرا حاضر شود.

ارجاع پرونده به دادسرا: در مرحله اول پرونده جهت تحقیقات مقدماتی به دادسرا ارجاع می شود.

صدور قرار منع تعقیب یا کیفر خواست و قرار جلب به دادرسی توسط دادسرا: در این مرحله دادسرا به جرم رسیدگی می کند و چنانچه ادله برای جرم بی حجابی و کشف حجاب کافی نباشد طبق اصل برائت برای فرد قرار منع تعقیب صادر کرده و در صورت کافی بودن ادله و مجرم شناختن وی برای او کیفر خواست یا قرار جلب به دادرسی صادر می نماید.

ارجاع پرونده به دادگاه کیفری جهت صدور حکم مجازات جرم زنان و دختران بی حجاب مطابق قانون مجازات اسلامی: پس از صدور کیفر خواست پرونده جهت رسیدگی بیشتر توسط قاضی و صدور حکم مجازات به دادگاه کیفری ارجاع می شود. در این مرحله نیز فرصت دفاع برای فرد باقی است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد جرم بی حجابی و مجازات زنان بی حجاب در کانال تلگرام حقوق کیفری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون جرم بی حجابی و مجازات زنان بی حجاب پاسخ دهند.

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- مجازات زنان بی حجاب چیست؟

مطابق قانون مجازات اسلامی و آنچه در ماده 638 این قانون آمده زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر انظار عمومی ظاهر می شوند به حبس از ده روز تا دو ماه و یا جریمه نقدی از پنجاه تا پانصد هزار ریال محکوم خواهند شد که در این مقاله به توضیح آن پرداخته ایم.

2- چه کسی می تواند از بی حجابی شکایت کند؟

مردم عادی می توانند با مراجعه به دادسرا و دادستان اعلام جرم نموده همچنین دادستان نیز به عنوان مدعی العموم می تواند اقدام به پیگیری این امر نماید که توضیحات آن در متن مقاله ارائه شده است.

3- نحوه رسیدگی به جرم بی حجابی چگونه است؟

پس از اعلام جرم پرونده به دادسرا ارجاع و در صورت مجرم شناختن فرد به دادگاه کیفری ارجاع خواهد شد که توضیحات کامل آن در متن مقاله آمده است.

منبع : مجازات زنان بی لباس

انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۰

معافیت مالیاتی ساخت پایگاه بسیج و کلانتری


نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت اول امروز مجلس و در جریان بررسی بخش درآمدی لایحه بودجه ۱۴۰۱، بندالحاقی ۴ و بند الحاقی ۵ در رابطه با مالیات و بند الحاقی ۱۱ در تبصره ۱۰ را بررسی کرده و آن را به تصویب کردند.

بر اساس بند الحاقی ۴ در تبصره ۱۰؛ کلیه بانک ها و مؤسسات اعتباری موظفند دو درصد (۲ درصد) از درآمد حاصل از هزینه های دریافتی بابت تراکنش ها را بدون افزایش آن ها در سال ۱۴۰۰ در نظام بانکداری الکترونیکی را به ردیف۱۶۰۱۶۴ نزد خزانه داری کل کشور واریز نمایند.

بر اساس بند الحاقی ۵ در تبصره ۱۰؛ وجوهی که توسط خیرین و اشخاص صرف احداث، تکمیل، تقویت و توسعه کلانتری ها و پاسگاه ها با تأیید فرماندهی انتظامی استان و پایگاه های بسیج و حوزه‌های بسیج و پروژه های عمرانی جهاد گران با تایید سپاه استان به عنوان هزینه قابل قبول مالیاتی تلقی شده و بنابراین، از ثبت نام اظهارنامه مالیاتی و پرداخت مالیات، معاف می باشد.

بر اساس بند الحاقی ۱۱ در تبصره ۱۰، وجوه ارزی حاصل از دعاوی و مطالبات خارجی از سوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، تا سقف دویست هزار میلیارد (۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال به ردیف ۱۶۰۱۶۵ جدول شماره(۵) این قانون واریز و بابت دیون ارزی داخلی و خارجی آن وزارتخانه تسویه می ­شود.

منبع: معافیت مالیاتی ساخت پایگاه بسیج و کلانتری

در ادامه بخوانید : معافیت مالیاتی ایثارگران

انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۰

ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1401


اظهارنامه مالیاتی، یک فرم تهیه شده از سوی سازمان امور مالیاتی کشور بوده که مودیان مالیاتی، باید هر ساله، اطلاعات دارایی و درآمد خود را، از طریق آن، به اداره مالیات ارسال کنند. ثبت نام اظهار نامه مالیاتی 1401، از طریق سایت سازمان امور مالیاتی کشور انجام گرفته و مهلت ثبت نام آن معمولا، برای اشخاص حقیقی، تا 15 تیر ماه و برای اشخاص حقوقی تا 7 شهریور ماهمی باشد.

 

 

مالیات ها، به عنوان یکی از مهم ترین منابع درآمدی دولت، به طور کلی، به دو گروه مالیات های مستقیم و مالیات های غیر مستقیم، تقسیم بندی می شود . مالیات های مستقیم نیز دارای زیرمجموعه های متعددی بوده که یکی از انواع آن، مالیات بر درآمد است. در این نوع از مالیات، مودیان مالیاتی باید در پایان هر سال مالی، با ثبت نام و ارسال اظهارنامه مالیاتی، اطلاعات مربوط به میزان درآمد ، سود ، زیان و هزینه های خود را برای سازمان امور مالیاتی کشور ارسال نمایند.

اظهارنامه مالیاتی، فرمی است که سازمان امور مالیاتی کشور، تهیه کرده و مودیان مالیاتی، باید هر ساله اطلاعات مالی خود را در آن وارد نموده و آن را برای اداره مالیات مربوطه، ارسال نمایند. اصولا، میزان مالیات مودیان، براساس این اظهار نامه های مالیاتی ، تعیین شده، مگر آنکه خلاف واقع بودن اظهارات مودیان مالیاتی برای سازمان امور مالیاتی کشور، احراز گردد. با توجه به اینکه نحوه ثبت و مهلت ثبت نام اظهارنامه مالیاتی، دارای ترتیب خاصی بوده، لازم است تا مودیان مالیاتی، با نحوه تکمیل و ثبت اظهارنامه مالیاتی و نکات مربوط به آن، آشنا شوند.

بنابراین، در این مقاله، ابتدا به این پرسش پاسخ می دهیم که اظهار نامه مالیاتی چیست؟ سپس، چگونگی تنظیم، مهلت ثبت نام و نحوه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1401 را توضیح داده؛ و در پایان، به بررسی نحوه پر کردن و ارسال این نوع از اظهارنامه، می پردازیم.



اظهار نامه مالیاتی چیست

اظهارنامه مالیاتی، فرمی است که سازمان امور مالیاتی کشور، تهیه کرده و مودیان مالیاتی، باید هر ساله اطلاعات مالی خود را در آن وارد نموده و آن را برای اداره مالیات مربوطه، ارسال نمایند. اصولا، سازمان امور مالیاتی کشور، براساس این اظهار نامه های مالیاتی ، نحوه محاسبه مالیات مودیان را مشخص می نماید، مگر آنکه خلاف واقع بودن اظهارات مودیان مالیاتی برای سازمان امور مالیاتی کشور، احراز گردد.

به بیان دیگر، اظهار نامه مالیاتی، کارنامه مالی سالیانه مودیان مالیاتی بوده که عملکرد مالی آن ها را در طول یک سال مالی، از یک فروردین ماه هر سال تا 29 اسفند ماه همان سال، در بر می گیرد. البته سال مالی مذکور، اختصاص به اشخاص حقیقی داشته و در مورد اشخاص حقوقی ، اگر سال مالی شرکت در اساسنامه با سال مالیاتی، متفاوت باشد، سال مالی شرکت، به عنوان مبدا محاسبه مهلت ارائه اظهارنامه در نظر گرفته می شود.

با توجه به اینکه چند سالی است که تسلیم اظهارنامه مالیاتی، به سازمان امور مالیاتی کشور، باید به شکل الکترونیکی و از طریق سایت مربوطه انجام گیرد، در بخش های بعد، به توضیح نحوه ثبت نام و تنظیم اظهارنامه مالیاتی از طریق سامانه اظهارنامه مالیاتی، می پردازیم.

 

 

چگونگی تنظیم اظهار نامه مالیاتی 1401

تا پیش از الکترونیکی شدن خدمات سازمان امور مالیاتی کشور، مودیان مالیاتی، ملزم بودند تا اظهارنامه های مالیاتی را بر روی فرم های کاغذی، تنظیم کرده و به اداره مالیات ارسال می کردند. بنابریان، مودیان مالیاتی، می بایست این فرم ها را از ادارات مالیاتی یا سایت آن، دریافت کرده و پس از پر کردن فرم های مربوطه، آن ها را به شکل حضوری به اداره مالیات خود تحویل می دادند که هم وقت گیر و هم زمانبر بود.

این روند، ادامه داشت تا اینکه، با راه اندازی سایت سازمان امور مالیاتی کشور www.intamedia.ir، اظهارنامه های الکترونیکی، جای اظهارنامه های کاغذی را گرفته و مودیان مالیاتی نیز ملزم گشتند تا از طریق مراجعه به سایت سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی tax.gov.ir که از زیر مجموعه های سایت سازمان امور مالیاتی کشور www.intamedia.ir می باشد، برای ثبت نام و ارسال اظهارنامه مالیاتی اقدام نمایند.

از آنجا که ثبت نام و ارسال اظهارنامه مالیاتی، از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی، دارای زمانبندی خاصی بوده و عدم رعایت این زمان، منجر به اعمال جریمه های مالیاتی می گردد، مطالعه مقاله زیر، جهت اطلاع از زمان ثبت نام اظهارنامه مالیاتی، پیشنهاد می شود.

 

 

 

 

مهلت ثبت نام اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۱

در بخش های قبل، به تعریف مفهوم اظهارنامه مالیاتی پرداخته و در مورد چگونگی تنظیم آن، توضیح دادیم. نکته ای که در رابطه با ثبت نام و اصلاح اظهارنامه مالیاتی ، باید مورد توجه قرار گیرد، آن است که مودیان مالیاتی که بر اساس قانون، ملزم به ارسال اظهارنامه مالیاتی به اداره مالیات خود بوده، باید در مهلت قانونی تعیین شده، برای این کار اقدام نمایند و در صورت بروز اشکال در تکمیل و ثبت نام،تا 30 روز می توانند برای ویرایش اظهار نامه های مالیاتی، اقدام نمایند.

در سال های گذشته، مهلت ثبت نام اظهارنامه مالیاتی، برای اشخاص حقیقی، 31 خرداد و برای اشخاص حقوقی، 31 تیر ماه بوده است. پیش بینی می شود، این مهلت، در خصوص سال 1401 نیز به همین صورت باشد؛ اما، با توجه به اینکه هنوز، مهلت ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1401 اعلام نشده، به محض اعلام، متن مقاله، به روز رسانی خواهد شد.

 

 

مهلت ثبت نام اظهارنامه مالیاتی ارزش افزوده 1401

مطابق ماده 3 قانون مالیات بر ارزش افزوده: « ارزش افزوده، تفاوت بین ارزش کالاها و خدمات عرضه شده، با ارزش کالاها و خدمات خریداری یا تحصیل شده، در یک دوره معین می‌ باشد. » بنابراین، در تعریف مالیات بر ارزش افزوده، می توان گفت، مالیاتی است که به تفاوت ارزش کالای تولید شده و کالای فروخته شده، تعلق گرفته و توسط مصرف کننده آن کالا، پرداخت می شود.

مهلت ثبت نام اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده کالاهای فروخته شده و خدمات ارائه شده در طول یک فصل، از طریق سامانه مالیات بر ارزش افزوده www.e-vat.ir و با توجه به قانون مالیات بر ارزش افزوده، حداکثر 15 روز پس از پایان آن فصل می باشد. چنانچه، قصد کسب اطلاعات بیشتر، در خصوص ثبت نام اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده را دارید، خواندن مقاله ای که در قسمت بیشتر بخوانید آمده است، پیشنهاد می گردد.

 

 

نحوه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1401

در بخش های قبل، در مورد چگونگی تنظیم اظهارنامه مالیاتی 1401 و همچنین، مهلت ثبت نام اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۱ صحبت کردیم. اما، از آنجا که ارسال اظهارنامه مالیاتی، منوط به انجام مراحل ثبت نام، در سایت امور مالیاتی کشور می باشد، در این بخش از مقاله، به بررسی نحوه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1401 می پردازیم.

ذکر این نکته ضروری است که ثبت نام در سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی، از جمله، ثبت نام اظهارنامه مالیاتی اشخاص حقیقی، دارای چهار مرحله بوده که عبارتند از: پیش ثبت نام الکترونیکی ، ثبت نام الکترونیکی ، راستی آزمایی اطلاعات و مرحله نهایی . پیش ثبت نام و ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1401، مطابق راهنمای تصویری زیر می باشذ:

ابتدا، عبارت سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی و یا نشانی tax.gov.ir را در مرورگر دستگاه خود، جستجو کرده تا مطابق تصویر زیر، وارد صفحه اصلی سایت سازمان امور مالیاتی کشور شوید.

 

اظهارنامه مالیاتی

 

2 بعد از ورود به صفحه اصلی سایت سازمان امور مالیاتی کشور، برای ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1401، بر روی گزینه ثبت نامالکترونیک کلیک کنید.

 

ارسال اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۱

 

3بعد از اینکه گزینه ثبت نام الکترونیک را کلیک کردید ، در صفحه جدید، مقررات مربوط به ثبت نام در سامانه مالیاتی کشور را ملاحظه می کنید. این مقررات را مطالعه کرده و در پایین صفحه، دکمه ورود به ثبت نام را کلیک نمایید.

 

ارسال اظهارنامه مالیاتی 1401

 

4 در این مرحله، نوع مودی را مشخص نمایید و پس از وارد کردن شماره ملی خود و عبارت امنیتی، در کادرهای تعیین شده، دکمه ورود به ثبت نام را بزنید.

 

اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۱

 

5در مرحله جدید، بر روی دکمه پیش ثبت نام جدید، کلیک نمایید.

 

ارسال اظهارنامه مالیاتی 1401

 

6بعد از ورود به صفحه پیش ثبت نام جدید ، کد پستی و شماره همراه خودرا در کادرهای مربوطه وارد کرده و بعد از وارد کردن عبارت امنیتی، دکمه پیش ثبت نام جدید را کلیک نمایید.

 

ثبت نام اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۱

 

پس از تکمیل مراحل ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1401، می توانید برای ثبت اظهار نامه مالیاتی و ارسال آن، به سازمان امور مالیاتی، اقدام نمایید. نحوه پر کردن و ارسال اظهارنامه مالیاتی، در بخش بعد توضیح داده شده است.

 

برای ورود به سامانه ثبت نام اظهارنامه مالیاتی کلیک کنید

 

 

نحوه پر کردن و ارسال اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۱

در بخش های قبل، در مورد مهلت ارسال اظهارنامه مالیاتی و نحوه ثبت نام آن توضیح دادیم. مودیان مالیاتی، پس از ثبت نام، باید برای پر کردن و ارسال اظهارنامه مالیاتی، اقدام نمایند. برای پر کردن و ارسال اظهارنامه مالیاتی 1401، لازم است تا بعد از اخذ کد رهگیری مالیاتی، مطابق مراحل زیر، اقدام شود:

ابتدا، عبارت سامانه عملیات الکترونیکی مالیاتی، یا نشانی tax.gov.ir را در مرورگر دستگاه خود، جستجو کرده تا مطابق تصویر زیر، وارد صفحه اصلی سایت سازمان امور مالیاتی کشور شوید.

 

اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۱

 

سپس در این مرحله، گزینه ورود به سامانه اظهارنامه حقیقی را کلیک نمایید.

 

ارسال اظهارنامه مالیاتی 1401

 

نام کاربری و رمز عبوری که هنگام ثبت نام به شما داده شده است را وارد نمایید.

 

ثبت نام اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۱

 

پس از ورود به سامانه، گزینه ثبت اظهارنامه جدید را انتخاب کنید.

 

ارسال اظهارنامه مالیاتی 1401

 

پس از انتخاب گزینه اظهارنامه جدید، می بایست، در کادرهای مربوطه، سال عملکرد و نوع فعالیت خود را وارد کرده و گزینه تایید را انتخاب کنید.

 

ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1401

 

در این صفحه، گزینه ویرایش را انتخاب کنید.

 

اظهارنامه مالیاتی

 

در این قسمت، اطلاعات هویتی خود، نظیر نام، نام خانوادگی، شماره شناسنامه و سایر موارد را در کادر مخصوص خود، وارد نمایید.

 

ارسال اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۱

 

در این گام، اطلاعات مرتبط با محل فعالیت خود، نظیر آدرس و کد پستی را وارد کنید.

 

اظهارنامه مالیاتی 1401

 

در این مرحله، باید، اطلاعات بانکی خود را وارد نمایید.

 

ثبت نام اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۱

 

پس از وارد کردن اطلاعات ضروری، قسمت اطلاعات اختصاصی، برای شما نمایش داده خواهد شد که اطلاعات، در آن، به صورت پیش فرض، ذخیره شده است. چنانچه قصد تغییر اطلاعات در خصوص اطلاعات اختصاصی را دارید، می توانید، اقدام به ویرایش آن ها نمایید.

بعد از وارد کردن اطلاعات اختصاصی، در قسمت اطلاعات فروش، اطلاعات فروش داخلی و خارجی خود را با استفاده از گزینه سبز رنگ افزودن، وارد کنید.

 

اظهارنامه مالیاتی 1401

 

بعد از این مرحله، اطلاعات مربوط به سود و زیان خود را در جدول زیر و در کادرهای سفید رنگ، وارد نمایید.

 

ارسال اظهارنامه مالیاتی 1401

 

پس از طی کردن تمامی مراحل، مالیات فرد، محاسبه شده و در جدولی مانند زیر، نمایش داده می شود که در صورت موافقت با آن برای رفتن به مرحله ثبت نهایی، گزینه ذخیره و ادامه را انتخاب کنید.

 

ثبت نام اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۱

 

در این مرحله، اطلاعات اظهارنامه شما، نمایش داده می شود و با انتخاب گزینه ثبت نهایی، به شما، یک کد رهگیری، داده خواهد شد.

 

اظهارنامه مالیاتی ۱۴۰۱

 

پیش از اقدام به پر کردن اظهارنامه مالیاتی، اطلاعات لازم را جمع آوری کرده و در جایی یادداشت نمایید، تا در موقع پر کردن و ارسال اظهارنامه، با مشکل عدم دسترسی به اطلاعات، مواجه نشوید.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ثبت نام اظهار نامه مالیاتی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون ثبت نام اظهار نامه مالیاتیپاسخ دهند .

سوالات متداول

 

1- چه کسانی ملزم به ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1401 هستند ؟

به طور کلی اشخاص حقیقی مانند تجار یا کسبه و اشخاص حقوقی مانند شرکت های ملزم هستند که اظهارنامه مربوط به سال مالیاتی 1401 را تکمیل کرده تا نسبت به تعیین میزان مالیات آن ها اقدام شود که جزئیات مربوط به آن در مقاله آمده است .

2- مهلت ثبت نام اظهارنامه ۱۴۰۱ تا چه زمانی است؟

مهلت ثبت نام اظهارنامه ۱۴۰۱ برای اشخاص حقیقی، تا پایان خرداد و برای اشخاص حقوقی تا پایان تیر ماه 1401 بوده که در متن مقاله به طور کامل توضیح داده شده است.

3- پس از ثبت نام اظهارنامه مالیاتی نحوه پر کردن اظهارنامه مالیاتی به چه شکل است؟

برای پرکردن و ارسال اظهارنامه مالیاتی باید به سایت tax.gov.ir مراجعه نموده و از قسمت خدمات اصلی گزینه اظهارنامه عملکرد اشخاص حقیقی یا حقوقی را انتخاب کنید که جزئیات آن در متن مقاله توضیح داده شده است.

منبع : ثبت نام اظهارنامه مالیاتی 1401

انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

چک بدون تاریخ


چک بدون تاریخ، به عنوان چک، اعتبار داشته و قید تاریخ در چک و مراجعه به دادگاه حقوقی یا اداره ثبت، از مراحل لازم برای به اجرا گذاشتن چک بدون تاریخ می باشد. همچنین، مطابق قانون صدور چک، داشتن تاریخ، از شرایط لازم برای شکایت کیفری چک، بوده و بنابراین، از نظر این قانون، چک بدون تاریخ، فاقد ضمانت اجرای کیفری می باشد.

 

 

بر اساس ماده 310 قانون تجارت مصوب 1311، چک، نوشته‌ ای است که به موجب آن، صادرکننده، وجوهی را که نزد محال‌ علیه دارد، به طور کامل یا مقداری از آن را، مسترد کرده یا به دیگری واگذار می‌نماید. منظور از محال علیه، در متن قانون، بانک می باشد.

با وجود آنکه چک ها، موجب سهولت در انجام معاملات و مراودات تجاری شده اند، اما از آنجا که برای آن ها، قوانین حقوقی و کیفری بسیاری تصویب شده است، لازم است پیش از استفاده از این نوع از سند تجاری، با این قوانین آشنا شد. یکی از مسائل مهمی که در صدور چک مطرح است، چک بدون تاریخ بوده که دارای قانون و روش های اجرا گذاشتن مخصوص به خود می باشد.

به همین دلیل، در این مقاله قصد داریم، به ذکر نکات لازم در مورد چک بدون تاریخ پرداخته؛ سپس، میزان اعتبار و قانون مربوط به این نوع چک را توضیح داده و در ادامه، نحوه به اجرا گذاشتن چک بدون تاریخ و جنبه کیفری آن را بررسی نماییم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، با ما همراه باشید.



آیا چک بدون تاریخ اعتبار دارد؟

چک ها، در انواع مختلفی، نظیر چک عادی، چک مسافرتی و رمز دار صادر می شوند و دارای مندجاتی، مانند کلمه چک، محل صدور، نام بانک محال علیه و شعبه آن، مبلغ چک به حروف و رقم، شماره حساب جاری دارنده حساب، نام و نام خانوادگی دارنده حساب جاری، امضای صاحب حساب و تمبر مالیاتی می باشد. یکی از مهمترین مندجات چک نیز تاریخ چک می باشد. امروزه با توجه به روی کار آمدن چک های صیادی، مسئله چک بدون تاریخ، مطرح نمی شود.

در همین راستا، ماده 311 قانون تجارت، مقرر داشته که ‌در چک، باید محل و تاریخ صدور، قید شده و به امضای صادرکننده برسد. اما سوالی که در این بخش مطرح می شود، این است که آیا چکی که بدون تاریخ صادر شود، از درجه اعتبار خارج است یا به عبارتی، آیا چک بدون تاریخ، اعتبار دارد؟

در پاسخ به این سوال می بایست، ابتدا اعتبار چک را در میان اسناد تجاری، بررسی نماییم. ماده 1 قانون صدور چک، مورخ سال 1355، در این راستا چنین مقرر داشته که چک های صادره، توسط بانک‌ های ایرانی یا شعب آنها در خارج از کشور، در حکم‌ اسناد لازم‌ الاجرا هستند و دارنده چک، در صورت مراجعه به بانک و عدم دریافت تمام یا قسمتی از وجه آن، می‌تواند طبق قوانین و آیین‌نامه‌ های مربوط به اجرای اسناد رسمی، وجه چک یا باقیمانده آن را از‌ صادرکننده، وصول نماید.

همانطور که گفته شد، چک از اعتبار اسناد لازم الجرا برخوردار است. اما، برای بررسی اعتبار چکی که بدون تاریخ صادر می شود، می بایست به ماده 311 قانون تجارت رجوع نماییم. بر اساس منطوق این ماده، تاریخ از شرایط مهم چک، دانسته شده است. اما با توجه به این موضوع که برای این ماده قانونی، ضمانت اجرایی، تعیین نشده است، نمی توان این ماده قانونی را دلیلی بر بی اعتباری چک بدون تاریخ دانست.

زیرا، در مورد سفته و برات بدون تاریخ، قانون به صراحت آنها را از اعتبار قانونی خارج دانسته است، اما برای چک، چنین تصریحی وجود ندارد و هیچ یک از مواد قانونی چک بدون تاریخ را از دایره اسناد لازم الاجرا خارج نداسته اند. از این سکوت قانون گذار، در مورد درجه اعتبار چک فاقد تاریخ، می توان نتیجه گرفت که ننوشتن تاریخ در چک، آن را از دایره اسناد لازم الاجرا خارج نمی کند.

البته، لازم به ذکر است که، پیش از اقدام برای ارائه چک بدون تاریخ به بانک و به اجرا گذاشتن آن، لازم است که دارنده، خود، برای درج تاریخ در این چک، اقدام نموده و سپس آن را به بانک، ارائه دهد، در غیر این صورت، وجه چنین چکی، قابل وصول نخواهد بود.

 

قانون چک بدون تاریخ

در بخش قبل، در مورد اعتبار چک بدون تاریخ صحبت نمودیم؛ اما در تایید مطالب گفته شده، در این قسمت، قوانین مربوط به چک بدون تاریخ را بررسی خواهیم نمود. لازم به ذکر است، می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این مورد، مقاله نحوه نوشتن چک را مطالعه نمایید. قانون چک بدون تاریخ، که به عبارتی، همان چک وعده دار نیز می باشد، در دو ماده قانونی در قوانین صدور چک و تجارت، ارائه شده است که این مواد قانونی، به شرح ذیل، می باشند:

ماده 311 قانون تجارت: «در چک، باید محل و تاریخ صدور، قید شده و به امضای صادرکننده برسد، پرداخت وجه نباید وعده داشته باشد.» همانطور که در ماده مزبور ملاحظه می کنید، در ماده 311، از تاریخ و محل صدور، به عنوان یکی از شرایط اساسی چک نام برده شده است.

بند ه ماده 13 قانون صدور چک: « در صورتی که ثابت گردد، چک، بدون تاریخ، صادر شده یا تاریخ واقعی صدور چک، مقدم بر تاریخ مندرج در متن چک باشد، صادرکننده چک، قابل تعقیب کیفری نیست.» به استناد این ماده قانونی، می توان ادعا نمود، چک بدون تاریخ، فاقد ضمانت اجرای کیفری بوده و تنها، از دادگاه حقوقی، قابل پیگیری می باشد.

 

 

 

نحوه به اجرا گذاشتن چک بدون تاریخ

در بخش های قبل، پس از بررسی چک بدون تاریخ و اعتبار آن، قوانین مربوط به آن را بررسی نمودیم. اما سوالی که در این بخش، مطرح می شود، این است که نحوه به اجرا گذاشتن چک بدون تاریخ، چگونه است، در این راستا در این بخش، نحوه به اجرا گذاشتن چک بدون تاریخ را بررسی خواهیم نمود.

بر اساس نظریه مشورتی اداره حقوقی دادگستری، وقتی کسی چکی را بدون تاریخ به کسی دهد، عرفا به معنای آن است که صادر کننده چک، اختیار گذاشتن تاریخ را به دارنده، داده است تا هر زمان، قصد وصول وجه آن را داشت، تاریخ آن را گذاشته و به بانک مراجعه و وجه را دریافت نماید، مگر اینکه خلاف این امر، اثبات گردد.

لذا، گذاشتن تاریخ از ناحیه دارنده، جعل و الحاق محسوب نشده و جرم نمی باشد. بنابراین، مرحله نخست در به اجرا گذاشتن چک بدون تاریخ یا چک وعده دار، درج تاریخ در آن می باشد، پس از درج تاریخ، می بایست از طریق یکی از سه روش ذیل، برای به اجرا گذاشتن این چک، اقدام نمود.

طرح دعوای حقوقی: در این روش، دارنده چک، می بایست، پس از اخذ گواهی عدم پرداخت چک از بانک، به یکی از دفاتر خدمات قضایی، مراجعه نموده و دادخواست خود را مبنی بر مطالبه وجه و سایر خسارات مربوطه، تنظیم نموده و گواهی عدم پرداخت بانک و کپی چک را ضمیه دادخواست کند. در این روش، دارنده چک، می‌ تواند علاوه بر تقاضای پرداخت مبلغ چک بدون تاریخ، هزینه‌ های دادرسی و خسارات خود را نیز از صادر کننده و ظهرنویسان مطالبه نماید.

اداره ثبت : روش بعدی اقدام برای اجرا گذاشتن چک بدون تاریخ، مراجعه به اداره ثبت می باشد. در این روش نیز دارنده چک، ابتدا به بانک، مراجعه نموده و گواهی عدم پرداخت، دریافت می نماید و سپس، به اداره ثبت مراجعه نموده و با ارائه مدارک لازم، از جمله چک و گواهی عدم پرداخت از ثبت محل، صدور اجراییه را درخواست می نماید.

پس از ابلاغ اجراییه به شخص بدهکار، او می بایست، ظرف 10 روز، برای پرداخت مبلغ مندرج در چک، اقدام نموده یا اموالی را برای پرداخت معرفی کند. در غیر این صورت، دارنده چک، می تواند تقاضای توقیف اموال صادرکننده چک و فروش اموال او را به اداره ثبت ارایه نماید .

اجرای مستقیم چک صیاد از طریق دادگاه حقوقی: اگرچه، برای ثبت چک صیادی در سامانه صیاد، لزوما باید، اطلاعات چک، من جمله، تاریخ چک در سامانه وارد گردد، اما در مورد چک صیاد نیز، ممکن است، تاریخ، پس از صدور چک، در آن، درج شده و سپس، چک در سامانه ثبت گردد.

در این صورت، اگر در تاریخ وصول چک، حساب صادر کننده، فاقد وجه باشد یا کسری مبلغ، داشته باشد، بانک، گواهی عدم پرداخت، صادر کرده و اطلاعات چک را در سامانه چک‌ های برگشتی بانک مرکزی، ثبت نموده و کد رهگیری دریافتی را بر روی گواهی‌ عدم پرداخت، درج می کند. سپس دارنده، به یکی از دفاتر خدمات قضایی، مراجعه کرده و با ارائه چک برگشتی و گواهی عدم پرداخت، درخواست صدور اجراییه را می نماید.

پس از درخواست صدور اجراییه و ارجاع پرونده به دادگاه، رئیس شعبه، موظف به بررسی چک و صدور اجرائیه می باشد. صادر کننده چک نیز 10 روز مهلت خواهد داشت تا بدهی خود را پرداخت نماید. در غیر این صورت، با درخواست دارنده چک، اجرای احکام، موظف به اجرای چک و توقیف اموال صادر کننده و جلب وی، برای وصول مبلغ خواهد بود.

 

آیا چک بدون تاریخ، کیفری است؟

در بخش های قبل، پس از بررسی چک بدون تاریخ و درجه اعتبار آن، قانون چک بدون تاریخ و نحوه به اجرا گذاشتن آن را بررسی نمودیم، اما از آنجا که در بسیاری از مواقع، این سوال، مطرح می شود، آیا چک بدون تاریخ، ضمانت اجرای کیفری دارد، یا خیر؟ در این بخش، به بررسی این مطلب پرداخته و به این سوال، پاسخ می دهیم که آیا این گونه از چک را از طریق محاکم کیفری نیز می توان پیگیری نمود؟

صدور چک بلامحل، بر اساس مواد 3 ، 7 و 10 قانون جدید صدور چک، با داشتن شرایط مشخص، قابل تعقیب جزایی می باشد. برای تعقیب کیفری چک می بایست، شاکی تا 6 ماه از تاریخ صدور، برای وصول وجه آن اقدام نموده و تا 6 ماه از تاریخ گواهی عدم پرداخت، اقدام به شکایت نماید.

اما باید بررسی نماییم، آیا چکی که بدون تاریخ صادر شود، نیز دارای ضمانت اجرای کیفری می باشد، به استناد ماده 11 قانون صدور چک که چک وعده دار را فاقد ضمانت اجرای کیفری می داند، می توان نتیجه گرفت چک بدون تاریخ، از اعتبار چک و جنبه لازم الاجرا بودن، خارج نیست و تنها فاقد ضمانت اجرای کیفری تلقی می گردد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد چک بدون تاریخ در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون چک بدون تاریخ پاسخ دهند.

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- آیا چک بدون تاریخ اعتبار دارد؟

بله چک بدون تاریخ مانند سایر چک ها از اعتبار اسناد لازم الاجرا برخوردار می باشد برای کسب اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه نمایید.

2- نحوه به اجرا گذاشتن چک بدون تاریخ چگونه است؟

برای به اجرا گذاشتن چک بدون تاریخ می بایست تاریخ توسط دارنده چک در آن قید شده و سپس از طریق دادگاه عمومی یا اداره ثبت اقدام به وصول آن نماید برای دریافت جزئیات بیشتر به متن مقاله مراجعه نمایید.

3- آیا چک بدون تاریخ کیفری است؟

خیر به استناد ماده 11 قانون صدور چک که چک وعده دار را فاقد ضمانت اجرای کیفری می داند چک بدون تاریخ نیز ضمانت اجرای کیفری نخواهد داشت برای کسب اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه نمایید.

منبع : چک بدون تاریخ

انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی


پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی، در منازل استیجاری، بر عهده مستاجر ملک می باشد. میزان و نحوه محاسبه هزینه مدیریت پسماند مسکونی، از طریق فرمولی است که در دستور العمل اعلامی شهرداری هر شهر، به طور جداگانه، اعلام می گردد. برای پرداخت این گونه از عوارض نیز می توان از طریق سایت تهران من یا اپلیکیشن آن اقدام نمود.

 

 

بر اساس قانون مدیریت پسماندها، پسماندها، شامل پسماندهای عادی، پسماندهای پزشکی یا همان بیمارستانی، پسماندهای ویژه، پسماندهای کشاورزی و پسماندهای صنعتی تقسیم می‌ شوند و دستگاه های اجرایی، مانند شهرداری، موظف به اتخاذ تدابیر لازم جهت بازیافت و دفع آنها می باشند.

از آنجا که واحدهای مسکونی و غیر مسکونی، بر اساس میزان پسماند خود، موظف به پرداخت هزینه لازم برای جمع آوری، حمل، دفع و پردازش زباله ها می باشند، لازم است، با میزان این هزینه، نحوه محاسبه و پرداخت آن و همچنین، اشخاص مسئول پرداخت این نوع از عوارض شهری آشنا شوند.

در همین راستا، در این مقاله قصد داریم، هزینه مدیریت پسماند مسکونی در سال ۱۴۰۱ را بررسی نموده و در ادامه، به توضیح اشخاص موظف به پرداخت این گونه از عوارض در منازل استیجاری، نحوه محاسبه و پرداخت عوارض پسماند، از طرق سامانه تهران من و اپلیکیشن تهران من خواهیم پرداخت. برای کسب اطلاعات بیشتر، با ما همراه باشید.



هزینه مدیریت پسماند مسکونی در سال 1401

بر اساس پیوست 4 و 13 بودجه شهرداری تهران و سازمان ها و شرکت‌ های تابعه، هزینه مدیریت پسماند در سال ۱۴۰۱، شامل حمل، جمع آوری و دفع پسماندها در بخش های عادی، پزشکی، صنعتی، کشاورزی، ساختمانی و عمرانی، به شرح زیر تعیین شده است:

هزینه جمع‌ آوری و حمل پسماندهای پزشکی، به روش مکانیزه، کماکان به ازای هر کیلوگرم، مبلغ 700 تومان می باشد.

به ازای جمع آوری و حمل هر کیلوگرم پسماندهای کشاورزی و صنعتی، مبلغ 360 تومان دریافت می گردد.

به ازای دفن هر کیلوگرم دفن بهداشتی پسماندهای پزشکی و ویژه، در سلول های دفن بهداشتی، مبلغ 1040 تومان، محاسبه و دریافت می گردد که می بایست، علاوه بر هزینه جمع‌ آوری و حمل، پرداخت گردد.

هزینه از بین بردن پسماندهای ویژه، با استفاده از روش زباله‌ سوز، به ازای هر کیلوگرم، مبلغ 3450 تومان تعیین می ­‌گردد که می بایست، علاوه بر هزینه جمع‌ آوری و حمل، پرداخت گردد.

هزینه جمع‌ آوری و حمل پسماندهای پزشکی، به روش مخزن متحرک، در صورت استقرار سیستم حمل، به ازای هر کیلوگرم، 3200 تومان می باشد.

آبونمان ماهیانه، برای کلیه مراکز پزشکی، بهداشتی و درمانی واقع در شهر تهران، مبلغ 130000 تومان، به عنوان هزینه ثابت خدمات مدیریت پسماندهای پزشکی می باشد که با توجه به شرایط خاص همه‌ گیری کرونا و حمایت از جامعه پزشکی، آبونمان ماهیانه، به میزان پنجاه درصد تعرفه مذکور دریافت می گردد.

هزینه مدیریت پسماند در مورد پسماندهای عمرانی و ساختمانی، از تولیدکنندگان این نوع پسماند، هم زمان با صدور پروانه ساختمانی یا مجوز فعالیت عمرانی، از قرار مبلغ 3500 تومان، به ازای هر مترمکعب پسماند ساختمانی و عمرانی، به عنوان قیمت پایه سال 1401، بابت هزینه‌ های نظارت بر جمع‌ آوری، مسیردهی برای حمل و اقدام به پردازش و دفع، محاسبه و دریافت می گردد.

هزینه جمع‌ آوری و حمل یک کیلوگرم پسماند عادی یا همان پسماند مسکونی، در شهر تهران، 165 تومان و هزینه دفع یک کیلوگرم پسماند عادی، در شهر تهران، 78 تومان می باشد.

لازم به ذکر است، هزینه های مدیریت پسماند مسکونی، می بایست به طور سالانه، پرداخت گردند و در صورت عدم پرداخت، مبلغ این نوع از عوارض، مشمول جریمه 9 درصدی خواهد شد و همچنین، شهرداری می تواند، از طریق دستگاه های ذی ربط ، اقدام به قطع برق و گاز این منازل نماید.

 

پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی بر عهده مالک است یا مستاجر

در بخش قبل، هزینه مدیریت پسماند مسکونی در سال ۱۴۰۱ را بر اساس قانون بودجه سال 1401 و عواقب عدم پرداخت آن را بیان نمودیم. اما سوالی که در این بخش مطرح می شود، این است که پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی در املاک اجاری به چه شکل می باشد؟

استفاده از املاک استیجاری، هزینه هایی مانند تعمیرات کلی و جزئی، عوارض نوسازی، عوارض پسماند، بهای خدمات شهری مانند آب، برق، گاز و شارژ ساختمان را به همراه داشته، که برخی از این موارد، برعهده موجر و برخی بر عهده مستاجر می باشد، به عنوان مثال پرداخت عوارض نوسازی، بر عهده موجر می باشد.

اما در مورد هزینه مدیریت پسماند باید گفت که در املاک استیجاری، در صورتی که توافقی، در مورد پرداخت این نوع از عوارض شهرداری، انجام نگیرد، پرداخت این هزینه بر عهده مستاجر خواهد بود. برای مطالعه بیشتر در مورد مسئول پرداخت هزینه های ساختمان می توانید، مقاله زیر را مطالعه نمایید.

 

 

 

میزان و نحوه محاسبه هزینه مدیریت پسماند مسکونی

در بخش های قبل، هزینه مدیریت پسماند مسکونی، در سال ۱۴۰۱ و پرداخت کننده این نوع از عوارض را در املاک مسکونی استیجاری توضیح دادیم. در این بخش، میزان و نحوه محاسبه هزینه مدیریت پسماند مسکونی را بیان خواهیم نمود. بهای خدمات پرداختی، توسط مودیان پسماند عادی، برای واحدهای مسکونی، بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران به نحو زیر محاسبه می گردد:

 

پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی

 

بر اساس این مصوبه، هزینه مدیریت پسماند واحدهای مسکونی، به واحدهایی که در حال سکونت و بهره برداری هستند، تعلق می گیرد و در صورتی که مالکان واحدهای مذکور، با گواهی مدارک و مستندات، از اداره برق منطقه، اثبات نمایند واحد مذکور، خالی از سکنه و بهره برداری می باشد، به آن، بهای خدمات مدیریت پسماند، تعلق نخواهد گرفت.

همچنین، بر اساس این مصوبه، مالکین و ذی نفعان واحدهای مسکونی واقع در محدوده شهر و حریم تهران، مکلف به پرداخت بهای خدمات مدیریت پسماند بوده و در صورت انتقال یا واگذاری اینگونه از املاک، بدون پرداخت و تسویه‌ حساب بهای خدمات مدیریت پسماند، پرداخت بدهی معوقه، بر عهده شخص انتقال‌ گیرنده خواهد بود.

 

پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی از طریق سایت تهران من

در بخش های قبل، ابتدا هزینه مدیریت پسماند مسکونی در سال 1401 را توضیح داده و در ادامه، میزان و نحوه محاسبه هزینه مدیریت پسماند مسکونی را بیان نمودیم. هزینه مدیریت پسماند مسکونی به روش اینترنتی و از طریق سامانه تهران من، قابل پرداخت است، در این بخش، به آموزش نحوه پرداخت این نوع از عوارض شهرداری، از طریق سایت تهران من، خواهیم پرداخت.

برای پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی، می توان از طرق گوناگونی اقدام نمود. یکی از این موارد، پرداخت از طریق سامانه تهران من می باشد. برای پرداخت از این طریق، می بایست ابتدا، به سایت تهران من، به آدرس my.tehran.ir وارد شده و روی گزینه صحت سنجی شماره شناسایی ملک، آپارتمان و واحد غیر مسکونی کلیک نمایید.

 

میزان هزینه مدیریت پسماند مسکونی

 

سپس، از طریق بخش یافتن شماره شناسایی ملک از طریق نقشه، شماره شناسایی ملک خود را کپی کرده و در کادر مربوطه، وارد نموده و روی گزینه تایید کلیک نمایید.

 

نحوه پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی

 

پس از مشاهده تصویر زیر، روی گزینه استعلام بدهی کلیک نمایید.

 

محاسبه هزینه مدیریت پسماند مسکونی

 

در ادامه، شماره موبایل و کد امنیتی را وارد نموده و روی گزینه دریافت پیامک تایید، کلیک نمایید.

 

پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی

 

پس از مشاهده پیام (اطلاعات بدهی ملک برای شما ارسال شد)، می توانید پیغام زیر را از بخش پیامک گوشی همراه خود مشاهده نمایید.

 

میزان هزینه مدیریت پسماند مسکونی

 

پس از مشاهده پیام فوق، می توانید با کلیک بر روی لینک پرداخت، بهای هزینه مدیریت پسماند مسکونی خود را پرداخت نمایید.

 

نحوه پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی از طریق اپلیکیشن تهران من

در بخش های قبل، پس از توضیح هزینه مدیریت پسماند مسکونی در سال ۱۴۰۱، به بررسی این موضوع پرداختیم که پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی، بر عهده مالک است یا مستاجر و سپس، میزان و نحوه محاسبه هزینه مدیریت پسماند مسکونی و نحوه پرداخت آن را از طریق سامانه تهران من آموزش دادیم. در این بخش، به آموزش نحوه پرداخت این نوع از عوارض، از طریق اپلیکیشن تهران من خواهیم پرداخت.

برای پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی، از طریق اپلیکیشن تهران من، ابتدا این نرم افزار را بر روی گوشی همراه خود، نصب نموده و روی گزینه ثبت نام کلیک نمایید.

 

نحوه پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی

 

در قسمت بعد، اطلاعات خواسته شده، اعم از کد ملی، تاریخ تولد، شماره تلفن، نام کاربری و رمز عبور را تکمیل نمایید.

 

محاسبه هزینه مدیریت پسماند مسکونی

 

سپس، از صفحه نخست، بر روی ورود کلیک نموده و شماره همراه خود، را وارد نمایید تا پیامکی، حاوی کد فعال سازی، برای شما ارسال شود.

 

پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی

 

در این قسمت، وارد صفحه خدمات اپلیکیشن تهران من می شوید. برای پرداخت عوارض شهرداری از نوع عوارض مدیریت پسماند واحدهای مسکونی، بر روی گزینه ملک من، کلیک نمایید.

 

میزان هزینه مدیریت پسماند مسکونی

 

سپس، در صفحه خدمات ملک من، دکمه املاک من، را بزنید.

 

نحوه پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی

 

در صفحه پیش رو، روی گزینه افزودن ملک جدید کلیک نمایید.

 

محاسبه هزینه مدیریت پسماند مسکونی

 

در نهایت، با ثبت مشخصات ملک خود می توانید، هزینه مدیریت پسماند مسکونی خود را پرداخت نمایید.

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- هزینه مدیریت پسماند مسکونی در سال 1400 چقدر است؟

هزینه جمع آوری و حمل یک کیلوگرم پسماند عادی یا همان پسماند مسکونی در شهر تهران 165 تومان و هزینه دفع یک کیلوگرم پسماند عادی در شهر تهران 78 تومان می باشد برای دریافت اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه نمایید.

2- پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی بر عهده مالک است یا مستاجر؟

پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی در منازل استیجاری بر عهده مستاجر ملک می باشد که در متن مقاله با ذکر جزئیات بیان شده است.

3- نحوه پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی چگونه است؟

برای پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی می توان از سامانه تهران من و اپلیکیشن تهران من اقدام نمود برای دریافت جزئیات بیشتر به متن مقاله مراجعه نمایید.

منبع : پرداخت هزینه مدیریت پسماند مسکونی

انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

صرافی بیت پین bitpin.ir


صرافی بیت پین، بستری امن را برای سرمایه گذاری ایرانیان، در بازار رمز ارز ها، فراهم آورده است. جهت ثبت نام در این صرافی، می توان از طریق ورود به سایت bitpin.ir، گزینه ثبت نام و برای احراز هویت، از طریق بخش حساب کاربری، گزینه شروع احراز هویت این سایت، اقدام نمود. خرید و فروش رمز ارز ها در این صرافی، نیز از بخش پلتفرم خرید و فروش، امکان پذیر است.

 

 

یکی از پلتفرم های مطمئن معاملاتی که برای خرید و فروش رمز ارز ها، در ایران، طراحی و راه اندازی شده است، سایت صرافی آنلاین ارز دیجیتال بیت پین، به نشانی اینترنتی bitpin.ir، می باشد که تا کنون، سابقه ای درخشان، از خود در زمینه ارز های دیجیتال، به جای گذاشته است.

صرافی بیت پین، امکان معامله رمز ارز ها را برای کاربران ایرانی، اتباع خارجی و حتی شرکت ها فراهم آورده است. این صرافی ارز دیجیتال، خدمات و امکانات متنوعی داشته و در سال های اخیر، امکانات خود را بیش از این نیز توسعه داده تا جذابیت های بازار ارز های دیجیتال را بیشتر از این، به کاربران خود، نشان دهد. کاربران ایرانی به راحتی، می توانند با ورود به سایت bitpin.ir، از خدمات این صرافی، بهره مند گردند.

با توجه به اینکه صرافی بیت پین، دارای خدمات متنوعی، برای سرمایه گذاری ایرانیان، در زمینه کریپتو، می باشد، در ادامه، در رابطه با معرفی صرافی بیت پین، ورود به سایت bitpin.ir، ثبت نام و نحوه احراز هویت در این صرافی، ورود به حساب کاربری بیت پین، نحوه خرید و فروش در این پلتفرم، دانلود اپلیکیشن آن و همچنین، دیگر خدمات این صرافی آنلاین ارز های دیجیتال، مطالبی آورده شده است.

 

برای ورود به سایت صرافی بیت پین کلیک کنید.

 

صرافی بیت پین

 

 

کاربران برای ورود به سایت صرافی بیت پین باید به آدرس bitpin.ir مراجعه کنند.

 



معرفی صرافی بیت پین bitpin.ir

صرافی بیت پین، متعلق به شرکت سنا ایمن مبادله است که در حوزه مالی و سرمایه گذاری و ارتباطات و فناوری اطلاعات، یکی از هولدینگ های مطرح و پیشرو در ایران، محسوب می شود. بیت پین، با درک نیاز جامعه ایران، به وجود یک پلتفرم ایمن و کاربر پسند، جهت معاملات ارز های دیجیتال مختلف، ایجاد شد. این صرافی، شرایطی را برای افراد فراهم آورده است تا بتوانند به سادگی، روی بیت کوین، به عنوان یک دارایی امن و پربازده و همینطور سایر ارز های دیجیتال مطرح، سرمایه گذاری کنند.

صرافی بیت پین که در سال نود و نه راه اندازی شد، تنها پلتفرمی است که نماینده قانونی، در کمیته ارز های دیجیتال و بلاک‌ چین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کشور را دارد. تیم بزرگی که در این صرافی فعال بوده، متشکل از گروهی جوان خلاق و متخصص، از بهترین دانشگاه های کشور می باشد. این تیم، همواره تلاش دارند تا بهترین و مطلوب ترین خدمات خود را در صرافی بیت پین، به مشتریان خود، ارائه دهند. پشتیبانی شبانه روزی، در 7 روز هفته نیز یکی دیگر از نقاط قوت صرافی بیت پین محسوب می شود.

دنیای رمز ارز ها، مملو از فرصت های بالقوه و پربازده است که برای هر کسی، با هر سطح درآمدی، مناسب است. صرافی بیت پین، استفاده از این فرصت ها را هم برای افراد مبتدی و هم برای حرفه ای های بازار، تسهیل نموده است. این پلتفرم، از امنیت بسیار بالایی برخوردار است و خدمات و امکانات متنوع و متفاوتی را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.

همچنین، از آنجایی که در کشور ایران، تاسیس شده است، موانع صرافی های خارجی را ندارد و به راحتی، با کارت بانکی و مدارک شناسایی ایران، می شود در این وب سایت، فعالیت کرد و هیچ دغدغه و نگرانی، بابت بلوکه شدن حساب یا تغییر آی پی نداشت. سایت صرافی بیت پین، به نشانی اینترنتی bitpin.ir، یکی از بهترین های حوزه کریپتو در ایران می باشد که تا به امروز، نام خوشی از خود به جای گذاشته است.

 

 

راهنمای ثبت نام در صرافی بیت پین bitpin.ir

ثبت نام در صرافی ارز دیجیتال بیت پین کهدر داخل کشور ایران فعالیت می کند، به دلیل اینکه نیاز به استفاده از هیچگونه نرم افزار تغییر آی پی ندارد، بسیار آسان است و شما می توانید، همانند صرافی نیل، به راحتی در این پلتفرم، ثبت نام کنید و از خدمات آن، استفاده نمایید.

 

برای ثبت نام در صرافی بیت پین، پس از ورود به سایت bitpin.ir، از بالای صفحه سمت چپ، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

 

صرافی بیت پین

 

سپس، با استفاده از آدرس ایمیل و یا شماره موبایل خود، ثبت نام خود را در این سیستم آغاز نمایید. قوانین و مقررات را با دقت کامل مطالعه فرمایید و در صورت توافق، تیک کادر را بزنید. همچنین، اگر کد دعوت از طرف دوستان خود دارید، در کادر بعدی آن را وارد نمایید. البته این کار، کاملا اختیاری است و هیچ اجباری، برای پر کردن این فیلد نیست. سپس، بر روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

 

ثبت نام در صرافی بیت پین

 

حال، کدی که به شماره تلفن همراه و یا ایمیل شما ارسال شده است را در کادر مربوطه وارد نمایید، سپس، گزینه ارسال را انتخاب کنید.

 

ورود به سایت bitpin.ir

 

در این صفحه، نام و نام خانوادگی خود را وارد کنید و سپس، یک رمز عبور، برای خود انتخاب نمایید که داری ویژگی های لازم، از جمله حروف کوچک و بزرگ لاتین و اعداد باشد. سپس، در فیلد سوم، رمز عبور خود را مجددا تکرار نمایید. توجه داشته باشید، رمز عبور شما، می بایست حداقل 8 کاراکتر باشد. در گام آخر، گزینه ورود را بزنید.

 

احراز هویت در صرافی بیت پین

 

شما، در این مرحله، موفق به ساخت یک حساب کاربری در صرافی بیت پین شده اید.

 

همچنین، یکی از راه های کسب درآمد غیر مستقیم، در این وب سایت، استفاده از کد معرف یا همان کد دعوت است. برای این کار، بر روی عکس پروفایل خود، در بالای صفحه کلیک کنید و سپس، گزینه دعوت از دوستان را انتخاب نمایید.

 

صرافی بیت پین

 

دو روش، برای دعوت از دوستان تان در این پلتفرم وجود دارد که می توانید، یا آن ها را از طریق شبکه های اجتماعی دعوت کنید و یا اینکه لینک دعوت را برای آن ها بفرستید تا بتوانند از آن طریق، مستقیما، در صرافی بیت پین، ثبت نام کنند.

 

ثبت نام در صرافی بیت پین

 

30 درصد از کارمزد های معاملاتی هر کدام از دوستان شما که از این طریق، در صرافی بیت پین، ثبت نام کنند، به شما خواهد رسید. به این ترتیب، هم شما و هم دوستانتان، می توانید از خدمات و امکانات عالی پلتفرم صرافی بیت پین، نهایت استفاده را ببرید و تجربه ای دلچسب و منحصر به فرد، از سرمایه گذاری و معامله در بازار ارز های دیجیتال را داشته باشید. به همین راحتی و سادگی! حال، باید برای گام مهم و ضروری بعدی، یعنی احراز هویت اقدام کنید که در بخش بعدی، به طور کامل، توضیح داده شده است.

 

 

 

 

 

 

 

نحوه احراز هویت در صرافی بیت پین bitpin.ir

حال، که مراحل اولیه ثبت نام خود را با موفقیت به اتمام رسانده اید، لازم است برای تکمیل ثبت نام خود، در صرافی ارز های دیجیتال بیت پین، مراحل احراز هویت را نیز در این پلتفرم، انجام دهید تا به راحتی، بتوانید از خدمات این صرافی، برای انجام معاملات رمز ارز ها، به صورت آنلاین، استفاده کنید.

 

افرادی که قصد خرید و فروش بدون واسطه رمز ارز ها را دارند، می توانند از طریق سایت رمزینکس، به نشانی ramzinex.com، اقدام نمایند.

 

پس از ورود به حساب کاربری تان، قبل از هر اقدام دیگری، به سراغ انجام فرآیند احراز هویت خود، در این سامانه بروید. برای انجام احراز هویت، در حساب کاربری خود، از بالای صفحه، سمت چپ، گزینه حساب کاربری را انتخاب کنید.

 

ورود به سایت bitpin.ir

 

سپس، بر روی گزینه سبز رنگ شروع احراز هویت کلیک نمایید.

 

احراز هویت در صرافی بیت پین

 

مراحل احراز هویت شما، در صرافی بیت پین، شامل چندین مرحله است. اگر با شماره موبایل خود ثبت نام کرده اید، ابتدا، می بایست، آدرس ایمیل خود را در سیستم، تایید کنید. بدین منظور، آدرس ایمیل خود را در کادر مربوطه وارد کرده و گزینه ارسال کد را بزنید.

 

صرافی بیت پین

 

سپس، کدی که به ایمیل تان ارسال شده را وارد کرده و گزینه تایید را بزنید.

 

ثبت نام در صرافی بیت پین

 

در این مرحله، اطلاعات مربوط به کارت شناسایی خود را به طور دقیق وارد نمایید. این اطلاعات، شامل نام و نام خانوادگی، کد ملی، جنسیت و تاریخ تولد شما می باشد. سپس، در کادر پایینی، تصویر کارت ملی خود را آپلود نمایید تا صرافی بیت پین، بتواند اطلاعات شما را تطبیق دهد.

در این بخش، سه گزینه متفاوت برای احراز هویت سه گروه مختلف، از سرمایه گذاران، وجود دارد که شامل کاربران ایرانی، اتباع خارجی و شرکت ها می باشد. هر کدام را که مناسب شخص شما است، انتخاب نمایید. هر بخش، اطلاعات متفاوتی را از شما می خواهد که مطابق با کادر های داده شده، می بایست وارد کنید. پس از وارد کردن اطلاعات خواسته شده، گزینه تایید را بزنید تا به مرحله بعد بروید.

 

ورود به سایت bitpin.ir

 

گام بعدی، مربوط به تایید کارت بانکی شما است. بدین منظور، بر روی گزینه افزودن کارت بیشتر، کلیک کنید و شماره کارت و شماره شبا خود را در آن بخش، وارد نمایید. سپس، گزینه تایید را انتخاب نموده تا به مرحله بعدی بروید.

 

احراز هویت در صرافی بیت پین

 

اگر تمام مراحل را تا به اینجا، درست و موفقیت آمیز طی کرده باشید، احراز هویت، سطح 2 شما با موفقیت تکمیل شده است. حال، گزینه ای به شما نمایش داده می شود که بتوانید به سطح 3 ارتقا پیدا کنید و عملیات واریز و برداشت بیشتری داشته باشید؛ برای این کار، بر روی گزینه تکمیل پروفایل و ارتقا به سطح 3 بزنید.

 

در این مرحله، می بایست تصویر تعهد نامه خود را بارگذاری کنید. ابتدا، بر روی گزینه راهنما کلیک کرده و متن تعهد نامه را به صورت دست نویس بنویسید. متن نوشته شده را امضا کرده و تاریخ بزنید. سپس، عکس سلفی خود را به همراه تعهد نامه و کارت ملی گرفته و در قسمت بارگذاری تعهد نامه آپلود نمایید.

 

صرافی بیت پین

 

نتیجه احراز هویت شما، در اسرع وقت، توسط صرافی بیت پین، بررسی شده و به شما اطلاع داده خواهد شد. بعد از تایید، می توانید برای سطوح کاربری بالاتر نیز در این پلتفرم، اقدام کنید که توضیحات مربوط به هر سطح کاربری و ویژگی های آن را در سایت بیت پین، می توانید مشاهده نمایید.

 

 

راهنمای ورود به حساب کاربری صرافی بیت پین bitpin.ir

جهت ورود به حساب کاربری صرافی ارز دیجیتال بیت پین، برای استفاده از خدمات متنوع این صرافی آنلاین رمز ارز ها و انجام معاملات رمز ارزی، می توانید به راحتی، پس از ورود به سایت bitpin.ir، از طریق یکی از مرورگر های اینترنتی خود و با توجه به مراحل زیر، پیش بروید:

 

پس از ورود به سایت bitpin.ir، از قسمت بالای صفحه، سمت چپ، گزینه ورود را بزنید.

 

ثبت نام در صرافی بیت پین

 

سپس، شماره تلفن همراهی که با آن، در صرافی بیت پین، ثبت نام کرده اید و رمز عبور خود را وارد کنید و بر روی گزینه ورود بزنید.

 

ورود به سایت bitpin.ir

 

حال، کد تاییدی که به تلفن شما ارسال شده است را وارد نموده و بر روی گزینه تایید، کلیک کنید.

 

احراز هویت در صرافی بیت پین

 

اکنون، وارد حساب کاربری خود می شوید. برای شارژ کردن کیف پول ارز دیجیتال خود، می توانید به قسمت کیف پول بروید.

 

صرافی بیت پین

 

در بخش کیف پول، دارایی های کلی شما، در تصویر کیف پولی که سمت چپ صفحه قرار دارد، به شما، نمایش داده می شود. همچنین، فهرست یک سری رمز ارز ها را در این صفحه، مشاهده می کنید که هر کدام، کیف پول آن رمز ارز هستند. با کلیک بر روی گزینه واریز و برداشت که در جلوی هر کدام قرار دارد، می توانید آن والت کریپتو را شارژ کرده و یا از آن برداشت کنید. به عنوان مثال، بر روی گزینه تومان، کلیک نموده و کیف پول تومانی خود را با استفاده از کارتی که مشخصاتش را در صرافی بیت پین، ثبت کرده اید، شارژ کنید.

 

ثبت نام در صرافی بیت پین

 

در منوی بالای صفحه، چند گزینه وجود دارد. گزینه تاریخچه، تاریخچه سفارشات و تراکنشات شما در پلتفرم صرافی بیت پین را نمایش می دهد. بخش آکادمی، شما را به بخشی از صرافی بیت پین، هدایت می کند که در آن، آموزش های مختلفی را در رابطه با ارز های دیجیتال مختلف و دنیای بلاکچین، می توانید دریافت کنید. همچنین، برخی اخبار دنیای کریپتو را نیز در این بخش، می توانید ببینید.

بخش راهنمای استفاده، نحوه استفاده از این صرافی آنلاین و بخش های مختلف آن را برای شما شرح می دهد و نهایتا، بخش قیمت ارز دیجیتال نیز قیمت برترین رمز ارز های بازار کریپتو را به شما نشان می دهد. با کلیک بر روی نماد بیت پین که در بالای صفحه، سمت راست قرار دارد، در هر بخش از این سایت که باشید، به صفحه نخست هدایت می شوید.

همانطور که گفته شد، تمامی بخش های سایت bitpin.ir، به راحتی، در دسترس می باشند و بدون کوچکترین ابهامی، می توانید از خدمات این وب سایت، بهره مند شوید. فراموش نکنید که دسترسی به امکانات و خدمات این سایت، تنها زمانی امکان پذیر است که شما مراحل احراز هویت خود را به صورت کامل طی کرده باشید و احراز هویت شما از سمت صرافی بیت پین، نیز تایید شده باشد.

 

ورود به سایت bitpin.ir

 

در هر مرحله، اگر سوالی داشتید یا با خطایی رو به رو شدید، می توانید بر روی گزینه چت سبز رنگی که در پایین صفحه، سمت راست قرار دارد، کلیک کنید تا پشتیبانان صرافی بیت پین، شما را راهنمایی کنند.

 

سرمایه گذاران بازار مالی کریپتوکارنسی، می توانند بدون هیچ گونه سرمایه اولیه ای، در این بازار، برای دریافت ارز دیجیتال رایگان اقدام نمایند. برای راهنمایی بیشتر، در رابطه با نحوه دریافت ارز دیجیتال رایگان، در بازار کریپتوکارنسی، به لینک زیر مراجعه کنید.

 

 

نحوه خرید و فروش در صرافی بیت پین bitpin.ir

همانطور که در بخش های قبل، گفته شد، برای اینکه بتوانید در صرافی آنلاین ارز های دیجیتال بیت پین، خرید و فروش انجام دهید، می بایست احراز هویت شما، توسط این صرافی، تایید شده باشد. در ادامه، در رابطه با نحوه خرید و فروش در صرافی بیت پین، توضیحات لازم ارائه شده است.

 

افرادی که به تازگی، قصد سرمایه گذاری، در بازار ارز های دیجیتال را دارند، می توانند ابتدا با حداقل میزان خرید ارز دیجیتال، معاملات خود را آغاز نمایند.

 

جهت خرید و فروش ارز های دیجیتال، در صرافی بیت پین، از صفحه نخست حساب کاربری خود، بر روی گزینه پلتفرم خرید و فروش و یا گزینه سبز رنگ خرید که در وسط صفحه قرار دارد، بزنید. هر کدام از این گزینه ها، شما را به صفحه معاملات حرفه ای، راهنمایی خواهند کرد.

 

احراز هویت در صرافی بیت پین

 

در این صفحه، شما می توانید رمز ارز مطلوب خود را معامله کنید. در بالای صفحه، نام جفت ارزی که برای معامله انتخاب کرده اید، به همراه اطلاعات قیمتی آن، از جمله قیمت فعلی، بالاترین و پایین ترین قیمت و غیره، به شما نمایش داده می شود. در وسط صفحه نیز نمودار قیمت ارز دیجیتال منتخب را مشاهده می کنید که با استفاده از ابزار هایی که در سمت چپ این نمودار، قرار دارد، می توانید به تحلیل نمودار بپردازید.

بالای نمودار، دو گزینه بازار جهانی و بازار بیت پین را مشاهده می کنید. نمودار، به صورت پیش فرض، بازار جهانی را که قیمت ها در آن، بر حسب تتر یا همان دلار است را به شما نمایش می دهد. اما، در بازار بیت پین، قیمت ها بر اساس تومان می باشند.

 

صرافی بیت پین

 

بخش سمت راست صفحه، مربوط به پیشنهادات خرید و فروش کاربران است و در بخش چپ، فهرست جفت ارز های مختلف، قرار دارد که می توانید هر کدام را که خواستید، بر حسب تومان یا تتر انتخاب کنید. زیر نمودار نیز کادر مربوط به خرید و فروش قرار دارد. در بخش خرید، مقدار رمز ارزی که قصد خرید آن را دارید، در کادر دوم وارد کنید و در کادر اول، قیمت آن را بر حسب تومان/ تتر وارد نمایید.

این قیمت، قیمتی است که شما قصد خرید رمز ارز هایتان در آن محدوده را دارید. سپس، بر روی گزینه خرید بزنید. برای فروش نیز همین روند را از کادر مقابل، به صورت برعکس انجام دهید. یعنی، رمز ارزی که قصد فروش آن را دارید، با قیمتی که می خواهید در آن بفروشید را وارد کنید. سفارش شما، به محض انجام شدن، در حساب تان می نشیند.

 

ثبت نام در صرافی بیت پین

 

صرافی بیت پین، روش سریع تری نیز برای خرید و فروش ساده و آسان انواع ارز دیجیتال، در نظر گرفته است. برای این منظور، می توانید بر روی گزینه مربع شکلی که در بالای صفحه، سمت راست قرار دارد، کلیک کنید و سپس، گزینه خرید آسان را انتخاب نمایید.

 

ورود به سایت bitpin.ir

 

در این بخش، بر حسب اینکه، قصد خرید یا فروش دارید، یکی از گزینه های خرید/ فروش را انتخاب کنید. به عنوان مثال، بر روی گزینه خرید بزنید. در کادر اول، نام رمز ارز خود را انتخاب کنید و در کادر دوم، ارزی که قصد خرید با آن را دارید، وارد نمایید.

 

احراز هویت در صرافی بیت پین

 

سپس، مبلغ کلی که می خواهید بپردازید را در فیلد نخست وارد کنید. اگر بر روی گزینه همه پول بزنید، سیستم، کل پول شما را برای خرید، به کار می گیرد. در فیلد دوم نیز تعداد رمز ارزی که می خواهید بخرید را وارد نمایید. صرافی بیت پین، به طور اتومات، مبلغ پرداختی را برای شما محاسبه می کند و اگر با مبلغ، موافق بودید و موجودی لازم را نیز داشتید، می توانید سفارش خود را ثبت کنید تا صرافی بیت پین، آن را برای شما انجام دهد.

 

 

دانلود و راهنمای استفاده از برنامه صرافی بیت پین bitpin.ir

اگر به کامپیوتر، دسترسی نداشتید، نگران نباشید، در هر زمان و مکان، امکان استفاده از خدمات صرافی بیت پین را همانند خدمات صرافی اکسیر، بر روی تلفن همراه هوشمند و تبلت خود نیز دارید. فقط کافی است، چند دقیقه، وقت صرف کنید و اپلیکیشن صرافی بیت پین را بر روی تلفن همراه هوشمند خود، نصب کنید.

 

از جمله مزایای اپلیکیشن این صرافی، نسبت به رقبای دیگر خود، این است که علاوه بر اندروید، سیستم عامل های IOS را نیز پشتیبانی می کند. برای دانلود برنامه بیت پین، برای سیستم عامل IOS، می توانید از خود وب سایت بیت پین، بر روی لینک دانلود iphone، کلیک نمایید و یا کد QR سایت را اسکن کنید.

 

صرافی بیت پین

 

همچنین، اگر، سیستم عامل گوشی موبایل شما اندروید است، در ادامه، برای شما فایل دانلود مستقیم برنامه صرافی بیت پین، برای سیستم عامل اندروید، آورده شده است.

 

برنامه صرافی بیت پین برای اندروید
  • نویسنده : سایت دینا
  • حجم : 6.82 مگابایت
  • منبع : bitpin.ir

 

افرادی که قصد مشاهده قیمت رمز ارز ها، به صورت لحظه ای را دارند، می توانند از طریق سایت کوین مارکت کپ، به نشانی coinmarketcap.com، اقدام نمایند.

 

پس از نصب برنامه بیت پین، از منوی گوشی خود، وارد اپلیکیشن صرافی بیت پین شوید. سپس، گزینه ورود را انتخاب کنید.

 

ثبت نام در صرافی بیت پین

 

در این قسمت، شماره تلفن همراه و رمز عبور خود را وارد کرده و سپس، کد تایید ارسال شده به شماره تلفن همراه خود را وارد نمایید.

 

ورود به سایت bitpin.ir

 

سپس، وارد حساب کاربری خود در اپلیکیشن صرافی بیت پین می شوید. چند صفحه اول را رد کنید و بر روی تصویر خانه، ضربه بزنید.

 

احراز هویت در صرافی بیت پین

 

اگر هنوز حساب کاربری خود را تکمیل نکرده اید، بر روی گزینه قرمز رنگ تکمیل حساب کاربری، در وسط صفحه بزنید تا مراحل کار را انجام دهید. از منوی پایین صفحه، با کلیک بر روی گزینه کیف پول، می توانید کیف پول خود را شارژ نمایید یا اگر مبلغی در کیف پول خود دارید، آن را برداشت کنید. بخش خرید آسان، امکان خرید سریع و راحت رمز ارز های بازار را به شما داده؛ همچنین، بخش خرید و فروش نیز امکان خرید و فروش حرفه ای را به شما می دهد.

 

صرافی بیت پین

 

در بخش خرید و فروش، می توانید رمز ارز مطلوب خود را از قسمت بالای صفحه انتخاب نمایید. نمودار قیمتی آن را نیز در وسط صفحه، مشاهده می کنید. برای خرید و فروش رمز ارز مورد نظر خود، بر روی گزینه سبز رنگ خرید یا قرمز رنگ فروش بزنید.

 

ثبت نام در صرافی بیت پین

 

برای مثال در بخش خرید، تعداد رمز ارزی که می خواهید بخرید را به همراه قیمت ریالی یا تتری آن وارد نمایید. فراموش نکنید، اگر قصد خرید به تومان را دارید، از قبل می بایست حساب خود را به میزان مورد نظر، به تومان، شارژ کرده باشید. اگر هم قصد خرید به تتر را دارید، باید از قبل، موجودی تتری در حساب شما باشد. پس از وارد کردن داده ها، می توانید بر روی گزینه خرید بزنید. برای فروش یک رمز ارز نیز همین مراحل را می توانید، طی کنید.

 

ورود به سایت bitpin.ir

 

در بالای فیلد خرید، سه گزینه محدود، فوری و با حد ضرر / سود را مشاهده می کنید. در حالت عادی، خرید و فروش شما به صورت محدود است. اگر بر روی گزینه فوری بزنید، دیگر، نیازی به وارد کردن قیمت ندارید و فقط، می بایست تعداد رمز ارز مطلوب خود را وارد کنید.

در این قسمت، خرید بر اساس آخرین معاملات بازار، سریعا انجام می شود. در بخش مربوط به حد ضرر / سود نیز امکان تعیین SL و TP خواهید داشت. همانطور که ملاحظه کردید، کار با اپلیکیشن بیت پین نیز مانند وب سایت صرافی بیت پین، بسیار ساده و راحت است و حتی، مبتدی ترین افراد نیز با کمی آموزش، می توانند از خدمات این پلتفرم کاربردی بهره مند شوند.

 

 

خدمات صرافی بیت پین bitpin.ir

صرافی آنلاین ارز های دیجیتالی بیت پین، به نشانی اینترنتی bitpin.ir، همانند صرافی بیت ایمن، خدمات و امکانات متنوعی را در زمینه معاملات کریپتو، در اختیار کاربران خود، به صورت آنلاین، قرار داده است که از آن جمله، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

 

دارا بودن فهرست متنوعی، از جفت ارز های مطرح بازار و پشتیبانی از بیش از 80 رمز ارز معروف

پشتیبانی حرفه ای 24 ساعته، در 7 روز هفته، به صورت تلفنی، آنلاین و از طریق ایمیل

ثبت نام و احراز هویت سریع و آسان

دارا بودن کیف پول اختصاصی

امنیت بالا پلتفرم

دارا بودن ابزار های پیشرفته و حرفه ای، جهت معاملات

دارا بودن انواع روش های سفارش گذاری

امکان دریافت 30 درصد کارمزد معاملاتی، با معرفی صرافی بیت پین، به دوستان و آشنایان

نمایش لحظه ای قیمت ارز های دیجیتال بازار

دارا بودن اپلیکیشن کاربر پسند، برای سیستم عامل های اندروید و IOS

امکان معاملات تومانی و تتری

امکان واریز و برداشت ریالی و تتری سریع

ارائه API برای شرکت ها

ارتقا سطح دانش کاربران، از طریق آکادمی صرافی بیت پین

دارای 5 سطح کاربری متفاوت، با کارمزد های عادلانه و معقول

 

افرادی که قصد خرید و فروش ارز های دیجیتالی، در سایت صرافی های ارز دیجیتال ایرانی را دارند، می توانند از طریق سایت بیت برگ، اقدام نمایند.

 

و بسیاری از امکانات دیگر که البته، از آنجایی که زمان کمی، از آغاز فعالیت صرافی بیت پین می گذرد، هنوز کاربران این صرافی، زیاد نیستند و حجم معاملات و در نتیجه نقدینگی آن، پایین است. اما مدت طولانی نمی گذرد که این مشکل نیز حل و فصل شده و کاربران زیادی به مزایای بی شمار این پلتفرم پی می برند.

 

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد صرافی بیت پین در کانال تلگرام سرمایه گذاری عضو شوید، همچنین کارشناسان مرکز مشاوره سرمایه گذاری دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره سرمایه گذاری تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون صرافی بیت پین پاسخ دهند.

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- ✔️نحوه ثبت نام در صرافی بیت پین به چه صورت است؟

✔️برای ثبت نام در صرافی بیت پین می توان از طریق سایت bitpin.ir بخش ثبت نام اقدام نمود که مراحل آن در متن مقاله آورده شده است.

2- ✔️نحوه ورود به حساب کاربری صرافی بیت پین به چه صورت می باشد؟

✔️جهت ورود به حساب کاربری صرافی بیت پین می توان از طریق سایت bitpin.ir با استفاده از گزینه ورود اقدام کرد که در متن مقاله مراحل آن آورده شده است.

3- ✔️خرید و فروش رمز ارز ها در صرافی بیت پین چگونه صورت می گیرد؟

✔️خرید و فروش رمز ارز ها در صرافی بیت پین از طریق سایت bitpin.ir بخش پلتفرم خرید و فروش انجام می شود که در متن مقاله توضیحات کامل آورده شده است.

منبع : صرافی بیت پین bitpin.ir

انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

فرق چک تضمین شده و رمزدار


چک رمزدار، چکی است که برخلاف چک های عادی که توسط اشخاص صادر گردیده، توسط بانک ها و با شماره رمز مخصوص صادر می شود. چک رمزدار به دو نوع چک رمزدار بین بانکی و چک رمزدار بانکی تقسیم شده و در حال حاضر، استعلام چک رمزدار تنها از طریق مراجعه به شعبه بانک صادر کننده آن و به روش حضوری برای متقاضیان امکان پذیر می باشد.

 

 

چک، سند تجاری است که در مقایسه با سایر اسناد تجاری از بیشترین میزان استفاده در میان تجار و غیر تجار برخوردار می باشد. چک ها دارای انواع گوناگونی می باشند. علاوه بر چک های عادی که توسط اشخاص و به حساب خود آنها صادر می شود، انواع دیگری از چک نیز همچون چک تضمینی و چک رمزدار به دلیل امنیت بیشتر این چک ها و قابلیت بیشتر نقدشوندگی آنها مورد استفاده قرار می گیرند.

یکی از انواع چک، چک رمز دار می باشد. چک رمزدار یا Password-Protected Cheque ، چکی است که برخلاف چک های عادی که توسط اشخاص صادر گردیده، توسط بانک ها صادر می شود. در این نوع از چک، بانک به درخواست مشتری، چکی را صادر کرده که دارای رمز مخصوص بوده و نقد شوندگی و پرداخت آن توسط بانک تضمین شده است.

با توجه به اینکه چک رمزدار دارای مقررات و قواعد مخصوص به خود می باشد، در این مقاله، ابتدا به این سوال پاسخ داده که چک رمزدار چیست؟ سپس، چک رمزدار بین بانکی و چک رمزدار بانکی را تعریف کرده و در پایان، در مورد سقف مبلغ چک رمزدار و نحوه استعلام آن صحبت خواهیم کرد.



چک رمزدار چیست؟

امروزه چک ها دارای انواع گوناگونی می باشند. علاوه بر چک های عادی که توسط اشخاص و به حساب خود آنها به صورت چک روز و مدت دار، صادر می شود، انواع دیگری از چک نیز همچون چک تضمینی و چک رمزدار به دلیل امنیت بیشتر این چک ها و قابلیت بیشتر نقدشوندگی آنها مورد استفاده قرار می گیرند.

در پاسخ به این سوال که چک رمزدار چیست؟ باید گفت، چک رمزدار یا Password-Protected Cheque یکی از انواع چک بوده که به چکی اطلاق می شود که برخلاف چک های عادی که توسط اشخاص صادر گردیده، توسط بانک ها صادر می شود. در این نوع از چک، بانک به درخواست مشتری، چکی را صادر کرده که دارای رمز مخصوص بوده و نقدشوندگی و پرداخت آن توسط بانک تضمین شده، بنابراین دارنده آن با خطر چک برگشتی مواجه نمی شود.

چک رمزدار به دو نوع چک رمزدار بین بانکی و چک رمزدار بانکی تقسیم شده که ما در بخش های بعد به معرفی این دو نوع چک رمزدار و بیان ویژگی ها و تفاوت های آنها می پردازیم.

 

چک رمزدار بین بانکی

در بخش قبل، به تعریف چک رمزدار که یکی از انواع چک بانکی است، پرداخته و توضیح دادیم که چک رمز دار به دو نو ع چک رمزدار بین بانکی و چک رمزدار بانکی تقسیم می شود. در این بخش، به معرفی چک رمزدار بین بانکی پرداخته و در بخش بعد، چک رمزدار بانکی را توضیح خواهیم داد.

چک رمزدار بین بانکی، چکی است که به در خواست مشتری، توسط بانک برای یک بانک دیگر و بر عهده آن بانک صادر می شود که البته در آن از رمز استفاده می شود . انتقال پول از یک بانک به بانک دیگر ، کاربرد اصلی این نوع چک رمزدار می باشد.

مزایای چک رمزدار بانکی عبارتند از: امنیت و عدم امکان سوء استفاده از آن و هم چنین تضمین پرداخت آن . چک رمزدار بین بانکی حتما باید به حساب گیرنده یا همان دارنده چک صادر شود و صدور آن در وجه حامل ممنوع است . استفاده از چک رمزدار بین بانکی در انجام معاملات ملکی بسیار به جای چک عادی توصیه می شود ، زیرا بر خلاف چک عادی پرداخت چک رمزدار بین بانکی از طرف بانک تضمین شده است.

 

 

 

چک رمزدار بانکی

در بخش های قبل، به تعریف چک رمزدار پرداخته و چک رمزدار بین بانکی و ویژگی های این نوع از چک را توضیح دادیم. اکنون در این بخش، به تعریف چک رمزدار بانکی پرداخته و تفاوت این نوع از چک رمزدار با جک رمزدار بین بانکی توضیح خواهیم داد.

چک رمزدار بانکی، چکی است که با درخواست مشتری توسط بانک در وجه اشخاص حقیقی و حقوقی صادر می شود و نه بانک دیگر . در واقع مشتری می تواند به بانکی که در آن حساب دارد مراجعه کرده و از بانک بخواهد یک چک رمزدار برای وی صادر کند . در چک صادره، بانک شماره حساب فرد دریافت کننده را قید کرده و دربافت کننده می تواند در کلیه شعب بانک چک را نقد کند .

بر خلاف چک رمزدار بین بانکی، چک رمزدار بانکی قابل انتقال می باشد؛ نحوه انتقال چک بانکی به این صورت بوده که اگر صاحب چک پشت چک رمزدار بانکی را امضا نماید ، چک قابلیت انتقال پیدا می کند . ابه همین دلیل، چک رمزدار بانکی در حکم پول نقد بوده و در مقایسه با چک رمزدار بانکی از امنیت کمتری برخوردار می باشد. به جرات می توان گفت که مهم ترین ایراد چک رمزدار بانکی نیز همین ویژگی آن می باشد، زیرا در صورتی که چک رمزدار بانکی مفقود شود، هر کسی که آن را به بانک ارائه دهد می تواند وجه آن را نقد کند .

 

سقف مبلغ چک رمزدار

پس از تعریف چک رمزدار و معرفی چک رمزدار بین بانکی و ویژگی های این نوع از چک و سپس، تعریف چک رمزدار بانکی و توضیح تفاوت این نوع از چک رمزدار با چک رمزدار بین بانکی، در این بخش قصد داریم تا به این سوال پاسخ دهیم که سقف مبلغ چک رمزدار چه میزان می باشد؟

در پاسخ به این سوال که سقف مبلغ چک رمزدار چه میزان می باشد؟ باید گفت که قوانین و مقررات بانکی کشور، سقف مبلغ چک رمزدار را مشخص نکرده و بنابراین سقف مبلغ چک رمزدار همچون چک عادی با محدودیت قانونی مواجه نمی باشد. در نتیجه، مشتری می تواند برای هر مبلغ مورد نظر خود از بانک مربوطه، درخواست صدور چک رمزدار نماید.

 

نحوه استعلام چک رمزدار

از ابتدای سال 1400 و با اعلام بانک مرکزی، سامانه صیاد کار خود را رسما آغاز نمود؛ با این توضیح که ثبت چک و سایر عملیت مربوط به ان در این سامانه الزامی گردید. یکی از عملیات مربوط به چک، استعلام چک بوده که با وارد کردن شناسه صیادی چک در سامانه صیاد، برای متقاضی امکان پذیر می باشد. بنابراین ممکن است این سوال مطرح شود که نحوه استعلام چک رمزدار به چه صورت می باشد؟

در پاسخ به این سوال که نحوه استعلام چک رمزدار به چه صورت می باشد؟ باید گفت که با توجه به اینکه تا کنون، اطلاعیه ای مبنی بر امکان استعلام چک رمزدار از طریق سامانه صیاد یا همان سامانه پیچک از سوی بانک مرکزی اعلام نگردیده، در حال حاضر، استعلام چک رمزدار تنها از طریق مراجعه به شعبه بانک صادر کننده آن و به روش حضوری برای متقاضیان امکان پذیر می باشد.

 

فرق چک تضمین شده و رمزدار

در بخش های قبل، گفتیم که چک رمز دار، بر دو نو ع می باشد: چک رمزدار بانکی و چک رمزدار بین بانکی. همچنین، توضیح دادیم که چک رمزدار بانکی، چکی است که با درخواست مشتری، توسط بانک، در وجه اشخاص حقیقی و حقوقی صادر می شود و نه بانک دیگر؛ در حالی که، چک رمزدار بین بانکی، چکی است که به در خواست مشتری، توسط بانک، برای یک بانک دیگر و بر عهده آن بانک صادر می گردد.

اما، یکی دیگر از انواع چک که در نظام بانکی کشور ما وجود داشته و دارای کاربردهای مهمی می باشد، چک تضمین شده است؛ در این نوع از چک، چک، به درخواست مشتری ولی از سوی بانک، صادر شده و پرداخت وجه چک، از طرف بانک، تضمین می گردد. بنابراین، ممکن است، این سوال، مطرح شود که فرق چک تضمین شده و رمزدار چیست؟ به همین دلیل، در این قسمت، به توضیح فرق چک تضمین شده و رمزدار پرداخته، که شامل موارد زیر می باشد:

زمانی که چک تضمین شده، توسط بانک صادر می شود، وجه چک از حساب متقاضی کسر می گردد. بنابراین، با انجام این عمل، بانک، عملا، پرداخت وجه چک تضمین شده را ضمانت می کند.

بر خلاف چک های رمزدار، امکان نقد کردن چک تضمین شده و دریافت وجه آن، به صورت نقدی وجود دارد.

در رابطه با چک تضمین شده، نمی توان دستور یا تقاضای مسدودی و منع پرداخت را به بانک ارائه داد. به نحوی که حتی، با فوت و ورشکستگی متقاضی صدور چک، نیز بانک، وجه چک را به دارنده، پرداخت خواهد کرد.

تا پیش از اصلاح مقررات قانون صدور چک، چک تضمین شده، به صورت حامل نیز صادر میشد و این مورد، یکی از موارد فرق چک تضمین شده و رمزدار بود؛ اما با اصلاح مقررات قانون صدور چک، در حال حاضر، صدور چک تضمین شده، صرفا از طریق سامانه صیاد و با درج نام گیرنده، امکان پذیر بوده و بنابراین، چک تضمین شده نیز دیگر به صورت حامل، قابلیت صدور نخواهد داشت.

در سیستم بانکی کشور ما، انواع متفاوتی از چک، وجود داشته که در این مقاله، به بررسی برخی از آنها پرداختیم. یکی از انواع چک، در سیستم بانکی کشور ما، چک بین بانکی بوده که دارای هزینه و مقررات مخصوص به خود می باشد. مطالعه مقاله زیر، جهت آشنایی با مقررات این نوع از چک، توصیه می شود.

 

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد چک رمزدار بانکی و چک رمزدار بین بانکی در کانال تلگرام حقوق تجاری عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامونچک رمزدار بانکی و چک رمزدار بین بانکی پاسخ دهند .

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- چک رمزدار چیست؟

چک رمزدار چکی است که برخلاف چک های عادی که توسط اشخاص صادر گردیده توسط بانک ها و با شماره رمز مخصوص صادر می شود که در این مقاله توضیح داده شده است .

2- چک رمزدار بانکی و بین بانکی چه تفاوتی با یکدیگر دارند ؟

چک رمزدار بانکی در وجه اشخاص صادر می شود در حالی که چک رمزدار بین بانکی از یک بانک بر عهده بانک دیگر صادر می شود که در متن مقاله توضیح داده شده است .

3- استعلام چک رمزدار به چه صورت می باشد؟

استعلام چک رمزدار تنها از طریق مراجعه به شعبه بانک صادر کننده آن و به روش حضوری برای متقاضیان امکان پذیر می باشد که در متن مقاله توضیح داده شده است .

منبع : فرق چک تضمین شده و رمزدار

انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

افزایش 5 درصدی جریمه های رانندگی در سال 1401


نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی نوبت سوم یکشنبه مجلس و در ادامه بررسی جزییات بودجه ۱۴۰۱، بندهای (الف)، ج)، (د)، جز الحاقی بند (ه) ، (و) و (ز) را به شرح زیر تصویب کردند:

الف- شرکت‌های بیمه‌ای مکلفند مبلغ پنج هزار میلیارد (۵.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال از اصل حق بیمه شخص ثالث دریافتی را طی جدولی که براساس فروش بیمه (پرتفوی) ‌هر یک از شرکتها تعیین و به‌ تصویب شورای‌عالی بیمه می‌رسد به‌صورت ماهانه به حساب درآمد عمومی ردیف ۱۶۰۱۱۱ جدول شماره (۵) این قانون نزد خزانه‌داری کل کشور واریز کنند. وجوه واریزی شرکتهای بیمه موضوع این بند به­عنوان هزینه‌های قابل قبول مالیاتی محسوب می ­شود.

ج- در سال ۱۴۰۱ تعرفه جریمه ­های رانندگی پنج درصد (۵%) افزایش می‌یابد و مبالغ حاصله به ردیف درآمدی ۱۵۰۱۰۱ نزد خزانه‌داری کل کشور واریز می‌شود. همچنین، اعتراض به جریمه راهنمایی و رانندگی، کما فی السابق، بر اساس مقررات موجود، امکان پذیر می باشد.

د- سازمان ثبت اسناد و املاک کشور مکلف است با همکاری وزارت جهاد کشاورزی(سازمان امور اراضی) به منظور تهیه نقشه و اطلاعات توصیفی و مکانی اراضی کشاورزی، در صورت درخواست کشاورزان متقاضی صدور سند مالکیت، به ازای هر هکتار مبلغ پانصد هزار (۵۰۰.۰۰۰) ریال از متقاضی صدور سند مالکیت مفروز اراضی کشاورزی أخذ و به حساب خزانه داری کل کشور واریز کند.

براساس جزء الحاقی بند (هـ) - صندوق تأمین خسارتهای بدنی مجاز است منابع مازاد خود را با تشخیص بیمه مرکزی مطابق با مفاد آخرین آیین نامه سرمایه گذاری شرکت های بیمه مصوب شورای عالی بیمه، سرمایه گذاری نماید.

و- در اجرای ماده(۱۱۰) قانون برنامه ششم توسعه، ‌نیروهای مسلح مکلفند کمک‌هزینه مسکن کارکنان ساکن در خانه‌های سازمانی را از حقوق ماهانه آنان کسر و به حساب خزانه‌داری کل‌ کشور موضوع ردیف درآمدی ۱۶۰۱۸۴ جدول شماره(۵) این قانون واریز کنند.

ز- دولت مکلف است وجوه حاصل از جریمه‌های دریافتی موضوع قانون تعزیرات حکومتی مصوب ۱۳۶۷/۱۲/۲۳ مجمع تشخیص مصلحت نظام را تا مبلغ دو هزار میلیارد (۲.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال دریافت و به ردیف درآمدی شماره ۱۵۰۱۱۳ نزد خزانه‌داری کل‌ کشور واریز نماید.

منبع: افزایش 5 درصدی جریمه های رانندگی در سال 1401

در ادامه بخوانید : سایت پرداخت جریمه رانندگی

انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۰

عوارض ساختمان


عوارض ساختمان ، نوعی عوارض است که شامل عوارض مربوط به نوسازی و عمران شهری ، عوارض کسب و پیشه و عوارض مدیریت پسماند می باشد . نرخ و نحوه محاسبه این عوارض ، از طریق فرمول های مشخص شده ، توسط شورای اسلامی شهر ، تعیین شده و پرداخت آن به شهرداری ، تا پایان هر سال ، به شیوه حضوری و غیر حضوری ، میسر است .

 

 

مالیات ها و عوارض ، از جمله مهم ترین راه های درآمدی دولت ها محسوب می شوند که معمولا ، صرف امور توسعه و آبادانی شهرها و روستا ها خواهند شد . در این میان ، شهرداری ها ، به عنوان یکی از نهادهای عمومی ، خدمت رسانی به عموم شهروندان را به عهده داشته و به لحاظ قانونی ، می توانند در ازای خدماتی که ارائه می دهند ، اقدام به اخذ عوارض نمایند .

یکی از مهم ترین انواع عوارض که توسط شهرداری دریافت می شود ، عوارض ساختمان می باشد که به موجب قانون نوسازی و عمران شهری ، شهرداری ها مکلف هستند عوارض مربوط به ساختمان ها و مستحدثات واقع در محدوده شهرها را دریافت نموده و شهروندان نیز ، همچون سایر عوارض و مالیات ها ، می بایست در طول مدت مشخص ، اقدام به پرداخت آن نموده و در غیر این صورت ، ممکن است جریمه شوند . لذا این سوال ممکن است مطرح شود که نرخ و نحوه محاسبه عوارض ساختمان چگونه است ؟

برای پاسخ دادن به این سوال ، در ادامه این مقاله ، ابتدا به بررسی این موضوع می پردازیم که عوارض ساختمان چیست و نرخ و نحوه محاسبه این عوارض ، به چه صورت می باشد . در ادامه نیز ، این موضوع را توضیح می دهیم که نحوه پرداخت عوارض ساختمان به چه شکل است .



عوارض ساختمان چیست

شهرداری ها ، یکی از انواع موسسات عمومی غیر دولتی هستند که بر اساس قانون شهرداری ها ، خدمات رسانی در امور مختلفی را در حوزه شهرها ، به عهده دارند . در این میان ، انجام خدمات قانونی ، نیازمند وجود منابع مالی کافی می باشد . به همین دلیل ، بر اساس قانون ، شهرداری ها ، مجاز شده اند که از شهروندان ، در ازای خدماتی که ارائه می دهند ، عوارض بگیرند .

عوارضی که شهرداری ها از شهروندان اخذ می کنند ، انواع و اقسام مختلفی دارد . مانند اخذ مالیات توسط دولت ؛ که بر فعالیت های مختلفی وضع می شود . اما یکی از مهم ترین انواع عوارض که بر اساس قانون ، باید به شهرداری ها پرداخت شود ، عوارض ساختمان است . در این خصوص ، این سوال ممکن است مطرح شود که عوارض ساختمان چیست و شامل چه مواردی می شود ؟ در پاسخ به این سوال ، باید گفت که عوارض ساختمان ، شامل موارد مختلفی است که ذیلا به آنها اشاره می شود .

یکی از مهم ترین انواع عوارض ساختمان ، عوارض نوسازی و عمران شهری است که بر اساس قانون ، به تمام اراضی و ساختمان هایی که در محدوده و حریم قانونی شهرها هستند ، تعلق می گیرد . نرخ عوارض نوسازی و عمران شهرداری ، به صورت سالیانه ، در ابتدای هر سال ، تعیین می شود و مالکان ساختمان ها ، تا پایان همان سال ، فرصت پرداخت آن را دارند . در این صورت ، مشمول 10 درصد تخفیف برای خوش حسابی خواهند شد و در غیر این صورت ، جریمه 9 درصدی ، به عدم پرداخت عوارض ساختمان ، تعلق خواهد گرفت .

یکی دیگر از عوارض ساختمان ، مربوط به عوارض خدمات مدیریت پسماند است . همانطور که از نام این عوارض مشخص است ، نرخ این نوع عوارض ، برای مدیریت پسماندها و زباله ها ، توسط شهرداری ها ، تعیین می شود که پرداخت این نوع عوارض برای ساختمان ، به عهده شخصی است که در حال استفاده از ملک می باشد ؛ در صورتی که منزلی ، اجاره داده شده باشد ، اصولا مستاجر ، موظف به پرداخت این عوارض خواهد بود ؛ نه شخصی که سند ملکی به نام وی است .

از دیگر عوارض مربوط به ساختمان نیز ، می توان به عوارض کسب و پیشه اشاره نمود . عوارض کسب و پیشه ، ناظر بر املاکی است که کاربری تجاری داشته و به همین دلیل ، املاک تجاری یا مغازه هایی که فعالیت تجاری در آنها انجام می شود ، می بایست به صورت سالیانه ، این عوارض را نیز ، برای ساختمان خود پرداخت نمایند ؛ در غیر این صورت ، اتحادیه های مربوط ، عدم پرداخت عوارض ساختمان را پیگیری خواهند کرد .

 

نرخ و نحوه محاسبه عوارض ساختمان

در قسمت قبل ، به بررسی این موضوع پرداختیم که عوارض ساختمان چیست و شامل چه مواردی می شود . همانطور که گفته شد ، عوارض مربوط به ساختمان ، شامل عوارض نوسازی و عمران شهری ، عوارض مدیریت پسماند و عوارض کسب و پیشه می باشد . اما سوالی که در این خصوص مطرح می شود ، این است که نحوه محاسبه عوارض ساختمان به چه صورت است و نرخ عوارض ساختمان چگونه مشخص می شود ؟

در پاسخ به این سوال ، باید گفت که اصولا ، تعیین نرخ محاسبه عوارض ساختمان ، بر اساس فرمول هایی انجام می شود که وزارت کشور ، مشخص نموده و پس از آن ، شواری اسلامی شهر ، آن را تصویب می کند . به همین دلیل ، نرخ عوارض ساختمان ، در هر شهر ، با شهر دیگر ، تفاوت دارد و نمی توان نرخ مشخص و ثابتی را برای آن تعیین نمود . این تفاوت ، به علت اختلاف در ارزش منطقه ای املاک می باشد .

اما به طور کلی ، باید در نظر داشت که برای نحوه محاسبه عوارض ساختمان ، در رابطه با عوارض نوسازی و عمران شهری ، عوامل مختلفی ، همچون موقعیت ملک ، مساحت زمین ، پهنه ملک ، مساحت جبهه و پشت جبهه و همچنین ، مشخصات ساختمان ، از قبیل قدمت ساختمان ، تعداد طبقات آن ، متراژ ، نوع کاربری و مواردی از این قبیل ، تاثیر گذار هستند . اما نحوه محاسبه نرخ عوارض نوسازی و عوارض کسب و پیشه ، به این صورت است :

 

عوارض نوسازی = ارزش ملک × 1/5 درصد؛

ارزش ملک = ارزش زمین + ارزش ساختمان؛

ارزش زمین = مساحت زمین × قیمت منطقه ای؛

ارزش ساختمان = مساحت مشمول ساختمان × ( قیمت بنا × 30 % ارزش معبر )

 

 

 

 

نحوه پرداخت عوارض ساختمان

در قسمت قبل ، به بررسی این موضوع پرداخته شد که عوارض ساختمان چیست . به علاوه اینکه ، نرخ و نحوه محاسبه عوارض ساختمان را مورد بررسی قرار دادیم . همانطور که گفته شد ، عوارض ساختمان ، برای هر سال تعیین می شود و مشمولان این عوارض ، می بایست همچون پرداخت قبض مالیات ، تا پایان سال ، اقدام به پرداخت عوارض ساختمان نمایند ؛ در غیر این صورت ، جریمه ای معادل 9 درصد ، به آن تعلق خواهد گرفت . اما سوالی که در این خصوص مطرح می شود ، این است که نحوه پرداخت عوارض ساختمان چگونه است ؟

در پاسخ به این سوال ، باید گفت که نحوه پرداخت عوارض ساختمان ، می تواند به دو شیوه حضوری و غیر حضوری انجام شود . نحوه پرداخت عوارض ساختمان به صورت حضوری ، به این صورت است که مشمولان ، می توانند با مراجعه به ادارات درآمد مناطق شهرداری ، دفاتر خدمات الکترونیک شهر و یا از طریق خودپردازهای بانکی ، اقدام به پرداخت عوارض ساختمان و اخذمفاصا حسابنمایند .

اما در روش غیر حضوری ، امکان پرداخت عوارض ساختمان ، از طریق سامانه تلفنی 137 و شماره گیری کد دستوری *137# ، امکان پذیر است . همچنین ، با ارسال کد شناسایی 15 رقمی مربوط به واحد مسکونی و یا کد 12 رقمی واحد غیر مسکونی یا تجاری ، به سامانه پیامکی 1370000070 ، امکان پرداخت قبوض عوارض ، وجود خواهد داشت .

شهروندانی هم که در شهر تهران سکونت دارند ، از طریق اپلیکیشن تهران من ، قادر به پرداخت عوارض ساختمان ، هستند . به این منظور ، پس از نصب اپلیکیشن " تهران من " بر روی گوشی تلفن همراه و ثبت نام در آن ، از طریق ثبت املاک و ساختمان ها در این اپلیکیشن ، قادر به پرداخت عوارض ساختمان ، خواهند بود که پیشنهاد می شود برای دریافت اطلاعات کامل ، در خصوص نحوه پرداخت عوارض ساختمان از طریق این برنامه ، مقاله زیر را مطالعه نمایید .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص عوارض ساختمان در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون عوارض ساختمان پاسخ دهند .

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- عوارض ساختمان چیست ؟

عوارض ساختمان به عوارضی گفته می شود که در ازای نوسازی و عمران شهری یا عوارض کسب و پیشه برای املاک تجاری یا خدمات مدیریت پسماند توسط شهرداری تعیین می شود که شرح آن در متن مقاله ارائه شده است .

2- نحوه محاسبه نرخ عوارض ساختمان چگونه است ؟

محاسبه و نرخ عوارض ساختمان از طریق فرمول های اعلام شده توسط وزارت کشور تعیین و به تصویب شورای اسلامی شهرها می رسد که عوامل مختلفی در تعیین آن دخیل هستند که برای آشنایی با جزئیات کامل آن می توانید مقاله را مطالعه نمایید .

3- نحوه پرداخت عوارض ساختمان چگونه است ؟

پرداخت عوارض ساختمان به صورت حضوری با مراجعه به شهرداری یا خودپردازهای بانکی و نیز به شکل غیر حضوری از طریق سامانه تلفنی 137 و شماره گیری کد دستوری *137# و اپلیکیشن تهران من قابل انجام است که شرح این موضوع در متن مقاله ذکر شده است .

منبع : عوارض ساختمان

انتشار : ۹ اسفند ۱۴۰۰

در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد یعنی چه


گاهی ، در متن ابلاغیه دادگاه در سامانه ثنا ، ذکر می شود که در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد و پیامکی با این مضمون نیز به فرد ارسال می شود . در صورت دریافت این پیامک و ابلاغیه ، نیازی به حضور در شعبه نیست ؛ مگر اینکه مجددا ، دادگاه ، ابلاغیه ای صادر نموده و حضور مخاطب یا شهود وی را ضروری تشخیص دهد .

 

 

در طی سال های اخیر ، تلاش های فراوانی صورت گرفته تا خدمات حقوقی و قضایی قابل ارائه توسط قوه قضاییه ، به صورت الکترونیکی و به صورت برخط انجام شود تا اصحاب دعوی ، بتوانند بدون دغدغه خاطر ناشی از مراجعه حضوری به شعب دادگاه ها و مراجع قضایی ، از خدمات غیر حضوری ، بهره مند شده و بدون معطلی و دغدغه خاطر ، امورات خود را به صورت آسان و سریع ، انجام دهند .

به همین منظور ، سامانه ای تحت عنوان سامانه ثنا ، توسط قوه قضاییه راه اندازی شده است تا ابلاغ تمام اوراق قضایی و رویدادهای مربوط به پرونده ، از این طریق ، به اطلاع اصحاب دعوی برسد . در این میان ، گاهی پیامکی ، برای طرفین دعوی ارسال می شود با این مضمون که در صورت نیاز به حضور ، ابلاغ خواهد شد . این پیامک و ابلاغیه ، گاها در مخاطبان ف ایجاد ابهام می کند که منظور از آن چیست و در چه مواردی این پیامک ارسال می شود ؟

برای پاسخ دادن به این سوال ، ابتدا به این مطلب می پردازیم که پیامک در صورت نیاز به حضور ابلاغ می شود چیست و چه معنایی دارد . در ادامه نیز ، به بررسی این موضوع خواهیم پرداخت که اصولا ، در چه مواردی ، این پیامک برای افراد ارسال می شود و پس از دریافت آن ، چه اقداماتی باید انجام داد .



پیامک در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد

در حال حاضر ، سامانه ای تحت عنوان سامانه ثنا sana.adliran.ir ، در سیستم قضایی کشور ، وجود داشته که از طریق این سامانه ، کلیه اوراق قضایی مربوط به دعاوی ، به افراد ابلاغ می شود . به منظور دریافت ابلاغیه های قضایی از طریق این سامانه ، کافی است که افراد ، اقدام به ایجاد حساب کاربری در سامانه ثنا نموده و پس از احراز هویت در آن ، کلیه اطلاعات مربوط به پرونده ، از قبیل روند کار پرونده ، ابلاغیه ها و آرای صادره را ، در آن مشاهده نمایند .

در همین راستا ، ابلاغیه های مختلفی ، ممکن است برای افراد ، ارسال بشود . این ابلاغیه ها ، ممکن است شامل تاریخ و زمان حضور در دادگاه ، تکمیل مدارک و نواقص پرونده ، احضار شهود و مطلعین ، اقدامات انجام شده توسط دادگاه و صدور رای توسط شعبه باشد ؛ مثل زمانی که پیامک رای صادر شد ، به مخاطب ارسال شده است . البته ، زمانی که ابلاغیه جدیدی صادر شده و در حساب کاربری قرار می گیرد ، این موضوع ، از طریق ارسال یک پیامک نیز ، به اطلاع مخاطب خواهد رسید .

به همین منظور ، لازم است تا اصحاب دعوی ، پس از دریافت پیامک ها ، به سامانه ثنا مراجعه و اطلاعات لازم در خصوص موضوع را کسب کنند . اما ، گاهی ممکن است ، پیامک و ابلاغیه ای با این مضمون برای اصحاب دعوی ارسال شود که در صورت نیاز به حضور ، ابلاغ خواهد شد . این پیامک ، در ابتدای امر ، بیانگر این است که اگر در خصوص پرونده ، نواقصی وجود داشته یا نیازمند تکمیل اطلاعات باشد و یا بنا به سایر دلایل ، نیاز به حضور شخص در دادگاه باشد ، مجددا موضوع ، از طریق پیامک و ابلاغیه ، به اطلاع مخاطب ، خواهد رسید .

 

در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد یعنی چه

در قسمت قبل ، به این موضوع اشاره نمودیم که گاهی مخاطبین ، پس از رجوع به حساب کاربری خود در سامانه ثنا ، مشاهده می کنند که ابلاغیه ای برای ایشان ، ارسال شده با این مضمون که « در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد » . همانطور که اشاره شد ، در کنار پیامک احضاریه دادگاه ، این موضوع ، به صورت گسترده ای به صورت پیامک یا ابلاغیه الکترونیکی ، به طرفین دعوی ، ارسال می شود . به همین دلیل ، این سوال را ایجاد می کند که ابلاغیه و پیامک در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد یعنی چه ؟

در پاسخ به این سوال ، باید گفت که دریافت پیامک ابلاغ در صورت نیاز به حضور ، معمولا از حساسیت زیادی برخوردار نبوده و معنای آن ، این است که دادگاه صادر کننده رای ، اقدامات ذکر شده در ابلاغیه را ، انجام داده است و با این حال ، در صورتی که نیاز باشد که مخاطب ، به صورت حضوری به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نموده و اقدام به پیگیری پرونده نماید ، از طریق صدور یک ابلاغیه ، موضوع به اطلاع ایشان خواهد رسید .

به عبارت دیگر ، بر خلاف ابلاغ استحضاری، که به موجب آن ، به مخاطب اطلاع داده می شود تا در روز و تاریخ و ساعت ذکر شده ، به صورت حضوری ، به شعبه رسیدگی کننده مراجعه نماید ، در ابلاغیه « در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد » ، نیازی به حضور در دادگاه نخواهد بود . فلذا ، مراجعه حضوری به شعبه ، صرفا در صورتی ضرورت دارد که نیاز به انجام اقدامات خاصی باشد که این مطلب ، توسط خود دادگاه ، به صورت پیامک و یا ابلاغیه ، به اطلاع فرد ، خواهد رسید .

 

 

 

در چه مواردی پیامک در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد ارسال می شود

در قسمت قبل ، به بررسی این موضوع پرداخته شد که در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد ، یعنی چه . همانطور که گفته شد ، بر خلاف زمانی که احضاریه دادگاه صادر می شود و به موجب آن ، نیاز به حضور یکی از طرفین دعوی در شعبه رسیدگی کننده بوده و یا اینکه به موجب آن ، شهود معرفی شده ، احضار می شوند ، در این ابلاغیه ، نیازی به حضور در شعبه رسیدگی کننده ، نمی باشد ؛ مگر اینکه پس از آن ، ابلاغیه دیگری برای حضور در دادگاه صادر شود .

اما افرادی که موقع مشاهده ابلاغیه های خود ، با این پیغام مواجه می شوند که در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد ، ممکن است این سوال را مطرح کنند که اصولا در چه مواردی پیامک در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد ، ارسال می شود و مخاطب این پیامک ، پس از دریافت آن ، چه اقداماتی را باید انجام بدهد ؟

در پاسخ به این سوال ، باید گفت که اصولا زمانی که دادگاه ، پس از انجام تحقیقات لازم و رسیدگی به پرونده ، قادر به صدور رای و تعیین تکلیف در پرونده است و نیازی به حضور طرفین دعوی در شعب دادگاه نبوده است ، این پیامک و ابلاغیه را صادر می کند که در صورت نیاز به حضور ، ابلاغ خواهد شد . در این شرایط ، بر خلاف زمان ابلاغ احضاریه برای متهم ، نیازی نیست که مخاطب ابلاغیه ، اقدام خاصی برای حضور در شعبه و پیگیری پرونده را انجام دهد .

لذا ، حضور در دادگاه و انجام اقداماتی در این خصوص ، صرفا در صورتی ضرورت خواهد داشت که دادگاه ، مجددا ابلاغیه دیگری ارسال کرده و حضور طرفین دعوی یا شهود آنها را مقرر نماید . در این وضعیت ، تنها اقدامی که لازم است انجام شود ، این است که مخاطب ، به صورت مرتب ، به حساب کاربری خود در سامانه ثنا مراجعه نموده و ابلاغیه های صادر شده توسط دادگاه را ، ملاحظه نماید ؛ چرا که با صدور این ابلاغیه ، دادگاه ، این آمادگی را به مخاطب داده است که ممکن است بنا به دلایلی ، نیاز به حضور وی در دادگاه باشد .

برای دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص پیامک در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شددر کانال تلگرام آیین دادرسی و ادله اثبات دعوا عضو شوید . کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدماتی در زمینه مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون پیامک در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد پاسخ دهند .

 

 

 

 

سوالات متداول

 

1- پیامک در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد یعنی چه ؟

پیامک در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد یعنی دادگاه اقدامات لازم در خصوص پرونده را انجام داده با این حال در صورتی که حضور مخاطب ضرورت داشته باشد موضوع به وی ابلاغ می شود که شرح این موضوع در مقاله آمده است .

2- پیامک در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد در چه مواردی ارسال می شود ؟

این پیامک معمولا در شرایطی صادر می شود که ممکن است در آینده نیاز به حضور مخاطب در مرجع رسیدگی کننده باشد و در صورت لزوم این موضوع توسط دادگاه ابلاغ خواهد شد که جزئیات این مطلب در مقاله ذکر شده است .

3- اقدامات لازم پس از دریافت پیامک در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد چیست ؟

پس از دریافت این پیامک و ابلاغیه نیازی به حضور در شعبه رسیدگی کننده نیست و صرفا پس از اینکه دادگاه ابلاغیه جدیدی مبنی بر لزوم حضور صادر نمود باید به شعبه مراجعه کرد که برای دریافت اطلاعات بیشتر می توانید مقاله را مطالعه نمایید .

منبع : در صورت نیاز به حضور ابلاغ خواهد شد یعنی چه

انتشار : ۹ اسفند ۱۴۰۰

سایت بیمه پاسارگاد


سایت بیمه پاسارگاد، در آدرس اینترنتی pasargadinsurance.ir، به ارائه خدمات بیمه ای می پردازد. پرداخت حق بیمه، استعلام بیمه نامه و دانلود نرم افزار موبایلی بیمه پاسارگاد، برخی از خدمات این پورتال می باشند. همچنین، در این سامانه، امکان خرید اینترنتی بیمه نامه، فراهم نبوده و برای خرید بیمه نامه، می بایست از طریق نمایندگان مربوطه، اقدام نمود.

 

 

در دنیای کنونی، حوادث غیر مترقبه و ناگواری، در کمین زندگی اشخاص می باشد که گاهی، با سطح بالایی از احتیاط نیز غیر قابل اجتناب بوده و بهترین راه حل، برای به حداقل رساندن میزان خسارات ناشی از اینگونه خطرات که جان و مال اشخاص را تهدید می کنند، استفاده از خدمات بیمه ای، می باشد.

امروزه، شرکت های بیمه گر بسیاری، مانند بیمه پاسارگاد در زمینه ارائه خدمات بیمه ای، در کشور ما، فعالیت می کنند. شرکت بیمه پاسارگاد، در سایت خود، به آدرس اینترنتی pasargadinsurance.ir، برخی از خدمات بیمه ای، مانند پرداخت بیمه نامه و استعلام آن را ارائه می دهد که لازم است، برای استفاده از این خدمات، ابتدا با سایت اینترنتی این شرکت بیمه، آشنا شد.

در همین راستا در این مقاله، قصد داریم، ابتدا سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir را معرفی نموده و سپس، به بررسی نحوه ثبت نام، پرداخت حق بیمه و استعلام بیمه نامه در این سامانه پرداخته و در ادامه، نحوه دانلود نرم افزار موبایلی بیمه پاسارگاد را از طریق ورود به پرتال آن، توضیح دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، با ما همراه باشید.

 

برای ورود به سایت بیمه پاسارگاد کلیک کنید.

 

سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir

 

 

کاربران برای ورود به پورتال بیمه پاسارگاد باید به آدرس pasargadinsurance.ir مراجعه کنند.



معرفی سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir

شرکت بیمه پاسارگاد، توسط گروه مالی پاسارگاد و با هدف عرضه خدمات و محصولات بیمه‌ ای، در زمینه بیمه های زندگی و غیر زندگی و کسب سود متعارف ایجاد شده است. این شرکت، در بهمن سال 1385 و با سرمایه اولیه 450 میلیارد ریال، در اداره ثبت شرکت­ ها و موسسات غیر تجاری تهران، ثبت شد و پس از کسب مجوز از بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، در تمام زمینه های بیمه ای، در اسفند همان سال، با صـدور نخستین بیمه نامه، فعالیت رسمی خود را آغاز نمود.

 

شرکت بانک پاسارگاد، شرکت مدیریت توسعه پارس حافظ، شرکت نظم آوران شایسته، شرکت نسیم تجارت فردا، شرکت توسعه تجارت غرب ایرانیان، شرکت ارمغان تجارت پایدار، شرکت تجارت و توسعه مهرآفرینان ونداد، شرکت نظم آوران پویای ایرانیان، شرکت دانش گستران آتی ساز پویا، موسسه همیاری سرمایه انسانی پاسارگاد، شرکت نیک اندیشان سروش فجر، شرکت تجارت و توسعه مهرآفرینان سرآمد، موسسه بنیاد فرهنگی مصلی نژاد و شرکت اندیشه سازان بسامان ونداد، سهامداران شرکت بیمه پاسارگاد می باشند.

 

گروه مالی پاسارگاد نیز شامل شرکت لیزینگ پاسارگاد، دانشگاه خاتم، بیمه اتکایی ایرانیان، شرکت پرداخت الکترونیک پاسارگاد، شرکت ارزش آفرینان پاسارگاد، شرکت کارگزاری بانک پاسارگاد، شرکت سرمایه گذاری پارس آریان، شرکت فناوری اطلاعات و ارتباطات پاسارگاد، شرکت لیزینگ ماشین آلات و تجهیزات پاسارگاد، شرکت مدیریت ساختمانی آریان پاسارگاد، شرکت خدمات صرافی و ارزی پاسارگاد، شرکت نسیم سلامت پاسارگاد و سایر اعضا می باشد.

 

سایت بیمه پاسارگاد، در آدرس اینترنتی pasargadinsurance.ir، در زمینه ارائه خدمات بیمه های اشخاص، اموال و مسئولیت فعالیت می کند. پرداخت حق بیمه، معرفی مراکز پرداخت خسارت، راهنمای دریافت خسارت، اعطای نمایندگی و معرفی مراکز درمانی طرف قرارداد، برخی از خدمات این پورتال می باشند. لازم به ذکر است، بر خلاف بسیاری از سامانه های بیمه ای، امکان خرید اینترنتی در این پورتال وجود ندارد.

 

ثبت نام در سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir

در بخش قبل، به معرفی سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir و امکانات این سایت، به طور کلی، پرداختیم. از آنجا که ثبت نام، از بخش های اصلی بسیاری از سامانه ها، همچون سامانه بیمه معلم mic.co.ir، برای برخورداری از خدمات آنها می باشد، لازم است در این بخش، ورود به پورتال و امکان ثبت نام در سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir را نیز بررسی نماییم.

از آنجا که امکان خرید اینترنتی بیمه نامه، در سایت بیمه پاسارگاد وجود ندارد، این پورتال، بر خلاف سایر سامانه های اینترنتی بیمه ای، بخشی، تحت عنوان ثبت نام نداشته و برای برخورداری از خدمات آن، مانند پرداخت حق بیمه، استعلام بیمه نامه و مواردی از این قبیل، نیازی به ثبت نام نمی باشد.

 

 

 

پرداخت حق بیمه در سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir

در بخش های قبل، پس از معرفی سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir، ورود به پورتال، ثبت نام و امکان خرید بیمه در این سایت را بررسی نموده و گفتیم، برای استفاده از خدماتی همچون پرداخت حق بیمه در این پورتال، نیازی به ثبت نام در آن نمی باشد. در این بخش، نحوه پرداخت حق بیمه در این سایت را برای دارندگان بیمه های پاسارگاد، بررسی خواهیم نمود.

برای پرداخت حق بیمه در سایت بیمه پاسارگاد، پس از ورود به پورتال، به آدرس pasargadinsurance.ir، روی گزینه پرداخت حق بیمه، کلیک نمایید.

 

ورود به پورتال بیمه پاسارگاد

 

سپس، شناسه قبض و شناسه پرداخت خود را وارد نموده و روی گزینه بعدی، کلیک نمایید.

 

خرید بیمه نامه در سایت بیمه پاسارگاد

 

پس از انجام مراحل فوق، در ادامه، می توانید، برای پرداخت حق بیمه در سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir، اقدام نموده و حق بیمه های خود را به صورت اینترنتی، واریز نمایید.

 

استعلام بیمه نامه در سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir

در قسمت های قبل، ابتدا، سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir را معرفی نموده و در ادامه، نحوه ورود به پورتال، ثبت نام، امکان خرید اینترنتی بیمه نامه و پرداخت حق بیمه را در این پورتال، بررسی نمودیم. در این قسمت، به نحوه استعلام بیمه نامه در سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir، خواهیم پرداخت.

برای استعلام بیمه نامه در سایت بیمه پاسارگاد، پس از ورود به پورتال، به آدرس pasargadinsurance.ir، روی گزینه استعلام بیمه نامه، کلیک نمایید.

 

استعلام بیمه نامه در پورتال بیمه پاسارگاد

 

پس از نمایش صفحه زیر، شماره بیمه نامه، کد ملی و کد امنیتی را وارد نموده و بر روی گزینه ورود کلیک نمایید.

 

سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir

 

سپس می توانید، با وارد کردن اطلاعات خواسته شده، برای استعلام بیمه نامه در سایت بیمه پاسارگاد، اقدامات لازم را انجام دهید.

 

خدمات سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir

در بخش های قبل، پس از بررسی سایت بیمه پاسارگاد، نحوه ورود به پورتال، ثبت نام، امکان خرید اینترنتی بیمه نامه، پرداخت حق بیمه و استعلام بیمه نامه در این پورتال را بررسی نمودیم. از آنجا که سایت بیمه پاسارگاد نیز مانند سایت بیمه سامان si24.ir، علاوه بر خدمات مذکور، از خدمات دیگری نیز برخوردار می باشد، در این بخش، به بررسی سایر خدمات این پورتال، خواهیم پرداخت.

خدمات بیمه پاسارگاد: در بخش خدمات بیمه پاسارگاد می توانید، محصولات این شرکت بیمه گر، از جمله بیمه های اشخاص، شامل بیمه عمر، درمان و حوادث، بیمه های اموال، شامل بیمه اتومبیل، آتش سوزی، باربری، مهندسی، ریسک های متنوع و در نهایت بیمه های مسئولیت مدنی، شامل بیمه های مسئولیت کارفرما در مقابل کارکنان و مسئولیت مدنی عمومی و حرفه ای را مشاهده نموده و خدمات و پوشش های هر یک را مطالعه نمایید.

شعب و نمایندگان: شعبه ها، نمایندگی ها، شرکت های نمایندگی، کارگزاران، مراکز پرداخت خسارت و ارزیابان خسارت، از بخش های موجود در بخش شعب و نمایندگان می باشد که با کلیک روی هر کدام، می توانید نام، کد، شماره تماس، آدرس و سایر اطلاعات لازم در مورد هر یک را مشاهده نمایید.

سامانه آموزش نمایندگان: در سامانه آموزش الکترونیکی نمایندگان بیمه پاسارگاد، تحت عنوان آکادمی آشنا، نمایندگان این شرکت بیمه می توانند، با وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود، آموزش های جدید شرکت بیمه پاسارگاد برای نمایندگان را دریافت نمایند.

اطلاعات بیمه ای: در بخش اطلاعات بیمه ای، می توانید، اصول و قوانین بیمه ای، شامل متن قانون بیمه، قانون بیمه شخص ثالث، حقوق بیمه گذاران، نحوه پرداخت هزینه های درمانی مصدومین، دستور العمل های مبارزه با پولشویی و همچنین، بخش تاریخچه بیمه را مشاهده نمایید.

مشاهده اطلاعات بیمه نامه عمر و تامین آتیه: بخش مشاهده اطلاعات بیمه نامه عمر و تامین آتیه، شامل اطلاعات وصول حق بیمه، اطلاعات وصول وام، برگه اقساط بیمه نامه و وام، اطلاعیه سود مشارکت در منافع و درگاه پرداخت اینترنتی حق بیمه می باشد که می توانید، با وارد کردن شماره بیمه نامه و کد ملی، اطلاعات لازم را دریافت نمایید.

خدمات ویژه بیمه: در بخش خدمات ویژه بیمه می توانید، تخفیف‌های ویژه، برای بیمه‌ گذاران بیمه عمر و تامین آتیه، بیمه آتش سوزی منازل مسکونی و تخفیف بیمه بدنه اتومبیل، ویژه سهامداران بانک پاسارگاد و میزان درصد تخفیف ها در هر یک را مشاهده نمایید.

اعطای نمایندگی: در بخش اعطای نمایندگی، می توانید، شرایط نمایندگی بیمه پاسارگاد و مدارک مورد نیاز برای آن را مطالعه نموده و در صورت تمایل، درخواست خود را ارسال نمایید. این شرکت بیمه، با هدف عرضه خدمات بیمه ای خود، پس از گذراندن مصاحبه حضوری و آموزش های لازم، با اهدای نمایندگی، همکاری خود را با متقاضیان، آغاز می نماید.

مراکز درمانی طرف قرارداد: در بخش مراکز درمانی طرف قرارداد، می توانید، از قسمت جستجو، در استان و شهر مورد نظر، مرکز درمانی مورد نیاز طرف قرارداد با بیمه پاسارگاد، در زمینه خدمات بیمارستانی و پاراکلینیکی و خدمات دندانپزشکی را مشاهده نمایید. برای جستجو می بایست، استان، شهر، نوع قرارداد و صدور را مشخص نمایید.

سامانه ثبت پیشنهاد و شکایت: در سامانه ثبت پیشنهاد و شکایت، می توانید، با وارد کردن نام، کد ملی، شماره تماس، پست الکترونیک و متن شکایت، شکایت یا پیشنهاد خود را ارسال نمایید. همچنین، لازم است، مشخص نمایید که شکایت شما، در زمینه کارکنان یا بیمه نامه می باشد.

استعلام و دریافت بیمه شخص ثالث: در بخش استعلام و دریافت بیمه شخص ثالث، می توانید، با وارد کردن کد ملی، شماره بیمه نامه و کلمه امنیتی، استعلام بیمه نامه خود را مشاهده نموده و اقدام به دریافت نسخه چاپی بیمه نامه شخص ثالث خود نمایید.

 

نحوه دانلود برنامه بیمه پاسارگاد

در بخش های قبل، ابتدا سایت بیمه پاسارگاد را معرفی نموده و سپس نحوه ورود به پورتال، ثبت نام، امکان خرید اینترنتی بیمه نامه، پرداخت حق بیمه، استعلام بیمه نامه و سایر خدمات اینترنتی سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir را بررسی نمودیم. از آنجا که برخی خدمات شرکت بیمه پاسارگاد، در نرم افزار موبایلی آن ارائه می شود، در این بخش، نحوه دانلود برنامه بیمه پاسارگاد را بررسی خواهیم نمود.

برای دانلود این نرم افزار می بایست، پس از ورود به پورتال، به آدرس pasargadinsurance.ir، بر روی گزینه سامانه موبایلی، کلیک نمایید.

 

ورود به پورتال بیمه پاسارگاد

 

سپس با کلیک روی دانلود ورژن اندروید، اقدام به دانلود برنامه بیمه پاسارگاد نمایید.

 

خرید بیمه نامه در سایت بیمه پاسارگاد

 

شرکت بیمه پاسارگاد، با هدف تسهیل در پرداخت اقساط بیمه نامه‌ ها، اپلیکیشن همراه بیمه پاسارگاد را راه اندازی نموده است. امکانات این نرم افزار، شامل امکان پرداخت اقساط، بدون نیاز به شناسه قبض و شناسه، مشاهده سوابق پرداخت اقساط حق بیمه، مشاهده اندوخته بیمه نامه و امکان استفاده بیمه‌ گذاران غیر ایرانی می باشد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد سایت بیمه پاسارگاد ​در کانال تلگرام موضوعات حقوقی عضو شوید. کارشناسان مرکز مشاوره حقوقی دینا نیز آماده اند تا با ارائه خدمات مشاوره حقوقی تلفنی دینا به سوالات شما عزیزان پیرامون سایت بیمه پاسارگاد پاسخ دهند.

سوالات متداول

 

1- آدرس سایت بیمه پاسارگاد چیست؟

بیمه پاسارگاد در آدرس اینترنتی pasargadinsurance.ir فعالیت می کند برای کسب اطلاعات بیشتر به متن مقاله مراجعه نمایید.

2- پرداخت حق بیمه در سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir چگونه است؟

برای پرداخت حق بیمه در سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir می بایست از بخش پرداخت حق بیمه مندرج در نوار بالای سامانه اقدام نمود که در متن مقاله با ذکر جزئیات آموزش داده شده است.

3- استعلام بیمه نامه در سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir چگونه است؟

برای استعلام بیمه نامه در سایت بیمه پاسارگاد pasargadinsurance.ir می بایست از بخش استعلام بیمه نامه مندرج در نوار بالای سامانه اقدام نمود برای دریافت جزئیات بیشتر به متن مقاله مراجعه نمایید.

منبع : سایت بیمه پاسارگاد

انتشار : ۹ اسفند ۱۴۰۰

دریافت مالیات بر ارزش افزوده در رستوران ها،تخلف یا عمل قانونی


رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس‌های تهران، در پاسخ به این سوال که آیا ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده که در رستوران‌ها از مشتری دریافت می‌شود اقدامی قانونی است یا خیر؟ گفت: دریافت مالیات بر ارزش افزوده توسط رستوران‌هایی که جواز کسب دارند، چلوکبابی‌ها و همچنین فست‌فودهای زنجیره‌ای اقدامی قانونی است.

وی ادامه داد: آن دسته از رستوران‌هایی که مالیات دریافت می‌کنند باید گواهی مالیات بر ارزش افزوده ارائه کرده و برای ثبت نام اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده اقدام نمایند. رستوران‌ها و چلوکبابی‌ها این گواهی را دارند و به مردم ارائه می‌کنند. ولی متاسفانه برخی از سفره‌خانه ها و فست فودی‌ها اقدام به این کار نمی کنند.

رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف سرویس‌های تهران اضافه کرد: ۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده، به شرط اعتبار گواهی ارزش افزوده، در قانون مصوب شده است و تعیین دریافت یا عدم دریافت آن دست صنف رستوران داران نیست. ما نیز با آن موافق نیستیم و معتقدیم نباید بر روی قوت غالب مردم مالیات تعیین شود. ولی قانون معتقد است چون مواد غذایی طبخ و فرآوری می شوند، باید دریافت شود.

وی با اشاره به اینکه برای مثال از نوشابه سه بار مالیات برارزش افزوده دریافت می شود، گفت: وقتی شرکت تولید کننده، مواد اولیه تولید نوشابه را وارد می‌کند، مالیات بر ارزش افزوده پرداخت می‌کند. وقتی آن شرکت نوشابه را به رستوران‌ها می‌فروشد این مالیات را دریافت می‌کند. رستوران ها نیز به هنگام فروش آن این مالیات را اعمال می‌کنند. یعنی از نوشابه ۳ بار این مالیات دریافت می‌شود که عملا کار اشتباهی است.

منبع: دریافت مالیات بر ارزش افزوده در رستوران ها،تخلف یا عمل قانونی

در ادامه بخوانید : سامانه مالیات بر ارزش افزوده

انتشار : ۹ اسفند ۱۴۰۰

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما